- Konu Sahibi britneyyyyy
-
2 tane varsa daha ne sporu yapıcaksın zaten kız onlar 7/24 kardiyolar zaten :)2 taneler bende hic bos durma zamanim olmuyo veya yatma ama sporada vaktim yok maalesef. Beslenme açık bufe minvalindecok yiyorum maalesef
oyleydı canım ınan koye gıtmemeıs olsam suan 65 olmustum ınsallah canımhadi inşallah sen zaten güzel kilo veriyordun şimdide verirsin önemli olan başlayıp devam ettirebilmek. Senide ekliyorum tabloya . Moraller düşmesinde kilolar vero
Keşke iştah kesen sadece dereotu diye biliyorum, onunda etkisi yok bence.2 bisküvinin günahı olmaz diyelim haftada 1 kaçamak normal abartmadıkça robot değiliz sonuçta insanız :) şu ara yemek yerken bir dahaki öğünde ne yiyeceğimi düşünür oldum allam yokmu bişi alalım kesilsin şu iştahımız, boğazımız
agiyet olsun canım, bende öğlen tavuk ızgara salata yoğurt yedim, ara öğünde nescafe 2 ceviz akşamda mantar sote ve yoğurt yedim. Şimdide sporum bitti ama bende bittim:) Allah kabul etsin canım 2 saat yürüyüşmü missKeşke iştah kesen sadece dereotu diye biliyorum, onunda etkisi yok bence.
Bu arada bugün kahvaltıdan sonra domates çorbası içine 1 kaşık kaşar rendesi ve 1 dilim ekmekle günü kapadım. Spor 2 saat yürüyüş
Su 1 litreden az
Arada nescafe içtim
Valla oyle :) ama kilo gitmiyor2 tane varsa daha ne sporu yapıcaksın zaten kız onlar 7/24 kardiyolar zaten :)
kız geberticem seni haaBen de 2 kepçe etli kuru fasülye yedim 4 kaşık kadar da pirinç pilavıgaliba kendime özel menü hazırlamalıyım artık birkaç parça da turşu yemiştim neyse ben kaçayım
tabikide günaydın hoş geldin canımKızlar benide ekler misiniz
günaydın canımmm nasılsın? sende çok temiz güzel besleniyorsun dünki menun gibi bislenmeye çalışıyorum bende aşağı yukarı:)günaydın kızlar
sağol canım o kadar diyetisyene gittim ki o yüzden tecrübelerime dayanarak beslenme planı hazırlıyorumgünaydın canımmm nasılsın? sende çok temiz güzel besleniyorsun dünki menun gibi bislenmeye çalışıyorum bende aşağı yukarı:)
hadi bakalım o gün bugün mü diyorsun :) sesiniz çıkmıyo zaten pek keyfim modum yok...Günaydın kızlar bugün temiz bir menüyle geleceğim inanıyorum
ayy bende ya o beslenme koçluğu yapıcak duruma geldik diplomasız diyetisyen olduk :)sağol canım o kadar diyetisyene gittim ki o yüzden tecrübelerime dayanarak beslenme planı hazırlıyorum
ayy bende ya o beslenme koçluğu yapıcak duruma geldik diplomasız diyetisyen olduk :)
Neden canım regl dolayısıyla mı?hadi bakalım o gün bugün mü diyorsun :) sesiniz çıkmıyo zaten pek keyfim modum yok...
Ben de 35 kilo verdiğimde çevremden diyetisyenmişim gibi tepki alıyordumayy bende ya o beslenme koçluğu yapıcak duruma geldik diplomasız diyetisyen olduk :)
Aslında kurular baya işe yarıyor. Kuruyemiş, kuru meyve nerdeyse kuru sebze bile atıştırmalık olarak üretilmeye başladı. Benim favori kurum incir bu aralar. Bilmiyorum zorlu bir sürece ben kendimi soktum. Hatta kızcaksınız ama canım o kadar çok cips ve hamburger çekiyorki en son 12 eylülde yedim. İstediğim kiloya inene kadar tabiki yemicem.günaydın kızçeler..hiç tadım tuzum yok hem herşeyi yiyesim var hem hiçbirşey yiyesim yok ..değişik bir ruh halindeyim dün 2 parça yarı bitter çikolata yedim akşam regliyim dayanamadım. Ama pişman değilim hiç kuru kayısı vs tüketmiyorum vuruyor birden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?