• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 23 aralığı bekleyen var mı ? Beraber bekleyelim ☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen belirti olmuyormuş , ikinci bebeği istiyorsun sanırım ☺ Benim Kaşık ağrım var ama adet yaklaşırken de oluyor ama ne hikmetse geçin ay hiç belirti vermeden geldi adet. Ne zaman yapacaksın testi ☺
İlk gebeliğim kürtajla sonuçlandı maalesef 😕 eve giderken alıcam işteyim şu an. Benimde kasık ağrım adet sancısı gibiydi hatta üşüttüm bu ay çok ağrıcak galbaaa demiştim 😄

Aynen öyle valla.. İlk zamanlar hatta acaba hamile kaldım mı diye korkuyordum 😅 meğer ne zormuş bu işler 🙈 sırt ağrım var sadece o da haftasonu misafir için deli gibi temizlik yaptığımdan sanırım 😩

Çok zorlaşmış hamilr kalmak bence artık . Ah kUzum biraz sakınsaydın kendini keşke bence kötü bir şey yok kötü düşünme

İlk gebeliğim kürtajla sonuçlandı maalesef 😕 eve giderken alıcam işteyim şu an. Benimde kasık ağrım adet sancısı gibiydi hatta üşüttüm bu ay çok ağrıcak galbaaa demiştim 😄

Ya çok geçmiş olsun 😔 akıntın da var mıydı peki o zaman , ay herkes öyle diyo adet sancısıyla aynı diyo 😀

Adet öncesinden farklı hiç belirtim yoktu ki kendimi çok iyi dinlerim gebelik beklediğim için 😄 akıntı 5 6. Haftalarda arttı benim
[/QU peki kürtajdan ne kadar sonra tekrar düşündünüz , inşallah vardır bebeğin ve sana da sımsıkı tutunur ☺️

Yok kUzum ben doktora hiç gitmedim henüz yeni evliyiz diye , ama bu ay da olmazsa gideceğim . Bu ay olsun diye hiç çabalamadım yumurtlama gününü bile değerlendiremedim ovülasyon testi yapmadım canımız ne zaman isterse o zaman yaptık 🙈 inşallah pozitif çıkar biz de çok mutlu oluruz ☺️

Daha doktor için çok erken zaten bence canım. Çok yenisini ilk bir yıl bekleyin diyorlar. Kafanıza takmama iz da güzel olmuş planlı hesaplı bence daha zor oluyor bu işlerin olması..

Çok zorlaşmış hamilr kalmak bence artık . Ah kUzum biraz sakınsaydın kendini keşke bence kötü bir şey yok kötü düşünme
Valla nasılsa yoktur bisey deyip çok da sakinmadim. Ne zaman ki o ağrı oldu ondan sonra korkmaya başladım ama ben niye dikkat etmedim dedim.

Benim de 25 aralık bat, dün test yaptım belki çıkar diye ama çıkmadı, belirtim de yok bekliyorum çaresizce inşallah vardır :dua:

Back