23 Haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım

Ben oğlumu doğumdan 4gün sonra kaybettim.8ay bitecek ama dün gibi acısı. Lütfen bebeğinizin nereye gömüldüğünü öğrenin yanına gidin. Orda sahipsiz kalmasın. Oğluma haftada 2gün gidiyorum bana kalsa hergün gider orada otururum oğlumun kabri cennet bahçesi gibi. Gittiğimde huzur veriyor.Orada sahipsiz mezarları görmek beni çok üzüyor . Sizin elinizde olsa onu yaşatmak için canınızı verirdiniz. Ama o bir melek olarak seçilmiş

Amin canım. İnşallah sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın

Başın sağ oldun canım rabbim sağlıklı evlatlar İhsan eylesin. Neden kaybettin meleğini anlatır mısın biraz ? Benim de riskli gebelik. Rabbimden hayırlısını diliyorum

Ben de bugün 12 haftalık bebeğimin kalbi durdugunu öğrendin ve onu benden aldılar çok acı cekiyorum çok üzülüyorum, tüp bebek yapmıştık genetik testi iyiydi kızım olcakti benim olmadı içim acıyor çok dayanamıyorum

Pıhtılaşma testlerini yaptırmış miydin? Malesef genetik test iyi çıkınca yetmiyor, nasibi olmayınca olmuyor..

Başın sağ oldun canım rabbim sağlıklı evlatlar İhsan eylesin. Neden kaybettin meleğini anlatır mısın biraz ? Benim de riskli gebelik. Rabbimden hayırlısını diliyorum
Canım doktor hatasından kaybettim ben.sezeryan doğum sırasında eşi kesildi.oksijensiz kaldı. Organları dayanamadı

Canım doktor hatasından kaybettim ben.sezeryan doğum sırasında eşi kesildi.oksijensiz kaldı. Organları dayanamadı
Allahım duymadığımız bilmediğimiz neler var rabbim hakkımızda en doğrusunu en kolayını versin çekilmez yük yüklemesin ne diyebilirim canım çok üzüldüm ama bize düşen sabretmek ve dua etmek. Benim de bebeğimde sorunlar var. Ayağı içe çarpık beyninden de bir ara sıvı var dendi takip ediliyor. Allaha sığındık artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…