İKİNCİ ANNELİK İÇİN ÇOK MU GEÇ?

Evet ekonomik olarak şartlar zor, gerçekler bunlar ama inanın bazı manevi şeyler parayla satın alınamıyor.
Kesinlikle yaşınız müsaitken, kızınız tam kardeşle büyüyecek yaştayken yapın derim,
ben o yaştayken yapmadığıma bin pişmanım.

Evet başka alanlarda mutlu oldum, kariyerim oldu, başarılı bir iş kadını oldum, eşimle her yeri gezdik eğlendik yedik içtik,
tek çocuk yeter anneliği de tattım daha ne olsun dedim ama
gelin görün ki,
kızım büyürken her imkana sahip olmasına rağmen söylüyorum bunu inanın ki bir kardeşle büyüse daha mutlu bir çocuk olarak büyürdü ben buna inanıyorum.
Keşke 30 lu yaşlarımın başında olsam şimdiki aklımla😊
"ben o yaştayken yapmadığıma bin pişmanım"
işte bende bi gün bunu demekten korkuyorum. evet çocuğum şuan ne yazık ki bakıcı ile büyüyor, evet borcumuz var ama yani bu günler geçecek. geriye sadece aile kalacak. kuzen, hala dayı bir kardeşten daha yakın olamaz ki .yani bende böyle düşünüyorum. inşallah bakalım
sizin içinde geç değil bence. benimde abimle aramda 10 yaş var. iyi ki ben olmuşum :) abimde böyle düşünüyordur eminim. zaten beni abim büyüttü diyebilirim. şuan ne kadar uzakta olursak olalım bi sesini duymak bile yetiyor

"ben o yaştayken yapmadığıma bin pişmanım"
işte bende bi gün bunu demekten korkuyorum. evet çocuğum şuan ne yazık ki bakıcı ile büyüyor, evet borcumuz var ama yani bu günler geçecek. geriye sadece aile kalacak. kuzen, hala dayı bir kardeşten daha yakın olamaz ki .yani bende böyle düşünüyorum. inşallah bakalım
sizin içinde geç değil bence. benimde abimle aramda 10 yaş var. iyi ki ben olmuşum :) abimde böyle düşünüyordur eminim. zaten beni abim büyüttü diyebilirim. şuan ne kadar uzakta olursak olalım bi sesini duymak bile yetiyor

Biz 2010 da evlendiğimizde hiçbir şeyimiz yoktu😊
Eşimle ikimiz çalıştık, herşeyimizi kendimiz yaptık, para bugün yok yarın var,
Var olanın da yarın yok olmayacağı meçhul.
Başınızı sokacak bir eviniz varsa, sağlığınız yerindeyse, çalışabiliyor para kazanabiliyorsanız emin olun bu dünyanın en güzel şeyi ve yetiyor,
Yeter ki şükür etmeyi ve hayatınızdaki zenginlikleri görmeyi bilin🙏🏻

Aynen dediğiniz gibi borçlar ödenir,
para gelir gider ama geriye aile kalır, sevgi kalır,
eş kardeş anne baba kalır.
Lütfen geç kalmayın🙏🏻

e kalpten istiyorsaniz kimseyi dinlemeyin.
imkaniniz da varmis. bir rahim filmi cektirip biraz daha deneyin olmadi geciktirmeden tupbebek yapin. yasiniz daha genc benim tanıdığım hem gercek hayattan hem kkdan cok insan var 39+ cocuk sahibi olan

Çevremde çok ses var, bir iki defa açacak oldum özellikle arkadaş çevrem bu yaştan sonra başına bela mı alacaksın, kızın büyüdü, gez toz keyfine bak gibi laflar ediyor😊 kötü niyetli değiller biliyorum ama ben zaten gezdim yeterince, bu yaşıma kadar hayal ettiğim her yere gittim, eşimle gerçekten hayatın tadını çıkardık diyebilirim.

Ama mesela size şöyle bir örnek vereyim, geçtiğimiz yaz tatilde eşimle oturuyoruz, baktım kızım elinde telefonda arkadaşlarıyla konuşuyor, gel kızım yanımıza diyoruz ama artık bizimle değil arkadaşlarıyla eğleniyor onlarla vakit geçiriyor😊
Bizde kaldık eşimle başbaşa o an garip hissettim kendimi, hayata karşı heyecansız, her şeyi yaşayıp bitirmişim ve geriye bir şey kalmamış gibi,
sanki o an yanımızda küçük bir çocuk daha olsa ona güler eğlenir ya da belki sinirlenirdik😀
oysa o an sessizlik kapladı içimi😊
Bilmiyorum duygusal olarak garip bir süreçten geçiyorum sanırım😊

Öyle mi diyorsunuz, içime su serpildi.😊
Ben bu fikrimi paylaştığımda
bu yaşta, çocuğunda bu kadar büyümüşken ne gerek var olmaz falan diyen oldu çevremde, kafam allak bullak.
Olur mu oyle sey elaleme ne. Benim abilerim benden 20-22 yas buyukler. Ne olursa olsun biliyorum ki onlar orada dag gibi arkamda. Bu bir guctur… hicbir sey icin gec degil🥲

Olur mu oyle sey elaleme ne. Benim abilerim benden 20-22 yas buyukler. Ne olursa olsun biliyorum ki onlar orada dag gibi arkamda. Bu bir guctur… hicbir sey icin gec degil🥲

Bu örnekleri söylediğinizde gerçekten içime ferahlık geliyor. Yazdığınız için çok teşekkür ederim size🙏🏻

"Ne olursa olsun biliyorum ki onlar orada dag gibi arkamda."

İşte bu söylediğiniz cümle, hayattaki hiçbir maddi karşılığı olmayan en büyük zenginliktir🙏🏻

Allah başınızdan eksik etmesin abilerinizi🙏🏻

X