- Konu Sahibi britneyyyyy
-
nasıl istersen canım benim kendini nasıl iyi hissediceksen .oooooooh 5 günde çok iyi sonuç :)Evet zaten sadece dogdgndan beri onun peşindeyimbenim ismimi ekle ama şuan bildirim yapmycgm yılbaşında nasipse aşırı aşırısı kiloluyum şuan. Bu arada cumartesi başlamıştım 5 gunde 1.600gr gitmiş
Yılbaşına hepimiz hedef koysak mi yoksa siz koydunuz muuunasıl istersen canım benim kendini nasıl iyi hissediceksen .oooooooh 5 günde çok iyi sonuç :)
Menun güzel pilav yerine bulgur yesen başlangıçta sonradan pilavı haftada 1e çeksen olur mu?Kızlar bende kahvaltıdan sonra 3.40 civarında tavuk suyu çorbası içine bir kaşık kıtır ekmek, tavuklu pilav, yoğurt yedim.
Burada hava çok kötü kızlar. O yüzden evde yapabilceğim spor squat onun çeşitlerini yapabilirim. Sizin başlamanızı bekliyor olucam.
Ben de çok severim cidden şişiriyor beni de hemenben oglen olarak beyaz lahana salatası yedım kuzular oldukca tok tutuyor gercekten
aboc ney 35 miiinaptın ne ettin bacım
Deneyeceğimkızlar bu züberin lokma toplarımı ne çıktı 0 rafine şeker, no gluten enfes fıstıklı olandan bir tane attım ağzıma içinde fındık kreması akıyo hurmalı felan 1 top 46 kcal yanında kahveyle mükemmel ara öğün
Siz de doğumdan sonra mi almstnz kilo selamBen de çok severim cidden şişiriyor beni de hemen
100den 65 e indim doğumdan sonra 90 I buldum 25 kilo verip tekrar 65 oldum İnanılmaz bir potansiyelim var
Deneyeceğim
benim 52 ama imkannsız :)Yılbaşına hepimiz hedef koysak mi yoksa siz koydunuz muuu
Ya neden olmasın bence spor ve dikkatle olacakbenim 52 ama imkannsız :)
100 kilo iken bekardım canımSiz de doğumdan sonra mi almstnz kilo selam
Harikasınız sizi özellikle takip edecgm100 kilo iken bekardım canım
Doğumdan sonra 78 idim kontrolsüzce yiyince 90ı buldum
Neyse ki şimdilik 65-66 civarındayım
Estağfirullah canım hocanın dediğini yap yaptığını yapma amaHarikasınız sizi özellikle takip edecgmokuyrm da eski yazilarnizi size artık diytsynme sormadgm şeyleri de sorarım
Hahaha olabilerEstağfirullah canım hocanın dediğini yap yaptığını yapma ama
Alışkanlığa dönüşüyor bi nevi ya emzirme döneminin avantajını kullanırsan canım çok güzel verirsinHahaha olabilerama ben de şuan motivasyon aşırı spor olunca hayatimda gofret bile yemiyorum o derece doğumdan sonra nedense önceden sevmememe rağmen ozellikle yiyordum
Oğlum nefes almadan emdi 10 ay sonra ek gıda derken biraz esnetse de bana anne değil memmemm diyor fakat emzirme bana kilo olarak dondu malesf hala emiyorAlışkanlığa dönüşüyor bi nevi ya emzirme döneminin avantajını kullanırsan canım çok güzel verirsin
Ben de emzirme sürecinde aldımOğlum nefes almadan emdi 10 ay sonra ek gıda derken biraz esnetse de bana anne değil memmemm diyor fakat emzirme bana kilo olarak dondu malesf hala emiyor
Sorun o aslında su bile içmiyor blw kendi beslensin dedim ama memmem diye yakamda halaBen de emzirme sürecinde aldımEk gıdaya da başladıysanız çok zorlamadan diyet yapabilirsin aslında
3 yaşına 4 ay kaldı canım benimki de çok düşkündü memeye sütten kesildikten sonra epey düzeldi yemesiSorun o aslında su bile içmiyor blw kendi beslensin dedim ama memmem diye yakamda halasizin bebeginiz kaç yaşında oldu
Yaaa maşallah onlar büyürken bizler istedgmz kiloda olalım inşallah.3 yaşına 4 ay kaldı canım benimki de çok düşkündü memeye sütten kesildikten sonra epey düzeldi yemesi
İnşallah canım.ahahhaa ben tadına baktım ama bir anlık araf anı var hepsini yiyebilirdim dedimki tadını biliyorsun artık yeter :) ama ben ciddi şekilde kendimi şartladım belli bir kiloya inene kadar çok katı davrandım . Sonrasında ara ara ödül vermeye başladım. bakalım inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşabiliriz:)
Ben de bulgur yemek istiyorum ama babam yemediği için pirinç oluyor menümde aslında biliyorum fena ödem tutuyor şişiriyor insanı.Menun güzel pilav yerine bulgur yesen başlangıçta sonradan pilavı haftada 1e çeksen olur mu?
Günaydın canım, nasılsın?Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?