- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Ecebohemya
Evet sadece transfer kismi elimizde embriyo vardı Allah'tan hazirDonmuş bu şekilde tuttu değilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sadece transfer kismi elimizde embriyo vardı Allah'tan hazirDonmuş bu şekilde tuttu değilmi
2. Denemem 2 deneme hakkımız daha var belki sonra hiç deneyemeyeceyizKacinci denemen canim
Benimde devlette 20 kusur tuttu donmuş olduğu içinEvet sadece transfer kismi elimizde embriyo vardı Allah'tan hazir
Ben 3. Yu çok erteleyecektim hiç gücü kendimde bulamıyordum eşim bırakmadı rahat hadi hadi diye belki de gerçekten çok rahat bıraktığımız anda oluyordur cidden ben bunda çünkü artık alıştım olmazsa da olmaz diye dusundum ge 10 gün o kdr çabuk geçti li anlamadım bile2. Denemem 2 deneme hakkımız daha var belki sonra hiç deneyemeyeceyiz
Rapor çıkarmadınız mi canım.. ilk 9 eylülde başlamıştım bu serüvene 2019 sonu 2020 başı tam başlayacaktık pandemi hastanesi olduk biz sizi aricaz suan bu işlemleri yapmioz dediler bizde arayışa girmiştik irenbe yi bulduk orada yaptirdikBenimde devlette 20 kusur tuttu donmuş olduğu için
Bende 3. Ertelemek istiyorum aslında ama biran öncede bebeğim olsun istiyorumBen 3. Yu çok erteleyecektim hiç gücü kendimde bulamıyordum eşim bırakmadı rahat hadi hadi diye belki de gerçekten çok rahat bıraktığımız anda oluyordur cidden ben bunda çünkü artık alıştım olmazsa da olmaz diye dusundum ge 10 gün o kdr çabuk geçti li anlamadım bile
Raporlu bu şekilde sanırım. İlk yaptırdığımız çıkmıştı . İkinci transfer ücreti yumurta cozdurme doktor parası yatis parası ilaçlar tutuyor yani hepsiRapor çıkarmadınız mi canım.. ilk 9 eylülde başlamıştım bu serüvene 2019 sonu 2020 başı tam başlayacaktık pandemi hastanesi olduk biz sizi aricaz suan bu işlemleri yapmioz dediler bizde arayışa girmiştik irenbe yi bulduk orada yaptirdik
O içindeki susturulamaz bebek sevgisi oğlan kardeşimin kizi oldu kız kardeşimin iki oğlu oldu gorumcemin bir kızı oldu biz bu işlemlerle uğraşırken çok isyan etmiştim o zamanlar nasıl patır patır yapabiliyorlar diye sonra çocuklarla oynarken oynarken (şimdi 2 yaşına girdiler) sanırım astım bazı seyleri birde funda ucuker in kitaplarının çok faydasını gordumBende 3. Ertelemek istiyorum aslında ama biran öncede bebeğim olsun istiyorum
Rapor da 3 defa hakkın var diye biliyorum ama nasıl verdiklerini bilmiyorum hatta acaba bu da olmazsa üni hastanesine gidip rapor mu çıkarsak diye düşünmüştük ama aşağı yukarı aynı paraysa o kdr uğraşmaya gerek yokRaporlu bu şekilde sanırım. İlk yaptırdığımız çıkmıştı . İkinci transfer ücreti yumurta cozdurme doktor parası yatis parası ilaçlar tutuyor yani hepsi
Vakti zamanı vardır elbette. Benimde küçük görümcemin ikizi oldu . Bana doğuma yakın ikiz olduklarını söylediler. Üzülürmüsüm . Benim çocugum olmuyor diye milletin mutluluğunu mu kıskanıp hasetlenicem. Tam tersi burda pozitif yazısını görünce çok mutlu oluyorum birisi daha evlat kokusu alacak diyeO içindeki susturulamaz bebek sevgisi oğlan kardeşimin kizi oldu kız kardeşimin iki oğlu oldu gorumcemin bir kızı oldu biz bu işlemlerle uğraşırken çok isyan etmiştim o zamanlar nasıl patır patır yapabiliyorlar diye sonra çocuklarla oynarken oynarken (şimdi 2 yaşına girdiler) sanırım astım bazı seyleri birde funda ucuker in kitaplarının çok faydasını gordum
