24 yaşında evlilik

Erken

Ayni şeyi yaptim. Dil kursuna yazıldım. O da başta iyi geldi yeni insanlar tanidım ama sonra seviye atlayınca zorlaşmaya başladı o da beni biraz sıkmaya başladı sonralara doğru. Oyle böyle devamıni getirdim sertifika almak için ama bu donem devam etmemeye karar verdim. Tez yazıyorum ben de ve tek bir şeye odaklanmak istiyorum bir üc dort ay. Ben oyle bir hale gelmistim ki dısari cıkmıyordum kurs disinda. Sonra beni rahatlatacak sevdigim tarzda kitaplar okudum. Filmler izledim.Beni rahatlatan insanlarla görüştüm. Kendimi dışarı cıkmaya zorladım. Negatif insanlardan uzaklaşmaya çalıştım cunku oncelik bu bunalimdan kurtulmaktı. Azicik azicik kitaplari elime almaya basladim. Mesela bugun bir film izlediysem biraz da acip su kitabi okuyayim dedim. Ya da once dersime bakayim sonra oödülum olsun bir film acip izliyim dedim.Aileme baski yapmamalarini soyledim. Dinlediler mi hayir. Yani bir hafta konusulmasa obur hafta illaki is konusu aciliyor. Ama ben eskisi kadar bunalmiyorum alistim sanirim cok kafami yormuyorum hihi tamam diyorum geciyorum. Surekli cvni gonder diyen akrabalarim icin bir cv hazirladim attim lazim oldukca ciktisini alin dedim oldu bitti.

Yasin küçük değil ben 22 de evlendim. Ama sen pek hazır değilsin gibi duruyor. Ayrıca mesleğine atılmadan evlenme derim. Evlendigin zaman istediğin gibi hazirlanamayabilirsin kpss ye sonuçta sorumluluklarin artacak. Şu an senden istemen sadece ders çalışman.

24 yaş normal, ama çalışmayı düşünüp de sonuca ulaşamamış biri için değil.

Sadece kpss'ye odaklanın bu sene.

Resmen aynı şeyleri yaşamışız akrabaya kadar... Önerilerinizi dikkate alacağım ve uygulamaya çalışacağım. Bana da dışarı çıkmak kendimle zaman geçirmek iyi gelecektir.

Gelecek kaygısı var bundan dolayı ders de çalışamıyorum, içimden hiçbir şey gelmiyor.

İkinizin de yaşları ideal. Birbirinizi seviyorsanız ve sevgilinin her koşulda sana destek olacağını biliyorsan evlenin bence. Beklemenin bi anlamı yok. Atama ne zaman olcak kimbilir. Öyle evliliğe hazır değilmişsin gibi gelmedi bana. Sadece içinde bulunduğun durumdan, düşünmekten, stresten çok bunalmışsın sen. Belki sana iyi bile gelecek evlilik..

Evet fazlasıyla bunaldım içinde olduğum durumdan. Yani isterdim ki ailem hiç karışmasın, amcam başımı şişirmesin. Evlilğe hazır olup omadığımı bilmiyorum. Elimden her iş gelir, belki daha rahat ederim kafamı dinlerim. Yaşayacağımız yer büyük şehir, ikimizin de ailesinden uzak.

21 yaşında mayısta evlendim, o yaz aldım diplomami. Eşim 28 yaşındaydı, ikimiz de hukuk mezunuyuz. Eşimin de çalıştığı ofiste staj yaptım 1 sene sonra. 4 yılı gecti evleneli, yeni bebek bekliyoruz, ne erken evlendigime, ne mezun olmadan evlendigime hic pisman olmadım. Karşınızdaki dogru insansa hic düşünmeyin derim

2016 kpss ye girmiş miydin?
İş sebebiyle evliliği erteleyen biriyim ben de. 1 buçuk sene önce evlenmeye karar verdik hala erteliyoruz.

1 sene çalışıp atanamadım bari evleneyim kafası nedir yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…