- 9 Kasım 2022
- 69
- 67
- 8
- 32
- Konu Sahibi Ecebohemya
-
Peki başkalarında da olmuş mu bu tek sizdemi ?Evet çözdükten sonra canlanmadı
Hangi Dr a gidiyordunBilmiyorum tam transfer zamanında söylendi o muayene koltuğunda
Acaba Dr mu değiştirsen çünkü ikinci de farklı bisiler yapması gerekmez miydiFerruh acet
Benim doktorum aynı şeyleri yaptı canım kullandigim ilaçlar hiç degismedi aynı zamanda aynı ilaçları kullandımAcaba Dr mu değiştirsen çünkü ikinci de farklı bisiler yapması gerekmez miydi
Peki hep aynı ilaçları fln mi kullandın ? Degistirdilerlermi birseyleriİki tane özelde yaptırmıştım bu doktor da ilk denemem di
İlaçlar degismiyo çünkü aynı ostrojen ve progesteron hormonu ayaklanmaya calisiyo ama sonuçta dozları vs si kullanımı değişebilir bundan önceki 2 denemem de Bi sürü vitaminde kullanıyordum Dr vermişti ve hormon ilaçlarının dozları da fazlaydı saat kuruyordum karıştırmiyim diye bu sefer o kdr az kullandım ki şaşırdım hatta olmicak sanırım okdr kullandım düşüşle sonuçlandı dedim kendi kendime bakalım bu sefer nasıl ilerleyecek surecBenim doktorum aynı şeyleri yaptı canım kullandigim ilaçlar hiç degismedi aynı zamanda aynı ilaçları kullandım
Ben bu sefer oksapar kullanmadım vermedi bu Dr sadece corasprin kullandım çok sulanması da dusuge sebep dedi vermedi bana. Şuan hala günde 2 kez progestan dex göbekten 3 defa estrofem ve 3 defa fitil kullanıyorum birde folbiol kullaniyorumÖzelde daha çok ilaçım vardı günde 2 kere progestan dex vuruluyordum 3 kere lutinus fitil 1 kere oksapar iğne 1 kere corasprin ve estrofem 3 kere devlette ise 1 kere oksapar iğne 3 kere estrofem 1 bebek aspirin 1folidace 4 kere progestan fitil verdi
Bende gunde 3 esrofemÖzelde daha çok ilaçım vardı günde 2 kere progestan dex vuruluyordum 3 kere lutinus fitil 1 kere oksapar iğne 1 kere corasprin ve estrofem 3 kere devlette ise 1 kere oksapar iğne 3 kere estrofem 1 bebek aspirin 1folidace 4 kere progestan fitil verdi
Bana hiç vermediler kan sulanması için herhangi birşeyBen bu sefer oksapar kullanmadım vermedi bu Dr sadece corasprin kullandım çok sulanması da dusuge sebep dedi vermedi bana. Şuan hala günde 2 kez progestan dex göbekten 3 defa estrofem ve 3 defa fitil kullanıyorum birde folbiol kullaniyorum
Bende alarm kurmuştum hepsini saati saatine düzenli alayım diyeİlaçlar degismiyo çünkü aynı ostrojen ve progesteron hormonu ayaklanmaya calisiyo ama sonuçta dozları vs si kullanımı değişebilir bundan önceki 2 denemem de Bi sürü vitaminde kullanıyordum Dr vermişti ve hormon ilaçlarının dozları da fazlaydı saat kuruyordum karıştırmiyim diye bu sefer o kdr az kullandım ki şaşırdım hatta olmicak sanırım okdr kullandım düşüşle sonuçlandı dedim kendi kendime bakalım bu sefer nasıl ilerleyecek surec
Benim romatoloj8den raporum vardı geçen sene oksapar için yoğun şekilde pıhtılaşma vardı bende çok kullanmıştım bu sefer gerek gormedi Dr normalde kanı bile zor verirdim ilk tupte pihtilasir bida alırlardı ama artık öyle olmuyo çok sukurBana hiç vermediler kan sulanması için herhangi birşey
Çok şükür inşallah sıkıntı yaşamazsınız birdahaBenim romatoloj8den raporum vardı geçen sene oksapar için yoğun şekilde pıhtılaşma vardı bende çok kullanmıştım bu sefer gerek gormedi Dr normalde kanı bile zor verirdim ilk tupte pihtilasir bida alırlardı ama artık öyle olmuyo çok sukur
Zaten üstüne basa basa aynı saatte dedi hemşire okulda teneffüs saatlerine göre ayarlamistikBende alarm kurmuştum hepsini saati saatine düzenli alayım diye
Bana düzenli kullan demişlerdi tekZaten üstüne basa basa aynı saatte dedi hemşire okulda teneffüs saatlerine göre ayarlamistikçok üstünde duruyorlar saatin
İnşallah yarın gidip troitler için baktircam baktirirken beta ya tekrar baktircam salı istedi Dr ama iki gün gitmiyim üst usteÇok şükür inşallah sıkıntı yaşamazsınız birdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?