Nakil işlemini soruyum dedim eşime . Olsun burda deneyelim dedi yineRapor da 3 defa hakkın var diye biliyorum ama nasıl verdiklerini bilmiyorum hatta acaba bu da olmazsa üni hastanesine gidip rapor mu çıkarsak diye düşünmüştük ama aşağı yukarı aynı paraysa o kdr uğraşmaya gerek yok
Yok ama en güzelini yapmışlar yanlış anlama sakın insanın elinde olmuyo gerçekten bazen isyan edebiliyorsun bak ne güzel seni dusunebiliyorlar benimki bize bizimki mucize bebek korunurken oldu sizin daha olmuyo mu diye hava attı ama çok fena ah etmişim demekki bebis 6 aylıkken meme kanseri oldu şimdi onunla bogusuyo 1 buçuk yıldır çok tövbeler ettim sonrasındaVakti zamanı vardır elbette. Benimde küçük görümcemin ikizi oldu . Bana doğuma yakın ikiz olduklarını söylediler. Üzülürmüsüm . Benim çocugum olmuyor diye milletin mutluluğunu mu kıskanıp hasetlenicem. Tam tersi burda pozitif yazısını görünce çok mutlu oluyorum birisi daha evlat kokusu alacak diye
Hiç bilmiyorum canım nakil işlemini bizim şimdiki gittiğimiz Dr da irenbe nin embriyologuyla çalıştığı için öyle Bi sorunumuz olmamistiNakil işlemini soruyum dedim eşime . Olsun burda deneyelim dedi yine
Aslında düşünmelerini sebebi onlarin sorumsuzluğu yüzünden bebeğimizin olmaması . Küçük görümcem ilk transferim tutmadığında Allah bakabiline veriyor dedi . Kaynanam içim yandı dedi başka hiç birşey demedi 4 gün sonra rahatladı mi biraz dedi . Ben Allah'a havale ediyorum rabbim benim ne çektiğimi biliyor .Şeker hastalığı başladı stresten .Yok ama en güzelini yapmışlar yanlış anlama sakın insanın elinde olmuyo gerçekten bazen isyan edebiliyorsun bak ne güzel seni dusunebiliyorlar benimki bize bizimki mucize bebek korunurken oldu sizin daha olmuyo mu diye hava attı ama çok fena ah etmişim demekki bebis 6 aylıkken meme kanseri oldu şimdi onunla bogusuyo 1 buçuk yıldır çok tövbeler ettim sonrasında
Sende mi seker cikti canım ona dikkat et bende hem seker hem tiroit var bu sürece başlamadan önce dahiliye de iyice düşürdüm değerleri öyle başladım tiroit yine tavan yapmış pzt si git bian önce dedi Dr doz değişimi yapalım dusuklere sebep olan oymuş benimAslında düşünmelerini sebebi onlarin sorumsuzluğu yüzünden bebeğimizin olmaması . Küçük görümcem ilk transferim tutmadığında Allah bakabiline veriyor dedi . Kaynanam içim yandı dedi başka hiç birşey demedi 4 gün sonra rahatladı mi biraz dedi . Ben Allah'a havale ediyorum rabbim benim ne çektiğimi biliyor .Şeker hastalığı başladı stresten .
Tiroit ilacıda kullanıyorum ama dozu düşük 25 mg kesinlikle birakma dedi banadaSende mi seker cikti canım ona dikkat et bende hem seker hem tiroit var bu sürece başlamadan önce dahiliye de iyice düşürdüm değerleri öyle başladım tiroit yine tavan yapmış pzt si git bian önce dedi Dr doz değişimi yapalım dusuklere sebep olan oymuş benim
Benim 150 idi daha da yükseltecek sanirimTiroit ilacıda kullanıyorum ama dozu düşük 25 mg kesinlikle birakma dedi banada
Dikkat et kendine sen artık hamiş bir annesin inşallah herşey gönlünce olur sıkıntısız bir gebelik geçirirsin . Bebeklerin sağlıklı olur . İnşallah ikiz bir kız bir oğlan olurBenim 150 idi daha da yükseltecek sanirim
İnşallah bakalım pztsi kan vereceğim ilaç dozuyla ayarlanır diye umuyorumDikkat et kendine sen artık hamiş bir annesin inşallah herşey gönlünce olur sıkıntısız bir gebelik geçirirsin . Bebeklerin sağlıklı olur . İnşallah ikiz bir kız bir oğlan olur
Tsh degerinden anlıyorlar değilmi kac senin ki şuanİnşallah bakalım pztsi kan vereceğim ilaç dozuyla ayarlanır diye umuyorum