Gebeliğe Hazırlık 26 Aralık 2023 transfer olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım, hayırlısı olsun canım inşallah bu kez pozitifi görür saglikla kucağına almak nasip olur. Ben 26 aralikta transfer oldum diğer arkadaşlarda öyle. Hepimiz bekliyoruz test günümüz gelmedi daha

İnşallah canım diğerlerinde hiç böyle hareketlendi veya hareketlenmedi dememişlerdi özelde olmuştum şimdi üniversite hastanesinde oldum aslında takipleri çok iyiydi.
Donmus embriyo da hep böyle bi risk var aslında. malesef. İnşallah sonu güzel olur da başka embriyoya gerek kalmaz

Aminnn.. İnşallah hepimiz sağlıkla güzel test sonuçlarımızı alırız. Ben sizlerden 2 gün daha sonrasını bekleyeceğim. İnşallah hepimiz için sonucu güzel bir bekleyiş olur...

İnşallah tutar canım belirtilerin nelerdi ? Hepimiz 26 Aralık transfer günümüz
Hiçbirinde de bir belirtim olmadı. ne lekelenmem oldu ne başka bir şey. Bu seferde bir belirtim yok. İyimi kötümü bilemiyorum ama Rabbim dualarımızı ve umutlarımızı geri çevirmesin...

O son testi yap bakalım eğer sende de çıkmasza demekki hemen karışmıyormş kana bakacaz
Yapsam eminim çıkmayacak. Dün sabah ilk idrarda çıkmadı şimdi çıkması imkansız geliyor. Zaman yaklaştıkça daha karnıma agri giriyor. Sanki cuma öğretmen tahtaya kaldırıp sözlü yapacak tam o psikolojideyim.

Hiçbirinde de bir belirtim olmadı. ne lekelenmem oldu ne başka bir şey. Bu seferde bir belirtim yok. İyimi kötümü bilemiyorum ama Rabbim dualarımızı ve umutlarımızı geri çevirmesin...
Amin canim. Aslinda ilaçlarda belirti gibi geliyor bazilarina. Progeston mide bulantisi yapio mesela. Hepsi ağır haplar iğneler bir sürü yan etkisi var. O yüzden belirtilere güvenmemek gerekiyor. Benden dün gece cok minik lekemsi bisi geldi varla yok arası. Gecti hemen. Ilk adet geliyo heralde dedim korktum

Ya her şey den etkileniyoruz işte. Sakin kalmakta pek mümkün olmuyor bu süreçte ne kadar sakiniz desekte

Canım ilaç kullanırken adet olunmazmış inşallah yerleşme lekesidir
Evet 2 3 kişinin ilaçları bile dinlemediğini duyduğumdan bi de onun derdine düştüm bi o eksikti çünkü neden adet olmanın stresini de yasamiyim ki dedim inşallah canım mini minnacıktı. Ama şu testlerde bisey çıkmaması gerdi iyice beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…