24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Keşke iştah kesen sadece dereotu diye biliyorum, onunda etkisi yok bence.
Bu arada bugün kahvaltıdan sonra domates çorbası içine 1 kaşık kaşar rendesi ve 1 dilim ekmekle günü kapadım. Spor 2 saat yürüyüş
Su 1 litreden az
Arada nescafe içtim

agiyet olsun canım, bende öğlen tavuk ızgara salata yoğurt yedim, ara öğünde nescafe 2 ceviz akşamda mantar sote ve yoğurt yedim. Şimdide sporum bitti ama bende bittim:) Allah kabul etsin canım 2 saat yürüyüşmü miss

günaydın kızçeler..hiç tadım tuzum yok hem herşeyi yiyesim var hem hiçbirşey yiyesim yok ..değişik bir ruh halindeyim dün 2 parça yarı bitter çikolata yedim akşam regliyim dayanamadım. Ama pişman değilim hiç kuru kayısı vs tüketmiyorum vuruyor birden:)

Aslında kurular baya işe yarıyor. Kuruyemiş, kuru meyve nerdeyse kuru sebze bile atıştırmalık olarak üretilmeye başladı. Benim favori kurum incir bu aralar. Bilmiyorum zorlu bir sürece ben kendimi soktum. Hatta kızcaksınız ama canım o kadar çok cips ve hamburger çekiyorki en son 12 eylülde yedim. İstediğim kiloya inene kadar tabiki yemicem.
Kahvaltı da 6 yeşil zeytin, 1,5 kibrit kutusu peynir ve ekmek yedim. Yanında 2 bardak çay içtim. Sabah uyandığımda tam 75 kiloydum. Az yiyorum ve dün çok yürüdüm fakat istediğim gibi bir eksilme yok. Amacım az yiyerek midemi küçültmek. Yürüyüş yaparak yağ yakımı sağlamak. İlk başta aşırı sporlara yüklenmek istemiyorum. Çünkü yağ yakmam lazım. Kas oranımı yükseltip iri bir vücut istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…