- 24 Ocak 2015
- 413
- 178
-
- Konu Sahibi saklibahce1986
Dayan arkadaşım dualarımız seninle inşallah güzel haberlerini alacağız.Dualarımızdasın Rabbim yavrunu sağsalim kucağına aldırsın.Slm arkadaslar..Bugun yine aldim suyumu..30 hafta oldum ama 28.. 27 haftayla uyumlu bebisim 1 kilo 150 gr oldu...ilk haftalardan daha fazla su bosalmasi oluyo icimden bir his dogum yaklasti gibime geliyor..iki hafta dayanabilsek keske
Insallah dayanacaksiniz allahin izniyle. Bebegin cok guclu seni birakmayacak.Slm arkadaslar..Bugun yine aldim suyumu..30 hafta oldum ama 28.. 27 haftayla uyumlu bebisim 1 kilo 150 gr oldu...ilk haftalardan daha fazla su bosalmasi oluyo icimden bir his dogum yaklasti gibime geliyor..iki hafta dayanabilsek keske
Slm arkadaslar..Bugun yine aldim suyumu..30 hafta oldum ama 28.. 27 haftayla uyumlu bebisim 1 kilo 150 gr oldu...ilk haftalardan daha fazla su bosalmasi oluyo icimden bir his dogum yaklasti gibime geliyor..iki hafta dayanabilsek keske
Slm arkadaslar..Bugun yine aldim suyumu..30 hafta oldum ama 28.. 27 haftayla uyumlu bebisim 1 kilo 150 gr oldu...ilk haftalardan daha fazla su bosalmasi oluyo icimden bir his dogum yaklasti gibime geliyor..iki hafta dayanabilsek keske
ne guzel bu zamana kdar gelmissiniz .. benm 22 haftada suyum sizmaya baslamis farketmedim bile ... 23 haftada hafif kanamayla hastaneye gittm kanama 1 saat icinde durdu kendiliginden ve suan hastanedeyim bebegimin suyu az korku ve endise icinde bekliyorum 30 haftalari bulabilirmiyim blmyorm bile(
Canım 1 kiloyu geçmiş çok şükür.. İnşallah o güçlü bir bebek sağsalim kucağında göreceksin...
Rabbim şifa versin size bağışlasın kuzunuzu
MAŞALLAH MAŞALLAH.EGER AGRILARIN GELMEYİPTE DOĞUM ERKENDEN OLMAZSA 40 HAFTAYA KADAR BEKLEYECEKLERMİ YOKSA ERKENMİ DOĞURTTURACAKLARSlm arkadaslar..Bugun yine aldim suyumu..30 hafta oldum ama 28.. 27 haftayla uyumlu bebisim 1 kilo 150 gr oldu...ilk haftalardan daha fazla su bosalmasi oluyo icimden bir his dogum yaklasti gibime geliyor..iki hafta dayanabilsek keske
SEZERYAN OLACAKSIN O ZAMAN.BİRAZ DAHA SABRET CANIM.BENIM ARKADASIM 1 KİLO DOGURDU ŞİMDİ MAŞALLAHI VAR.GELİŞİMİ DURMUŞTU MECBUR ALDILAR.DESENE O ZAMAN BİR İKİ HAFTAYA KADAR DOGURURSUNYok canim ya 32 yada 34 te alacaklar ara ara tekrarlayan kanamlarim oluyo..simdilik 30 haftadayim az kilo aliyo gelisim geriligide var ustelik ...1500 kilo olsa belki bir nebze rahat etcem ama saglik olsun beslenneme dikkt ediyorum ama su azligi sikinti yaratiyor iste
allah yardimcin olsun arkadasim Gercekten zor bir surec 30 hafta olana kadar yasadigimi bir allh bilir bir ben..23 haftayken bosaldi suyum cok sancili surec halende bitti sayilmaz devam ediyor heran bebegimin kalbi durma korkusu..2 aydir hastanedeyim onun sikintisi..evde 4 yasinda kizim var onun ozlemi 1 saat lik ziyaret saatinin yetmeyisi..ama yinede bugunume hamd olsun...rabbim korusun bebeklermizi dua etmekten baska caremiz yok benim gibi burda iki arkadasim daha var bir tanesi 22 haftalikti hastaneye yatmis suan 33 hafta haftya dogumu var insaa bizim icinde hayrlisini verir rabbim bise olmaz bebeklermizene guzel bu zamana kdar gelmissiniz .. benm 22 haftada suyum sizmaya baslamis farketmedim bile ... 23 haftada hafif kanamayla hastaneye gittm kanama 1 saat icinde durdu kendiliginden ve suan hastanedeyim bebegimin suyu az korku ve endise icinde bekliyorum 30 haftalari bulabilirmiyim blmyorm bile(
