24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Spora yeni başladıysan birkaç gün ödem tutuyor vucüt canım ondan belki de istediğin eksiyi göremedin

Sevgili arkadaşlar
Ben de beslenme günlüğü yaptım amacım sizin gibi yılbaşına kadar beslenme düzenimi oturtup sağlıklı beslenme ve sporla doğumdan sonra aldığım kilolari vermek ve hayatımda sporu devame ettrmek. Ben de size katilablr mym?
Siz de benim günlüğüme de beklerim
25 kilo fazlam var doğumdan sonra sayiyi soylemeye bile çekinyrm
Hedefim yılbaşına kadar sporla ve mümkün oldgnca 2 ogunle 5 kg vermek.
Hamile kalmadan spor ve karatay ile 3 ayda 13 kilo vermstm

hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin :) bizde kendimizce spor ve sağlıklı beslenerek bişeyler yapmaya çalışıyoruz? bebişin kaç aylık spor yapabiliyormusun

canım benim kilom 2 ay boyuncaydı aynıydı:) ve omad teköğün + spor yapıyordum sıkma canını sonra birden daha - lere düşmüştü. Bir kaç güne eksilir.

kızlar bu züberin lokma toplarımı ne çıktı 0 rafine şeker, no gluten enfes fıstıklı olandan bir tane attım ağzıma içinde fındık kreması akıyo hurmalı felan 1 top 46 kcal yanında kahveyle mükemmel ara öğün

Onların görüntüsü çok güzel sanırım ben bir taneyle duramam paketi bitiririm diye almadım. Kendime güvenmiyorum.

Spora yeni başladıysan birkaç gün ödem tutuyor vucüt canım ondan belki de istediğin eksiyi göremedin
Yürüyüş yapıyordum ama 9 gün aradan sonra ilk defa bu kadar çok yürüdüm.
canım benim kilom 2 ay boyuncaydı aynıydı:) ve omad teköğün + spor yapıyordum sıkma canını sonra birden daha - lere düşmüştü. Bir kaç güne eksilir.
Keşke öyle olsa o değil reglde olmadım. O kadar karın ağrısı öldüm, bittim ama o da olmadı.
Öyle ortamlarda olunca insanın canı daha çok çekiyor ama senin kendine hakim olman çok güzel bir şey. Bu şekilde hem daha sağlıklı besleniyorsun hem de hedefine daha çok yakınlaşıyorsun.

Onların görüntüsü çok güzel sanırım ben bir taneyle duramam paketi bitiririm diye almadım. Kendime güvenmiyorum.
ahahhaa ben tadına baktım ama bir anlık araf anı var hepsini yiyebilirdim dedimki tadını biliyorsun artık yeter :) ama ben ciddi şekilde kendimi şartladım belli bir kiloya inene kadar çok katı davrandım . Sonrasında ara ara ödül vermeye başladım. bakalım inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşabiliriz:)

hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin :) bizde kendimizce spor ve sağlıklı beslenerek bişeyler yapmaya çalışıyoruz? bebişin kaç aylık spor yapabiliyormusun
16 aylık oldu hoş buldum nerdeyse her gün sabah akşam yapıyorum. Az önce yarim saat yürüyüş yarim saat bisiklet sürdüm dışarda rahatladım cok iyi geldi siz yapiyrs mnz

16 aylık oldu hoş buldum nerdeyse her gün sabah akşam yapıyorum. Az önce yarim saat yürüyüş yarim saat bisiklet sürdüm dışarda rahatladım cok iyi geldi siz yapiyrs mnz
ohhh süpermiş sabah akşam birde bizden daha çok yapıyorsun valla. Kilo bildirimi yapabilicekmisin senide tabloya ekliyim. ohh maşallah büyümüş artık birde onun peşinde koşmaktan oturamıyorsundur sen artık

ohhh süpermiş sabah akşam birde bizden daha çok yapıyorsun valla. Kilo bildirimi yapabilicekmisin senide tabloya ekliyim. ohh maşallah büyümüş artık birde onun peşinde koşmaktan oturamıyorsundur sen artık
Evet zaten sadece dogdgndan beri onun peşindeyim benim ismimi ekle ama şuan bildirim yapmycgm yılbaşında nasipse aşırı aşırısı kiloluyum şuan. Bu arada cumartesi başlamıştım 5 gunde 1.600gr gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…