23 Haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım

23 gün önce bende kaybettim yavrumu... 33+5 haftalıktık.. Karnımda kalbi durmuş... Bize kromozom testini ve hemofili testini yaptırmamızı söylemişti doktor...

23 gün önce bende kaybettim yavrumu... 33+5 haftalıktık.. Karnımda kalbi durmuş... Bize kromozom testini ve hemofili testini yaptırmamızı söylemişti doktor...
Ah canım basın sağolsun allah sabır versin ne söylicegimi bilmiyorum, zaten hiçbi söz de kalbini soğutmayacak gebelik süresince testlerini yapmıs mıydın

Merhaba ben de 1 ay önce sizle çok benzer şekilde yaşadım bu durumu. Ben de İzmir’de yaşıyorum hatta. Siz tekrar hamile kaldınız sanırım tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Detaylı ultrasona gittiniz mi?

Amin inşallah teşekkür ederim, sizinde allah gönlünüze ferahlık versin tez zamanda Şuanki gebelik için mi soruyorsunuz

Amin inşallah teşekkür ederim, sizinde allah gönlünüze ferahlık versin tez zamanda Şuanki gebelik için mi soruyorsunuz
Çok teşekkür ederim. Evet şuanki gebeliğiniz için. Birdahaki aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum açıkcası. Detaylı ultrasona gidip bir sorun çıkmadıysa bana umut olacaksınız.

bu arada instagramdan da sizi eklemiştim benimle aynı durumu yaşamışsınız diye konuşabilmek için.

Çok teşekkür ederim. Evet şuanki gebeliğiniz için. Birdahaki aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum açıkcası. Detaylı ultrasona gidip bir sorun çıkmadıysa bana umut olacaksınız.
28. Haftadayımm ve her sey yolunda gidiyor çok şükür hiç sıkıntı yok ne ayrıntılıda ne nipt testinde korkmayın hep şöyle düşünün bu sefer sağlıklı bir gebelik olacak o farklı bu farklı olarak

Ne kadar beklemiştiniz acaba siz doktorla konuştum 6 ay sonra planlayabiliriz dedi..

Geçmiş olsun rabbim sabır versin testleri yaptırdınızmı bizde bebeğin dna sına wes ekzom test yaptırdık

Rabbim sabr versin acı geçmiyor zamanla azalıyor ama hatirladikca hem kanıyor o yara ben 4 sene oldu hala aglayabiliyorum kızımın ikizini ani bir kalp durması ile 36.haftada yitirdim beyninden kaynar sular boşaldı nasıl girdim ameliyathaneye nasıl çıktım Allah bilir ağlaya ağlaya herkes beni ikna etmeye çalışıyordu belki hasta doğacaktı engelli olacakti vs ama detaylı ultrason vs temizdi özel hastaneye gidiyordum bı Dr da şu problem var demedi riskin yok 38 i bekleyelm dedi ve bekledik sonuç ölüm mekonyum yapmış bebek ve 3 gün sonra farkedilip kızımı aldılar böyle işte ne yaşanırsa yaşansın evlat aramızda duygusal bağ var ismine özel kapı süsleri tulumlar hala hatiramda mavi hurcunda bekler battaniyeleri vs şimdi tekrar gebeyim 11 haftalık hep endişe dolu geçiyor günlerim psikolojik olarak zorlanıyorum rabbim sizede tekrar sağlıklı tastamam kusursuz evlat nasip etsin inşallah hepimize Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…