- Konu Sahibi Ecebohemya
-
Kanama genellikle oluyor benim çevremdekilerden de gördüğüm kadarıyla. Dinlen bolca. Tutunuyor bebişSabah bende kanamaya uyandım gittim Dr a hemen bu kanamalar normal dedi çoğalınca ve kırmızıya dönerse hemen ara dedi beta bakıldı tekrar daha sonuç çıkmadı bakalim artış var mi nasil
Bende verdimKızlar bugün kan verdim. Sonucumun çıkmasını bekliyorum. Bana şans dileğin...
Yerleşme kanaması olabiliyor korkma canımSabah bende kanamaya uyandım gittim Dr a hemen bu kanamalar normal dedi çoğalınca ve kırmızıya dönerse hemen ara dedi beta bakıldı tekrar daha sonuç çıkmadı bakalim artış var mi nasil
Üzülme nasibimizde yokmuşSonucum çıktı kızlar negatif...
Anlamıyorum. Elimizden geleni yapıyoruz .Uzanma, hızlı yürüme, sağlıklı beslen , şuna dikkat et, buna dikkat et Her denemede yeni bir umutla başlıyoruz. olmuyor, olmuyor, olmuyor...Üzülme nasibimizde yokmuş
Umarım güzel haberi alırsın canımKızlar bugün kan verdim. Sonucumun çıkmasını bekliyorum. Bana şans dileğin...
Neden normalmis tutunmadan dolayı filan mi dedi canım. İnşallah tekrarlamaz.Sabah bende kanamaya uyandım gittim Dr a hemen bu kanamalar normal dedi çoğalınca ve kırmızıya dönerse hemen ara dedi beta bakıldı tekrar daha sonuç çıkmadı bakalim artış var mi nasil
Hayırlısı olsun canım. Bende cuma negatifi aldım. Biz elimizden geleni yapıyoruz ama nasipte yoksa olmuyor. Umarım bir sonraki transferde pozitifi görürüzSonucum çıktı kızlar negatif...
Seninde test günün bugun dimi kuzum. Verdin mi kan testi?Üzülme nasibimizde yokmuş
Hadi hayırlısı canımBende verdim
Fitillerden oluyormusNeden normalmis tutunmadan dolayı filan mi dedi canım. İnşallah tekrarlamaz.
Ahh keşke bizim elimizde olsa.. müdahale edebilsek. Ama maalesef.Anlamıyorum. Elimizden geleni yapıyoruz .Uzanma, hızlı yürüme, sağlıklı beslen , şuna dikkat et, buna dikkat et Her denemede yeni bir umutla başlıyoruz. olmuyor, olmuyor, olmuyor...
Orası öle canım. Umudumu kaybetmeyi hiç istemiyorum. İnşallah bir sonrakin de yüzümüz güler...Hayırlısı olsun canım. Bende cuma negatifi aldım. Biz elimizden geleni yapıyoruz ama nasipte yoksa olmuyor. Umarım bir sonraki transferde pozitifi görürüz
Aslında bunları yapmasak bile tutacak tutuyor ilk yerleştirme önemli birde ilk gün bence. Rabbim nasip ettirmeyecegi şeyin duasını hayalini kurdurmaz diyorlar ya . Nasibimizde var ama zamanı var . Belki herhangi bir sebepten dolayı daha çok üzülecegimiz için rabbim üzülmemizi istemiyorAnlamıyorum. Elimizden geleni yapıyoruz .Uzanma, hızlı yürüme, sağlıklı beslen , şuna dikkat et, buna dikkat et Her denemede yeni bir umutla başlıyoruz. olmuyor, olmuyor, olmuyor...
Azalttimi ? Benim fitiller çok akıntı yaptı diğerinde öyle olmamıştıFitillerden oluyormus
Verdim de 4 de çıkacak dedi sabah yine ergen gebelik yaptım yok .Olsa minnacık ta olsa çıkardı benceSeninde test günün bugun dimi kuzum. Verdin mi kan testi?
Fiiller günde 3 defa 1 er tane azaltmadi ki kanama artarsa artırmak herhalde progesteronun yüksek olması gerekiyormuş sanırım sabahtan beri geziyorum int teAzalttimi ? Benim fitiller çok akıntı yaptı diğerinde öyle olmamıştı
Bende gunde 4 kullanıyordum . Evet bende denk geldim ya iğneyi artıyor yada fitili bide kan sulandırıcıyi biraktiriyorlar duruma göre değişiyorFiiller günde 3 defa 1 er tane azaltmadi ki kanama artarsa artırmak herhalde progesteronun yüksek olması gerekiyormuş sanırım sabahtan beri geziyorum int te
Bakalım sonuçta çıksın da ne gelecek artış nasilBende gunde 4 kullanıyordum . Evet bende denk geldim ya iğneyi artıyor yada fitili bide kan sulandırıcıyi biraktiriyorlar duruma göre değişiyor
İnşallah artmıştır sen birde sabah kan görünce korktun . herşey Yolunda bence ben öyle hissediyordumBakalım sonuçta çıksın da ne gelecek artış nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?