- 16 Haziran 2021
- 271
- 102
- 53
- 28
- Konu Sahibi Ecebohemya
-
İnşallah artmıştır biraz dahaİnşallah yarın gidip troitler için baktircam baktirirken beta ya tekrar baktircam salı istedi Dr ama iki gün gitmiyim üst uste
İnşallah ama aynı merkezde vermicem bakalım nasıl gelecek değer sağlık ocağında verecem hemen çıkarsa çıkmazsa ozel e gidip vercem bian önce dozunu ayarlayalım dedi drİnşallah artmıştır biraz daha
Bizim sağlık ocağı ertesi gün çıkıyor . Aynı merkezde verbilsen keşkeİnşallah ama aynı merkezde vermicem bakalım nasıl gelecek değer sağlık ocağında verecem hemen çıkarsa çıkmazsa ozel e gidip vercem bian önce dozunu ayarlayalım dedi dr
Yarın aynı merkezde verme ihtimalim yokkiBizim sağlık ocağı ertesi gün çıkıyor . Aynı merkezde verbilsen keşke
Uzakmi evine ? Veya okula gideceğin için miBizim sağlık ocağı ertesi gün çıkıyor . Aynı merkezde verbilsen keşke
Evime uzak ve tuzlu bizim merkez birazcık bu hafta da gitmeyeceğim okula malum ozel sektör stressiz duramam ne kdr stresten uzak o kdr iyiUzakmi evine ? Veya okula gideceğin için mi
Sen bilirsin canım kendini nasıl rahat hissediceksen öyle yap . Stresten uzak dur tabiki . Birde komşum bana kitap vardı Her anneye lazım diye bir kitap orda hamilelik döneminde okunması gereken süreler tesbihatlar var PDFside vardır belki Google bak istersen manevi olarakda rahatlatir seni . Ben dua edince manevi olarak bir rahatlıyorum .Evime uzak ve tuzlu bizim merkez birazcık bu hafta da gitmeyeceğim okula malum ozel sektör stressiz duramam ne kdr stresten uzak o kdr iyi
Hemen bakayım sürekli Ya Varis Ya Rahim eşyasını çekiyorum bir de dua var rablu hebli minessalihin diye onu dilimden hiç düşünmüyorum. Her gün Bi fetih Bi meryem suresi dinlemeye çalışıyorum sürekli. Manevi yönden rahatım stresli de değilim ama işte okula gidersem sürekli merdiven in çık sürekli ayakta nöbetler vs sürekli stres olacak acaba ters bisi yaptım mı çok mu hızlı hareket ettim vs diye Dr bana merdiven inip çıkmayı yasakladı zorunda olmadıkça inip çıkma dedi neden bilmiyorum amaSen bilirsin canım kendini nasıl rahat hissediceksen öyle yap . Stresten uzak dur tabiki . Birde komşum bana kitap vardı Her anneye lazım diye bir kitap orda hamilelik döneminde okunması gereken süreler tesbihatlar var PDFside vardır belki Google bak istersen manevi olarakda rahatlatir seni . Ben dua edince manevi olarak bir rahatlıyorum .
Hemen bakayım sürekli Ya Varis Ya Rahim eşyasını çekiyorum bir de dua var rablu hebli minessalihin diye onu dilimden hiç düşünmüyorum. Her gün Bi fetih Bi meryem suresi dinlemeye çalışıyorum sürekli. Manevi yönden rahatım stresli de değilim ama işte okula gidersem sürekli merdiven in çık sürekli ayakta nöbetler vs sürekli stres olacak acaba ters bisi yaptım mı çok mu hızlı hareket ettim vs diye Dr bana merdiven inip çıkmayı yasakladı zorunda olmadıkça inip çıkma dedi neden bilmiyorum ama
Rica ederim ben hamile kalırsam hepsini yapamam büyük bir ihtimalle. Çünkü bir cüzü zor okuyorum gözlerim yoruluyor hemen . Ama dinlemeye çalışırımÇok teşekkür ederim ekran görüntülerini aldım hemen
Bende okuyamıyorum ama dinliyorum inşallah Rabbım tüm isteyenlere versin hiç birimizin kucağını boş bırakmasın cidden çok zorRica ederim ben hamile kalırsam hepsini yapamam büyük bir ihtimalle. Çünkü bir cüzü zor okuyorum gözlerim yoruluyor hemen . Ama dinlemeye çalışırım
Çok çok amiinBende okuyamıyorum ama dinliyorum inşallah Rabbım tüm isteyenlere versin hiç birimizin kucağını boş bırakmasın cidden çok zor
Çok çok bolca şans diliyorum. Günün harika başlasın. Ben de vereceğim ama erken gebelikte negatifim o yüzden umudum yok. Allah büyükKızlar bugün kan verdim. Sonucumun çıkmasını bekliyorum. Bana şans dileğin...
Kızlar bugün kan verdim. Sonucumun çıkmasını bekliyorum. Bana şans dileğin...
İkinize de bolca şanslar olsun inşallah güzel haberlerle gelinÇok çok bolca şans diliyorum. Günün harika başlasın. Ben de vereceğim ama erken gebelikte negatifim o yüzden umudum yok. Allah büyük
Sonucum çıktı kızlar negatif...İkinize de bolca şanslar olsun inşallah güzel haberlerle gelin
Canın sağ olsun. Kısmet bu sefere değilmiş, ümidini kaybetme. Allah hepimize sabır ve güç versin.Sonucum çıktı kızlar negatif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?