Allah yar ve yardımcın olsun..ne annen ne de dıger secenek ıkısıde hıc kolay degıl..akıl saglıgını ve ruh saglıgını yıtırmemeye bak hıc kımse kolay kolay o noktaya gelmıyorken bazı evlerde cerez gıbı dayak asagılama vs.bunun senın genel tavrınlada ılgısı vardır elbette.aynı sekıl bır aıleden gelıyorum bende..yasım 30 oldu artık canıma tak dedıgı nktada bır hareket yaptım..sırf kurtulucam sıkıntıdan dıyeMerhabalar...
2 yıl önce nişan attım, konularım vardı burada. Daha sonra bir müddet hayatımda hiçbir şey yolunda gitmedi. İşsiz kaldım, bulduğum işler çok yorucuydu yine de hiç yoktan iyidir deyip eşek gibi çalıştım.
Tüm bunlar olurken ciddi bir depresyon yaşadım. Hayatım yeni yeni yoluna giriyor.
Birkaç gündür kendimi iyi hissediyordum. Bu sabah uyandım ve evi temizleyeyim dedim. Annem uyandığında beni temizlik yaparken gördü ve güzellik salonuna gitti, ozon terapisine. Her neyse döndüğünde saat 17.30'du, girer girmez "Burası olmamış, şurası şöyle olmuş." demeye başladı. Koltuğa oturduğu gibi "Koltuğu sildin mi?" diye sordu gözlerini aça aça. Ben de öncelikle sakin olmasını, derdinin ne olduğunu sordum. Bunun üzerine "Koltuğu sildin mi o...pu?!" diye bağırmaya başladı. Ben daha "Düzgün konuş anne!" demeye kalmadan üstüme yürüdü ve saldırmaya başladı. Evet, "saldırmak". Zira tanımlayabilecek başka bir kelime yok. Ciddi bir şekilde dayak yedim. Vücudumun pek çok yerinde travmalar, morluklar, çizikler mevcut. Saçlarım hala elime geliyor. O beni döverken asla karşılık vermedim.
Ama gururum çok incindi. 25 yaşında koskoca kız olarak dayak yemek ağrıma gitti ki dayağı kimse hak etmez.
Olaydan yarım saat sonra yanıma gelip "Bize nazar değdi, benim psikolojim iyi değil. Öpeyim barışalım." vs. dedi dalga geçer gibi. Asla konuşmadım.
Çalışıyorum, fena kazanmıyorum. En azından kız arkadaşlarımın evine yerleşebilirim kiraya ortak olarak.
Şimdi size soruyorum, çekip gideyim mi bu evden? Bundan sonra anneme nasıl yaklaşayım?
Hayır, çekip gitme... annenin psikolojik bir rahatsızlığı olabilir mi? Psikologa gitmeyi düşünür mü?
İlk kez mi şiddet uyguladı sana?
Ilk akla gelen soru:Neden? Neden durup dururkrn annen saldirdi sana? Onceden de boyle hareketleri varmiydi? Araniz normalde nasil? Evet yasadigin olay cok agir hemde annen oldugu icin karsilik veremezsin.Allah yardimcin olsun. Eger evden ayrildgnda annenle aranizin daha iyi olacagini en azindan sana saygi duyacagni dusunyrsan cik baska eve.bazen iliskilerin mesafeli tutulmasi devami icin tek cozum malesef
Halihazırda bir psikiyatriste gidiyor zaten. Ne konuştuklarını benimle paylaşmıyor, defalarca sormama rağmen.
Annem kendimi bildim bileli soğuktur bana, önceki konularımda da bu konuları irdelemiştik forumdaki arkadaşlarla.
Gerçekten anlayamadım sebebini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?