- 16 Haziran 2021
- 271
- 102
- 53
- 28
- Konu Sahibi Ecebohemya
-
Ben ilk negatifte daha çok ağlamıştım . Bundada ağladım ama ilk sefer ki gibi değil . Sanırım vücudum artık negatif gormeye alışıyorBenim de negatif. O kadar ümitsizmişim ki ağlayamadım bile. Hayatıma hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorum, kafamda nanay gülüm nanay şarkısıyla :)) bunun sonunda patlamam umarım :/
Hakkınızda hayırlısı olsun canım üzüldüm.. aynı bensin yalnız, bende öyleydim cuma günüBenim de negatif. O kadar ümitsizmişim ki ağlayamadım bile. Hayatıma hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorum, kafamda nanay gülüm nanay şarkısıyla :)) bunun sonunda patlamam umarım :/
Ahahahah koptum kız beni çok iyi tanimissinSen yinede alma elinde az varken 4. Günde basladin çoklu alırsan ilk günden başlarsın
Ahahahah koptum kız beni çok iyi tanimissin12li satılıyor tam transferin basindan sonuna kadar yetiyor
Ne yaptın canım? Kan sonucun ciktikiİnşallah canım hepimiz için dua ediyorum Rabbım kimseyi evlatsız birakmasin evlat hasretiyle yanıp tutusturmasin
Stresten başka birşey yapmıyor gebelik testleriAhahahah koptum kız beni çok iyi tanimissin12li satılıyor tam transferin basindan sonuna kadar yetiyor
Evet 720 çıktı perşembe bida vericez bakalim şuan iyi dedi drNe yaptın canım? Kan sonucun ciktiki
Çoğul gebelik fln diyor mu ?Evet 720 çıktı perşembe bida vericez bakalim şuan iyi dedi dr
Yok şuan gayet iyi dedi kese bakmisti kan çıkmadan önce çok erken daha çok küçük o yüzden görülmemiştir dedi perşembe günü değerlerin 1500 civarı olur belki o zaman görebiliriz dediÇoğul gebelik fln diyor mu ?
İnşallah keseyide görürsün kalp atışlarını da duyarsınYok şuan gayet iyi dedi kese bakmisti kan çıkmadan önce çok erken daha çok küçük o yüzden görülmemiştir dedi perşembe günü değerlerin 1500 civarı olur belki o zaman görebiliriz dedi
İnşallah.. Bu sürecin her anı ne kdr zormuş hep Bi korku hep Bi bekleyiş biri bitiyor diğerini bekle emin olmaİnşallah keseyide görürsün kalp atışlarını da duyarsın
Kucağına alınca hepsini unutacaksın . Benim alt komşumu tanımıyorum ama 2 yıllık evliler heralde bebek sesi geliyor bir haftadir . Nasıl mutlu oluyorum .İnşallah.. Bu sürecin her anı ne kdr zormuş hep Bi korku hep Bi bekleyiş biri bitiyor diğerini bekle emin olma
İnşallah bizim evlerimizde de bebek sesleri yükselirKucağına alınca hepsini unutacaksın . Benim alt komşumu tanımıyorum ama 2 yıllık evliler heralde bebek sesi geliyor bir haftadir . Nasıl mutlu oluyorum .
Ben ilaçları dün bıraktım . Diğer transferde bıraktıktan 5 gün sonra olmuştumHanımlar regl oldunuz mu ilaçları bıraktıktan sonra olduysanız daha mı ağrılı
Ben ilaçları dün bıraktım . Diğer transferde bıraktıktan 5 gün sonra olmuştum
En geç 10 gün içinde olursunuz dedi hemşire bana. Benim genelde daha da gecikiyor bakalımHanımlar regl oldunuz mu ilaçları bıraktıktan sonra olduysanız daha mı ağrılı
Ne zaman olduğumu hatırlamıyorum ama agrisi hala aklımda vücut hamileymiş gibi hazirlaniyo o yüzden oluyor demişti DrHanımlar regl oldunuz mu ilaçları bıraktıktan sonra olduysanız daha mı ağrılı
Canim kan sonucu kac çıktı?Kucağına alınca hepsini unutacaksın . Benim alt komşumu tanımıyorum ama 2 yıllık evliler heralde bebek sesi geliyor bir haftadir . Nasıl mutlu oluyorum .
Ben olmadim ama ayni gün transfer olan arkadaslarim oldu. Cok rahatsızlık veriyor. Bi başlasa rahatlicamHanımlar regl oldunuz mu ilaçları bıraktıktan sonra olduysanız daha mı ağrılı
Aynen bana da 7 10 gun içinde dedi. Normal adet döngüm bugün gösteriyor. Dünden beri baş ağrısı yaptı. Vücudum savaşıyor resmen karnım şişti.En geç 10 gün içinde olursunuz dedi hemşire bana. Benim genelde daha da gecikiyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?