• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24Yasinda sifirdan baslicam

Visne27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
2.547
3.237
63
34
Benim hayatim demek isterdim ama ben yasamamisim.aile sorunlarından dolayı evlilik kurtuluş sandım ve evlendim.2 ay içerisinde herşey oldu evlendiğim adam oz dayımın oğluydu benim ve hicbir seyin farkında değildim yeterki ailemden uzaklasayim gerçekten arkadaşlar ailem vardı ama ne baba ne anne ne abi hiçbir zamna yaranamadik ablam ve kardeşim3 bibirbirimize destek olduk hep şiddet küfür dayakherşey boştu 2 yil evliligim zindanda eşim olacak adam hiç bir zamna bana değer vermedi 1yil evin icndekaldim kaynaklarla bir evin içinde 3 bekar kaynim 2 gorumce aynı evde hizmetçi muamelesi görüyordum yetmezmiş gibi k aynanam görümcemin yaptıkları hiç hatirlamak bile istemiyorum zindan istessonra ayri eve ciktim ama hala esim bir yasamamizi istiyordu yemekleri beraberyemek beraber heryere gitmek gibi sabahtan kaynama gider temizliğini yapar eve giderdim bir gün gitmesem esim tarafından hakarete ugruyodum şiddete kadar veriyordu beni hiç ailesinden gormedi son kavgamizda neden annesine gitmedim o bu yüzden halbuki her gün gidiyorum bir gün gitmesem küfür şiddet herşey daha çok şey şimdi ayrıldım babam lara geldim dayanamayıp ama ailem beni kabul etmedi evdennkovdular be de anlamlara geldim şimdi babam arıyor gel diye eve hatalarını anlamışlar eşimden sese seda yok bosanmak karar verdim daha kendisine bildirmedi ailemi arayim be pişmanım diyormuş ama bana gelirsen bile değişmem diyor ikili oynuyor ailemin baskı yapıp beni tekrar göndermesi için onlara başka bana başka konuşuyor kısacası bitti herşey ne ailem ne esim hiçbiri yok benim için artık sıfırdan baslicam su an ablamdayim açıktan öğrenim hayatıma devam edip ise başlayıp hayata tekrar tutunmak istiyorum ama cok ta güçsüzlük Allahım yanımda olsun her daim yeter bana şimdi sıfırdan başlamak zor

Hakkınızda en hayırlı neyse o olsun inşAllah. Herşey sizin elinizde bu sefer daha sıkı sarılırsınız hayata ve basarırsınız. Azmetmek çok önemli bu süreçte

Kuzenle yani yarı kardeşle evlenmek nedir yahu?
Çocukken beraber oynadığınız adamla aynı evi paylaşmak?
Nasıl bir kurtuluş düşüncesi bu?
Bir nevi ensest sayılabilecek bir evlilikten pek de hayır gelmez.
Eşiniz ne yaparsa yapsın dönmeyin, ailenize de aynı şekilde.
Kurun bir başınıza hayatınızı ve yaşamak neymiş bundan sonra anlayın.

canım ya neler yaşamışsın öyle. olsun sen yine de güçlü ol. ablan da kalabiliyorsan kal olmadı ailenle kal ama kocan olucak o pisliğe geri dönme. dönersen tekrar aynı şeyleri yaşarsın. zaten ailenden kaçmak için yapmışsın bu evliliği. daha çok gençsin. elbet sıfırdan başlayabilirsin. Allah büyük. Rabbim yardımcın olsun. inanıyorum ki güzel bir hayat kurabilirsin. unutma her sıkıntıdan sonra bir ferahlık vardır. inş. bundan sonra herşey gönlünce olur.

