Gebeliğe Hazırlık 26 Aralık 2023 transfer olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ama aynı merkezde vermicem bakalım nasıl gelecek değer sağlık ocağında verecem hemen çıkarsa çıkmazsa ozel e gidip vercem bian önce dozunu ayarlayalım dedi dr
Bizim sağlık ocağı ertesi gün çıkıyor . Aynı merkezde verbilsen keşke

Evime uzak ve tuzlu bizim merkez birazcık bu hafta da gitmeyeceğim okula malum ozel sektör stressiz duramam ne kdr stresten uzak o kdr iyi
Sen bilirsin canım kendini nasıl rahat hissediceksen öyle yap . Stresten uzak dur tabiki . Birde komşum bana kitap vardı Her anneye lazım diye bir kitap orda hamilelik döneminde okunması gereken süreler tesbihatlar var PDFside vardır belki Google bak istersen manevi olarakda rahatlatir seni . Ben dua edince manevi olarak bir rahatlıyorum .

Hemen bakayım sürekli Ya Varis Ya Rahim eşyasını çekiyorum bir de dua var rablu hebli minessalihin diye onu dilimden hiç düşünmüyorum. Her gün Bi fetih Bi meryem suresi dinlemeye çalışıyorum sürekli. Manevi yönden rahatım stresli de değilim ama işte okula gidersem sürekli merdiven in çık sürekli ayakta nöbetler vs sürekli stres olacak acaba ters bisi yaptım mı çok mu hızlı hareket ettim vs diye Dr bana merdiven inip çıkmayı yasakladı zorunda olmadıkça inip çıkma dedi neden bilmiyorum ama

Eklentiler

• IMG_20240107_180628.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20240107_180611.jpg
    138,8 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20240107_180605.jpg
    114,6 KB · Görüntüleme: 30
Çok teşekkür ederim ekran görüntülerini aldım hemen

Rica ederim ben hamile kalırsam hepsini yapamam büyük bir ihtimalle. Çünkü bir cüzü zor okuyorum gözlerim yoruluyor hemen . Ama dinlemeye çalışırım
Bende okuyamıyorum ama dinliyorum inşallah Rabbım tüm isteyenlere versin hiç birimizin kucağını boş bırakmasın cidden çok zor

Sabah bende kanamaya uyandım gittim Dr a hemen bu kanamalar normal dedi çoğalınca ve kırmızıya dönerse hemen ara dedi beta bakıldı tekrar daha sonuç çıkmadı bakalim artış var mi nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…