• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 26 Aralık 2023 transfer olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim. Aslinda ilaçlarda belirti gibi geliyor bazilarina. Progeston mide bulantisi yapio mesela. Hepsi ağır haplar iğneler bir sürü yan etkisi var. O yüzden belirtilere güvenmemek gerekiyor. Benden dün gece cok minik lekemsi bisi geldi varla yok arası. Gecti hemen. Ilk adet geliyo heralde dedim korktum😂
Hemen dokdoruna haber ver canım

Yine kocaman bi negatif çıktı. Valla benim umudum kalmadı artık. 8. Gune geldik daha ne. Yarin kanı verip merkezi aricam. 1 gün fazladan kullanmamis olurum ilaclari igneyi.
İlaçlardan dolayı hafif kanamalar oluyor diğer platformlarda okudum kaç kişinin ilaçlarda değişiklik yapmışlar genelde . Bence acile git ver kanamam geldi deyince alırlar hemen bence. Bizim burda alsalar acilde ben test günü direk acilden veririm iki saatte çıkıyor

Kızlar @papatya_71le konuştuk sizede bilgi vereyim dedim. Kan testi verdim 2 çıktı. Sabah doktora haber vericem hemen. ilaç, igne yapmaya devam etmiyim boşuna. Açıkçası başından beri hayırlısıysa, sağlıkla kucağıma alacaksam tutunsun diye dua ettim hep. Çünkü zamanında Düşük filan yaşadım. Başından böyle oldu rahatladim da sürekli düşün düşün. İnşallah siz pozitif alırsınız 🙏😊

Kızlar @papatya_71le konuştuk sizede bilgi vereyim dedim. Kan testi verdim 2 çıktı. Sabah doktora haber vericem hemen. ilaç, igne yapmaya devam etmiyim boşuna. Açıkçası başından beri hayırlısıysa, sağlıkla kucağıma alacaksam tutunsun diye dua ettim hep. Çünkü zamanında Düşük filan yaşadım. Başından böyle oldu rahatladim da sürekli düşün düşün. İnşallah siz pozitif alırsınız 🙏😊
Yaa doktora transferinin 8 günü olduğunu söyledin mi ? Başka plotformda bizle aynı 26 aralıkda transfer olan birinin de negatif çıktı lanetli gün sanırım. Hep öyle dua ediyoruz zaten üzülme . Benim hiç tüp bebek yaptiramama ihtimalim vardı yine deneyebildigimize şükrediyorum . Canını sıkma rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Amin kuzum. Ben özel bi laboratuvar da yaptırdım merkezimden bağımsız. 40dk da sonuç aldım ama aksam oldugu icin merkezimi aramadim. Sabah arayıp bilgilendiricem. Benimde konustugum ayni gün transfer olanlar hepsi ayni cidden 26 Aralık kimseye iyi gelmedi. İnşallah size gelir 🙏

Amin kuzum. Ben özel bi laboratuvar da yaptırdım merkezimden bağımsız. 40dk da sonuç aldım ama aksam oldugu icin merkezimi aramadim. Sabah arayıp bilgilendiricem. Benimde konustugum ayni gün transfer olanlar hepsi ayni cidden 26 Aralık kimseye iyi gelmedi. İnşallah size gelir 🙏
İnşallah hiç umudum kalmadı birer birer negatif sonuç görünce . Demekki belirtileri hep ilaçlar yapıyor

Back