Kuzenle yani yarı kardeşle evlenmek nedir yahu?
Çocukken beraber oynadığınız adamla aynı evi paylaşmak?
Nasıl bir kurtuluş düşüncesi bu?
Bir nevi ensest sayılabilecek bir evlilikten pek de hayır gelmez.
Eşiniz ne yaparsa yapsın dönmeyin, ailenize de aynı şekilde.
Kurun bir başınıza hayatınızı ve yaşamak neymiş bundan sonra anlayın.
evlenmeden önce çok saf tum akrabalarimda bunun farkındaydı safligimdan yararlanın akrabaları önergesiyle oldu sonra dan kafam oturunca nasıl bir hatanın içinde olduğumu anladim şükür

canım ya neler yaşamışsın öyle. olsun sen yine de güçlü ol. ablan da kalabiliyorsan kal olmadı ailenle kal ama kocan olucak o pisliğe geri dönme. dönersen tekrar aynı şeyleri yaşarsın. zaten ailenden kaçmak için yapmışsın bu evliliği. daha çok gençsin. elbet sıfırdan başlayabilirsin. Allah büyük. Rabbim yardımcın olsun. inanıyorum ki güzel bir hayat kurabilirsin. unutma her sıkıntıdan sonra bir ferahlık vardır. inş. bundan sonra herşey gönlünce olur.

aynen kesinlikle dönmeyi düşünmüyorum degisceginede inanmıyorum insallah dediğin gibi bir ferahlık olur sonrasında rabime sizin gonlunuze göre versin

Dilerim çıktığınız yoldan dönmezsiniz. Güçlü olun,güçlü kalın.

Yağmur dann kaçarken,dolu ya tutulmuşun,Allah yolunu açık etsin hayalinin peşiniden git Ailen geçde olsa sahip çıkmış şükür ,sakın dönme önüne bak bol sanşlar
çok teşekkür ederim hayallerimi ulaşmak için acılarını aklıma getirip daha azimli olucam

hiçbir işi küçümseyip Yapmamazlıktan gelmeyin. gerekirse temizlge git ama hayalinden vazgeçme kimseye yük olma kimseye inanma önüne bak.

hiçbir işi küçümseyip Yapmamazlıktan gelmeyin. gerekirse temizlge git ama hayalinden vazgeçme kimseye yük olma kimseye inanma önüne bak.
yaşadıklarından sonra kimseye minnet etmem insallah çok tesir ederim aĺlahta sizin gonlunuze göre versin her daim

Ekonomik gücünüz olmadan evlendiğiniz için bu sorunları yaşıyorsunuz. Evet işi olan bayanlarda evliliklerinde sorun yaşıyor boşanıyor ama onların yaşadıkları farklı oluyor ezmeye çalışamıyo eşi. Sizin sorununuz ezmeye çalışıyor eşiniz ve ailesi niye vasıfsız ev hanımı yapsın işte diye düşünüyor tabi ki bu onların ayıbı.
Lütfen okulunuzu bitirin ve ekonomik özgürlüğünüzü elinize alın ozaman görün size böyle davranılabiliyor mu aksi halde ayrılsanız başka biriyle evlenseniz oda aynısını yapabilir.
Azminizi bırakmayın hiç

Ekonomik gücünüz olmadan evlendiğiniz için bu sorunları yaşıyorsunuz. Evet işi olan bayanlarda evliliklerinde sorun yaşıyor boşanıyor ama onların yaşadıkları farklı oluyor ezmeye çalışamıyo eşi. Sizin sorununuz ezmeye çalışıyor eşiniz ve ailesi niye vasıfsız ev hanımı yapsın işte diye düşünüyor tabi ki bu onların ayıbı.
Lütfen okulunuzu bitirin ve ekonomik özgürlüğünüzü elinize alın ozaman görün size böyle davranılabiliyor mu aksi halde ayrılsanız başka biriyle evlenseniz oda aynısını yapabilir.
Azminizi bırakmayın hiç
cok tesekur ederim bende okuyip kendi ayayklarima basmadan kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum bu hayata kendine faydan varsa var yoksa kimseden fayda yok oz baban annen bile

Back