• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 26 Aralık 2023 transfer olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de negatif. O kadar ümitsizmişim ki ağlayamadım bile. Hayatıma hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorum, kafamda nanay gülüm nanay şarkısıyla :)) bunun sonunda patlamam umarım :/
Ben ilk negatifte daha çok ağlamıştım . Bundada ağladım ama ilk sefer ki gibi değil . Sanırım vücudum artık negatif gormeye alışıyor

Benim de negatif. O kadar ümitsizmişim ki ağlayamadım bile. Hayatıma hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorum, kafamda nanay gülüm nanay şarkısıyla :)) bunun sonunda patlamam umarım :/
Hakkınızda hayırlısı olsun canım üzüldüm.. aynı bensin yalnız, bende öyleydim cuma günü😁

Yok şuan gayet iyi dedi kese bakmisti kan çıkmadan önce çok erken daha çok küçük o yüzden görülmemiştir dedi perşembe günü değerlerin 1500 civarı olur belki o zaman görebiliriz dedi
İnşallah keseyide görürsün kalp atışlarını da duyarsın

İnşallah.. Bu sürecin her anı ne kdr zormuş hep Bi korku hep Bi bekleyiş biri bitiyor diğerini bekle emin olma🥹🥹🥹
Kucağına alınca hepsini unutacaksın . Benim alt komşumu tanımıyorum ama 2 yıllık evliler heralde bebek sesi geliyor bir haftadir . Nasıl mutlu oluyorum .

En geç 10 gün içinde olursunuz dedi hemşire bana. Benim genelde daha da gecikiyor bakalım
Aynen bana da 7 10 gun içinde dedi. Normal adet döngüm bugün gösteriyor. Dünden beri baş ağrısı yaptı. Vücudum savaşıyor resmen karnım şişti.

Ben cumartesi kullandım sonra bıraktım ilaçları pazartesi akşam oldum ama aşırı şiddetli ve ağrılı oluyor .

Back