Gebeliğe Hazırlık 26 Aralık 2023 transfer olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum aynı şeyleri yaptı canım kullandigim ilaçlar hiç degismedi aynı zamanda aynı ilaçları kullandım
İlaçlar degismiyo çünkü aynı ostrojen ve progesteron hormonu ayaklanmaya calisiyo ama sonuçta dozları vs si kullanımı değişebilir bundan önceki 2 denemem de Bi sürü vitaminde kullanıyordum Dr vermişti ve hormon ilaçlarının dozları da fazlaydı saat kuruyordum karıştırmiyim diye bu sefer o kdr az kullandım ki şaşırdım hatta olmicak sanırım okdr kullandım düşüşle sonuçlandı dedim kendi kendime bakalım bu sefer nasıl ilerleyecek surec

Özelde daha çok ilaçım vardı günde 2 kere progestan dex vuruluyordum 3 kere lutinus fitil 1 kere oksapar iğne 1 kere corasprin ve estrofem 3 kere devlette ise 1 kere oksapar iğne 3 kere estrofem 1 bebek aspirin 1folidace 4 kere progestan fitil verdi

Ben bu sefer oksapar kullanmadım vermedi bu Dr sadece corasprin kullandım çok sulanması da dusuge sebep dedi vermedi bana. Şuan hala günde 2 kez progestan dex göbekten 3 defa estrofem ve 3 defa fitil kullanıyorum birde folbiol kullaniyorum

Bende gunde 3 esrofem
Progestan fitil sabah 2akşam 2
Prolutex iğne günde 1
Aktif folat ve tiroid günde 1

Bana hiç vermediler kan sulanması için herhangi birşey

Bende alarm kurmuştum hepsini saati saatine düzenli alayım diye

Bana hiç vermediler kan sulanması için herhangi birşey
Benim romatoloj8den raporum vardı geçen sene oksapar için yoğun şekilde pıhtılaşma vardı bende çok kullanmıştım bu sefer gerek gormedi Dr normalde kanı bile zor verirdim ilk tupte pihtilasir bida alırlardı ama artık öyle olmuyo çok sukur

Çok şükür inşallah sıkıntı yaşamazsınız birdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…