- 28 Haziran 2021
- 234
- 77
- 48
- 35
- Konu Sahibi Ecebohemya
-
Herkesin hikayesi farklı canım. Illa ki negatifte çıkacak pozitifte. Herkesin pozitif çıksa zaten normal yolla herkes hamile kalır. Gününde kan ver sadece. Bizim yaptigimiz hataya düşme. Ben zaten bugün idrar testinde negatifi görünce dedim yok belli oldu. İlaçları birakmak icin kan verdim. Idrarda illa ki cikardi silikte olsa.İnşallah hiç umudum kalmadı birer birer negatif sonuç görünce . Demekki belirtileri hep ilaçlar yapıyor
Ben belirtileri hic ciddiye almadim zaten.İnşallah hiç umudum kalmadı birer birer negatif sonuç görünce . Demekki belirtileri hep ilaçlar yapıyor
Cuma günü erken gebelik yaparım ilaçlarım pazartesiye bitiyor eğer pozitif çıkarsa alırım . Çıkmazsa da yine gider pazartesi kan veririmHerkesin hikayesi farklı canım. Illa ki negatifte çıkacak pozitifte. Herkesin pozitif çıksa zaten normal yolla herkes hamile kalır. Gününde kan ver sadece. Bizim yaptigimiz hataya düşme. Ben zaten bugün idrar testinde negatifi görünce dedim yok belli oldu. İlaçları birakmak icin kan verdim. Idrarda illa ki cikardi silikte olsa.
Aynen mantıklı canım.Cuma günü erken gebelik yaparım ilaçlarım pazartesiye bitiyor eğer pozitif çıkarsa alırım . Çıkmazsa da yine gider pazartesi kan veririm
Sabah merkezi aradim hemsireyle görüştüm. Doktorum ilaclari birakmasin gününde tekrar test versin demiş. Şaka gibi bosu bosuna vucuda kimyasal almaya devam. Siz siz olun günümüzden önce kan vermeyin. 2 günde olsa ilaç kullanmam diye düşündüm ama her halükarda doktor ilaclari biraktirmiyor.Cuma günü erken gebelik yaparım ilaçlarım pazartesiye bitiyor eğer pozitif çıkarsa alırım . Çıkmazsa da yine gider pazartesi kan veririm
Erken verdiğin için öyle demiştir bugün bizim 9. Günümüz belki geç tutunmustur diye söylemiştirSabah merkezi aradim hemsireyle görüştüm. Doktorum ilaclari birakmasin gününde tekrar test versin demiş. Şaka gibi bosu bosuna vucuda kimyasal almaya devam. Siz siz olun günümüzden önce kan vermeyin. 2 günde olsa ilaç kullanmam diye düşündüm ama her halükarda doktor ilaclari biraktirmiyor.
Yapma ya.. ufff ne diyeceğimi bilemiyorum artık. Erken gebelik testimiydi canım.
Aynen canım protocdor marka almıştım yarın sabah yine yaparım gider kan veririm ilaçlarda sormadan birakicamYapma ya.. ufff ne diyeceğimi bilemiyorum artık. Erken gebelik testimiydi canım.
Ayni markaydi benimde. Senin 7. Günün daha. Umutsuzluğa kapılma hiç.Aynen canım protocdor marka almıştım yarın sabah yine yaparım gider kan veririm ilaçlarda sormadan birakicam
Transfer gününü saymazsak 9. Gün canım olsaydı hafifte olsa çıkardı bembeyazAyni markaydi benimde. Senin 7. Günün daha. Umutsuzluğa kapılma hiç.
İlaçları kullanmak istemiyorum canım kanda azda olsa çıkar zaten yarın transfer gününü saymazsak 10. Gün zatenEn erken 12. Gün diyor doktorlar bugün daha 9.gün canım bence zamanında kan testi yaptır
Yarın mı kan vericeksinİlaçları kullanmak istemiyorum canım kanda azda olsa çıkar zaten yarın transfer gününü saymazsak 10. Gün zaten
Kararsız kaldımYarın mı kan vericeksin
Öyle kuzumda senin 3. Embriyosu o yüzden dedim. Belki değişir diye. Ama ben sonraki transferde hayatta idrar testi yapmam beni bitirdi mahvetti 1 haftadir.Transfer gününü saymazsak 9. Gün canım olsaydı hafifte olsa çıkardı bembeyaz
Gebelik testi için kaç saat idrara çıkmamız gerekiyor . Bide benim çift embriyo . İki tüp bebek şansımız kaldı belki sonra hiç yaptiramicaz onun için çok üzülüyorumÖyle kuzumda senin 3. Embriyosu o yüzden dedim. Belki değişir diye. Ama ben sonraki transferde hayatta idrar testi yapmam beni bitirdi mahvetti 1 haftadir.
Saat olarak bilmiyorum ama, ben ya sabah ilk idrarda yada çok sıkıştığım zaman biraz daha tutarak yapıyordum. Yine tahmini arada 2 saat filan olmalı.Gebelik testi için kaç saat idrara çıkmamız gerekiyor . Bide benim çift embriyo . İki tüp bebek şansımız kaldı belki sonra hiç yaptiramicaz onun için çok üzülüyorum
Aşşagı yukarı benimde 2 saat olmuştur heralde . Keşke hiç görmeseydim gebelik testleriniSaat olarak bilmiyorum ama, ben ya sabah ilk idrarda yada çok sıkıştığım zaman biraz daha tutarak yapıyordum. Yine tahmini arada 2 saat filan olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?