- 16 Haziran 2021
- 271
- 102
- 53
- 28
- Konu Sahibi Ecebohemya
-
ikisinde de aynı gün aynı ilaçlar adetleri fln bile aynı ( bu arada yeni adım nasıl olmuş)Değiştirmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Farkli bir protokol uygulariz bu kez dedi ilaçlar filan değiştiririz dedi. Sonuçta aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek tuhaf olur.
Tüp bebekde hem psikolojik hem vücut olarak çok yoruluyoruz.Evet genelde adet gününe denk geliyormuş benim 9 ocak gösteriyor. Vücudum kim bilir neler yaşıyor içerde kiyamam ben ona
Yani genelde ilaçlar değiştiriliyor diye biliyorum ama her doktor yapıyor mu bilmiyorum tabi, belki senin kan değerlerinden dolayı aynı vermiştir ama illa bisiler değişmeli yani doz olarak en azindan. Senin negatifte doktor sebep söyledimi bundan dolayi diye yoksa nasibe bağlayıp devam mi dedi. E2yi bilmiyorum ama transferden 1 gün önce progestona bakıldı 10nun üstündeydi. Zaten değer 10un üstü olmasi gerekiyormuş yoksa biraz daha uzatiyorlar süreci.ikisinde de aynı gün aynı ilaçlar adetleri fln bile aynı ( bu arada yeni adım nasıl olmuş)kan değerlerim fln hep aynı ama . E2 progesteron hormonu ne olması lazım transfer için
İlk bu pikachu kim dedimikisinde de aynı gün aynı ilaçlar adetleri fln bile aynı ( bu arada yeni adım nasıl olmuş)kan değerlerim fln hep aynı ama . E2 progesteron hormonu ne olması lazım transfer için
İki kere yumurta toplama olmuştu transfer 3 kere yapıldıSeninde mi ikinci deneyişindi
Yook hiç sormadim bile rahim ilk kes spermle karşılaştığı için uyum sağlayamamıştir dediler bıYani genelde ilaçlar değiştiriliyor diye biliyorum ama her doktor yapıyor mu bilmiyorum tabi, belki senin kan değerlerinden dolayı aynı vermiştir ama illa bisiler değişmeli yani doz olarak en azindan. Senin negatifte doktor sebep söyledimi bundan dolayi diye yoksa nasibe bağlayıp devam mi dedi. E2yi bilmiyorum ama transferden 1 gün önce progestona bakıldı 10nun üstündeydi. Zaten değer 10un üstü olmasi gerekiyormuş yoksa biraz daha uzatiyorlar süreci.
İlk bu pikachu kim dedimsonra anladim bizim meryem nerden aklina geldi bu isim profilde değişti galiba kız hersey yenilendi.
Pikachu çok severimİlk bu pikachu kim dedimsonra anladim bizim meryem nerden aklina geldi bu isim profilde değişti galiba kız hersey yenilendi.
Şimdi donmuş embriyon varmı ?İki kere yumurta toplama olmuştu transfer 3 kere yapıldı
Evet doktor bana bağışıklık düşürücü hap vermişti embriyoyu yabanci madde görüp saldırmasın bağışıklık diye ama ne kadar etkili oldu bilemiyorum tabi. Bu işin sonunda kesin bu sebepten denmedigi için bilemiyoruz hiçbir zaman. Nasip diyip geçiyoruz. İnşallah bir sonrakine artık.Yook hiç sormadim bile rahim ilk kes spermle karşılaştığı için uyum sağlayamamıştir dediler bı
Yaa bende çok severim pikaa pikaaa çuu demesi helePikachu çok severimCanım
Benim ikisinde de gittim esrofem verdi bir hafta sonra geri gittim progesteron fitil verdi 3_4 gün sonra çağırdı transfer yaptı . Transferden iki gün sonra prolutex iğneye başlattı başkada bişey yok ayriyetten folikle tiroid ilacı kullandım günlükEvet doktor bana bağışıklık düşürücü hap vermişti embriyoyu yabanci madde görüp saldırmasın bağışıklık diye ama ne kadar etkili oldu bilemiyorum tabi. Bu işin sonunda kesin bu sebepten denmedigi için bilemiyoruz hiçbir zaman. Nasip diyip geçiyoruz. İnşallah bir sonrakine artık.
Pikaa piii pukacuuu geçen izliyorum ilk bölümlerini eşim gülüyor banaYaa bende çok severim pikaa pikaaa çuu demesi hele
Ahh ahh ben neler neler kullandim. Saat basi ilacım vardı alarm kuruyordum. Senin progeston değerin iyiydi ki progestan fitil vermis sadece. bana göbekten igne de verdi 2 doz kullaniodum bi de. Fitil ayrica. Ben cok kullandim ilaçlar cok etkiledi beni. Millet doktor ilaclari bırak diyince üzülür ben sevindim.Benim ikisinde de gittim esrofem verdi bir hafta sonra geri gittim progesteron fitil verdi 3_4 gün sonra çağırdı transfer yaptı . Transferden iki gün sonra prolutex iğneye başlattı başkada bişey yok ayriyetten folikle tiroid ilacı kullandım günlük
Ahahah eskiler gibisi varmi yaa. Bende bazen sıkılıp seker kiz candy izliyorumPikaa piii pukacuuu geçen izliyorum ilk bölümlerini eşim gülüyor bana
MalesefŞimdi donmuş embriyon varmı ?
Göbekten ignegi transferden iki gün sonra başladım canım günde 1 . Bende hicbirsorun yok eşimden dolayı tedavi görüyoruzAhh ahh ben neler neler kullandim. Saat basi ilacım vardı alarm kuruyordum. Senin progeston değerin iyiydi ki progestan fitil vermis sadece. bana göbekten igne de verdi 2 doz kullaniodum bi de. Fitil ayrica. Ben cok kullandim ilaçlar cok etkiledi beni. Millet doktor ilaclari bırak diyince üzülür ben sevindim.
Bide Tom ve Jerry izliyoruz eşimleAhahah eskiler gibisi varmi yaa. Bende bazen sıkılıp seker kiz candy izliyorum
Malesef
Malesef
Cozdururken mi sıkıntı olduİşte 5 tane vardı transfer günü 2 si hariç hepsi yok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?