Evet Canim az kaldi biraz daha dayansak yetecekte insaa aksi bisr olmaz..kizimda sezeryandi buda sezeryan olcak nasip olursa..gelismeleri konusuruz yine dualariniza ihtiyacim varSEZERYAN OLACAKSIN O ZAMAN.BİRAZ DAHA SABRET CANIM.BENIM ARKADASIM 1 KİLO DOGURDU ŞİMDİ MAŞALLAHI VAR.GELİŞİMİ DURMUŞTU MECBUR ALDILAR.DESENE O ZAMAN BİR İKİ HAFTAYA KADAR DOGURURSUN
allah yardimcin olsun arkadasim Gercekten zor bir surec 30 hafta olana kadar yasadigimi bir allh bilir bir ben..23 haftayken bosaldi suyum cok sancili surec halende bitti sayilmaz devam ediyor heran bebegimin kalbi durma korkusu..2 aydir hastanedeyim onun sikintisi..evde 4 yasinda kizim var onun ozlemi 1 saat lik ziyaret saatinin yetmeyisi..ama yinede bugunume hamd olsun...rabbim korusun bebeklermizi dua etmekten baska caremiz yok benim gibi burda iki arkadasim daha var bir tanesi 22 haftalikti hastaneye yatmis suan 33 hafta haftya dogumu var insaa bizim icinde hayrlisini verir rabbim bise olmaz bebeklermize
Rabbim senide bebeginide korusunEvet Canim az kaldi biraz daha dayansak yetecekte insaa aksi bisr olmaz..kizimda sezeryandi buda sezeryan olcak nasip olursa..gelismeleri konusuruz yine dualariniza ihtiyacim var
allah yardimcin olsun arkadasim Gercekten zor bir surec 30 hafta olana kadar yasadigimi bir allh bilir bir ben..23 haftayken bosaldi suyum cok sancili surec halende bitti sayilmaz devam ediyor heran bebegimin kalbi durma korkusu..2 aydir hastanedeyim onun sikintisi..evde 4 yasinda kizim var onun ozlemi 1 saat lik ziyaret saatinin yetmeyisi..ama yinede bugunume hamd olsun...rabbim korusun bebeklermizi dua etmekten baska caremiz yok benim gibi burda iki arkadasim daha var bir tanesi 22 haftalikti hastaneye yatmis suan 33 hafta haftya dogumu var insaa bizim icinde hayrlisini verir rabbim bise olmaz bebeklermize
tesadüfen gördüm konunu. Allah yardımcın olsun.. bayagı bır zamanı gecirmissin. geri kalanda tez zamanda gececek insallah. Allah bebeğini sizlere bagıslasın.Evet Canim az kaldi biraz daha dayansak yetecekte insaa aksi bisr olmaz..kizimda sezeryandi buda sezeryan olcak nasip olursa..gelismeleri konusuruz yine dualariniza ihtiyacim var
Aklına kötü şeyler getirme canım. Senin bebeğin gelecek inşallah.allah yardimcin olsun arkadasim Gercekten zor bir surec 30 hafta olana kadar yasadigimi bir allh bilir bir ben..23 haftayken bosaldi suyum cok sancili surec halende bitti sayilmaz devam ediyor heran bebegimin kalbi durma korkusu..2 aydir hastanedeyim onun sikintisi..evde 4 yasinda kizim var onun ozlemi 1 saat lik ziyaret saatinin yetmeyisi..ama yinede bugunume hamd olsun...rabbim korusun bebeklermizi dua etmekten baska caremiz yok benim gibi burda iki arkadasim daha var bir tanesi 22 haftalikti hastaneye yatmis suan 33 hafta haftya dogumu var insaa bizim icinde hayrlisini verir rabbim bise olmaz bebeklermize