- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
geçmiş olsun canımmm reglide baya fark ediyo bende de aynı durum oluyogünaydın kızlar kusura bakmayın anca girebildim rahim filmi çektirmeye gitmiştim pek iyi değilim. kahvaltım bu şekildeydi. Dün akşam 25 dk esneme strecing antremanı yaptım ve sabah kalktığımda tartıldım ve 54.8 çıktım reglimde dün bitti o çok fark ettiriyor bana
teşekkür ederim canım, bugün ne yesem diye düşünüyorum öğlende..dışardan söylüyoruz mecburen dün akşam yapıp getiremedim..ızgara tavuk yemekten tavuğa döndümgeçmiş olsun canımmm reglide baya fark ediyo bende de aynı durum oluyo
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın?Günaydın canım, nasılsın?
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Biz de minik hanımın gözünde Arpacık çıktı geçmiyordu onu getirdik doktoragünaydın kızlar kusura bakmayın anca girebildim rahim filmi çektirmeye gitmiştim pek iyi değilim. kahvaltım bu şekildeydi. Dün akşam 25 dk esneme strecing antremanı yaptım ve sabah kalktığımda tartıldım ve 54.8 çıktım reglimde dün bitti o çok fark ettiriyor bana
Geçmiş olsun canım. Kendini çok yorma bugün.günaydın kızlar kusura bakmayın anca girebildim rahim filmi çektirmeye gitmiştim pek iyi değilim. kahvaltım bu şekildeydi. Dün akşam 25 dk esneme strecing antremanı yaptım ve sabah kalktığımda tartıldım ve 54.8 çıktım reglimde dün bitti o çok fark ettiriyor bana
Gözde arpacık olayını bende çok yaşardım. Geçmiş olsun, canım küçük hanıma.Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın?
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Biz de minik hanımın gözünde Arpacık çıktı geçmiyordu onu getirdik doktora
Geçen yıl da çıktı uzun sürdü ilaç filan fayda etmedi bi iki defa sarımsak sürmüştüm geçmişti bu defa üst kapakta çıkınca göz kapağını çevirip sarımsak da süremedim sıcak suyla pansuman yapacağım antibiyotik damla verdi bakalım inşallah geçerGözde arpacık olayını bende çok yaşardım. Geçmiş olsun, canım küçük hanıma.
Bende çok damla kullanmıştım. Sonra bir tane kocakarı ilacı dedikleri bir şey yapmıştı annem geçmişti. Ben hatırlamıyorum ne yaptığını.Geçen yıl da çıktı uzun sürdü ilaç filan fayda etmedi bi iki defa sarımsak sürmüştüm geçmişti bu defa üst kapakta çıkınca göz kapağını çevirip sarımsak da süremedim sıcak suyla pansuman yapacağım antibiyotik damla verdi bakalım inşallah geçer
Muhtemelen sarımsaktırBende çok damla kullanmıştım. Sonra bir tane kocakarı ilacı dedikleri bir şey yapmıştı annem geçmişti. Ben hatırlamıyorum ne yaptığını.
Yok yok. Bir dua edip, dirseğiyle göze değdiriyorda. Ben duayı hatırlamıyorum.Muhtemelen sarımsaktır
beybi gunaydin cuma aksami misafir geldi dunde kaldilar butun gun yemek temizlik hizmet derken giremedim ama aklim sizdeyei valla. Iyiyim canim sukur, birazdan yulaf yicem sonra ev temizligi ve spor var. Dun malesef kacamaklarim oldu ceviz yedi bir avuc, pilav yedim ev curcuna olunca cok zor oluyor diyet. Sen naptin cani?britneyyyyy canım nerdesin nasıl oldun rahim filmi çekilmiştin dün ?
benim doğum günüm bugün gece kutladılar pasta yedim yanibeybi gunaydin cuma aksami misafir geldi dunde kaldilar butun gun yemek temizlik hizmet derken giremedim ama aklim sizdeyei valla. Iyiyim canim sukur, birazdan yulaf yicem sonra ev temizligi ve spor var. Dun malesef kacamaklarim oldu ceviz yedi bir avuc, pilav yedim ev curcuna olunca cok zor oluyor diyet. Sen naptin cani?
ayyy öylemi nice güzel yılların olsun canımbenim doğum günüm bugün gece kutladılar pasta yedim yanineyse ki oruçluyum
Doğum günün kutlu olsun.benim doğum günüm bugün gece kutladılar pasta yedim yanineyse ki oruçluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?