• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Evet zaten sadece dogdgndan beri onun peşindeyim 😁 benim ismimi ekle ama şuan bildirim yapmycgm yılbaşında nasipse 😁 aşırı aşırısı kiloluyum şuan. Bu arada cumartesi başlamıştım 5 gunde 1.600gr gitmiş 🤗
nasıl istersen canım benim kendini nasıl iyi hissediceksen .oooooooh 5 günde çok iyi sonuç :)

Kızlar bende kahvaltıdan sonra 3.40 civarında tavuk suyu çorbası içine bir kaşık kıtır ekmek, tavuklu pilav, yoğurt yedim.
Burada hava çok kötü kızlar. O yüzden evde yapabilceğim spor squat onun çeşitlerini yapabilirim. Sizin başlamanızı bekliyor olucam.
Menun güzel pilav yerine bulgur yesen başlangıçta sonradan pilavı haftada 1e çeksen olur mu?

ben oglen olarak beyaz lahana salatası yedım kuzular oldukca tok tutuyor gercekten
Ben de çok severim cidden şişiriyor beni de hemen
aboc ney 35 miii :KK57: naptın ne ettin bacım
🙈100den 65 e indim doğumdan sonra 90 I buldum 25 kilo verip tekrar 65 oldum İnanılmaz bir potansiyelim var
kızlar bu züberin lokma toplarımı ne çıktı 0 rafine şeker, no gluten enfes fıstıklı olandan bir tane attım ağzıma içinde fındık kreması akıyo hurmalı felan 1 top 46 kcal yanında kahveyle mükemmel ara öğün
Deneyeceğim 😋

Alışkanlığa dönüşüyor bi nevi ya emzirme döneminin avantajını kullanırsan canım çok güzel verirsin
Oğlum nefes almadan emdi 10 ay sonra ek gıda derken biraz esnetse de bana anne değil memmemm diyor fakat emzirme bana kilo olarak dondu malesf hala emiyor 😁

ahahhaa ben tadına baktım ama bir anlık araf anı var hepsini yiyebilirdim dedimki tadını biliyorsun artık yeter :) ama ben ciddi şekilde kendimi şartladım belli bir kiloya inene kadar çok katı davrandım . Sonrasında ara ara ödül vermeye başladım. bakalım inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşabiliriz:)
İnşallah canım.
Menun güzel pilav yerine bulgur yesen başlangıçta sonradan pilavı haftada 1e çeksen olur mu?
Ben de bulgur yemek istiyorum ama babam yemediği için pirinç oluyor menümde aslında biliyorum fena ödem tutuyor şişiriyor insanı.
Günaydın kızlar
Günaydın canım, nasılsın?

Back