23+3 gunluk bebegimin suyu gelmesi

Canım bir süredir bakamamıştım , 29.haftaya gelmişsin, Allah'ın izniyle bebeğini sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum.Dualarımız sizinle
Sagol canim cumlemizin allh emegini bosa cikarmasin 28 haftadayim sitede bir hafta onde gidiyo insaala o gunleride gorcez..yarin kandil allh tum sikintida olanlara yardim etsin..yarin su verilcek nsalla hersey yolundadirda sizede yazarim..

Saklıbahçe konuyu takip ediyorum sürekli. Çoğu gitmiş azı kalmış. Suyu her hafta mı verecekler.
Ben bebeğimi kaybettim maalesef. Çok uğraştık ama salı günü sancım tuttu. Sezeryanla doğum yaptım. 26 haftalıktı. 10 saat yaşadı.
İnşallah sen yavrunu hayırlısıyla kucağına alırsın.

Canım basın sağolsun Rabbim sabir versin.

Kızlar bir sorum olacak , bu başlıkta miyomu olanlar anne adayları da var sanırım .
Progestan hapının miyomu büyüttüğü ile ilgili internette doktorların sitelerinde bilgiler mevcut , bu haptan dolayı kafam çok karışık , benim plasentanın arkasında 6 cm lik miyom var ( hamilelikte büyüdü , ben özellikle progestandan diye düşünüyorum;çünkü 11.haftaya kadar aynı kaldı (4 cm , sonra büyümeye başladı ) .
6.haftadan beri kullanıyorum hapı , ciddi denilebilecek kanamam olmuştu. Kimi doktor kullan diyor,kimi kullanma diyor , ne yapacağımı şaşırdım .
Progestan konusunda benzer düşüncede olan var mı?

Progestan ı genelde ilk 3 ay ki düşük tehdiidinde veriyorlar canım senin hala düşük tehdidin mi var ? Rabbim korusun.. Eğer bir tehliken yoksa kullanma.. Tabi muhakkak doktoruna güven ama ne için veriyorlar mesela?

Sagol canim cumlemizin allh emegini bosa cikarmasin 28 haftadayim sitede bir hafta onde gidiyo insaala o gunleride gorcez..yarin kandil allh tum sikintida olanlara yardim etsin..yarin su verilcek nsalla hersey yolundadirda sizede yazarim..

Canım bebeğinde de gelişme vardır inşallah.. Az kaldı... Sabrının lütfunu verecek Rabbim inşallah.. Bizleri de mümkün olduğunca habersiz bırakma.. Kendine de bebeğine de çok iyi bak moralini hep yüksek tut...

Progestan ı genelde ilk 3 ay ki düşük tehdiidinde veriyorlar canım senin hala düşük tehdidin mi var ? Rabbim korusun.. Eğer bir tehliken yoksa kullanma.. Tabi muhakkak doktoruna güven ama ne için veriyorlar mesela?
Hayır canım , bildiğim kadarıyla artık yok , ben devlete gidiyorum . Her gittiğimde farklı doktora denk geliyorum , son gittiğimde sormayı unuttum . Doktorlar genelde kullan demişti , birisi 11.haftada o ilaçların faydası yok , düşecek bebek her türlü düşer , kullanıp kullanmamak sana kalmış,dedi.Şu an 14+4 ' deyim.

Yüzde 90 sıkıntıyı atlatmışsın canım ben de kullandım hatta sadece 8. haftadan 10. haftaya kadar kullandım ki benim ilki de düşüktü yani kürtaj olmuştum.. Gidince muhakkak sor senin myom sıkıntın da var.. Ona göre kullan..

Ba
Basinsagolsun arkadasim allh sabir versin..her pazartesi veriliyo su ama bir o kadarda akiyo kese delik sonucta dualrinizi eksik etmyin hayrli kandiller

GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNSALLAH TEKRARDAN BEBEK SAHİBİ OLURSUN.BEBEGİN KAÇ KİLO DOGDU

Cok
Canım ne yapıyorsun nasılsın ?
Cok bunaliyiyorum artik hastaneden cikacagim zamni bekliyorum bugun kizim ziyaretime gelcek evim buram buram burnumda tutuyor..bebise gelince dun su verildi yine agrilarim oldu bugun biraz daha iyiyim bebisimin butun hafta suyumu tuketmis su kalmamisti kivrilip kalmisti oylecik su verildik sira bir genisledi gorseniz icim bir tuhaf oluyo oyle gorunce ...yeni bise soylemiyo drlarim...boyle devm dio ama cok az hissediyorum cok uzuluyorum bu duruma

CANIM KİLOSU NE DURUMDA

900 gr dedi ama gelisimde gore haftasi ile uyumlu degilmis basi birkac seye iki hafta geri dedi bu konu canimi sikiyo 25 haftada 26 haftayla uyumlu diyo insallah butun organlari saglikli bir bebek olur allh evladiyla sinamasin kimseyi

900 gr dedi ama gelisimde gore haftasi ile uyumlu degilmis basi birkac seye iki hafta geri dedi bu konu canimi sikiyo 25 haftada 26 haftayla uyumlu diyo insallah butun organlari saglikli bir bebek olur allh evladiyla sinamasin kimseyi
İnşallah her şey güzel olacak. Vakti gelince sağlıkla kucağınuza alırsınız inşallah.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNSALLAH TEKRARDAN BEBEK SAHİBİ OLURSUN.BEBEGİN KAÇ KİLO DOGDU
Sağolasın canım inşallah sen bebeğini sağ salim kucağına alırsın.
Benim 20.haftada suyum geldi. Çok az suyla 26.haftaya kadar geldik. Onun için kilosu biraz düşüktü. 600 gr doğdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…