- 24 Ocak 2015
- 413
- 178
- Konu Sahibi saklibahce1986
Cok
cok sagol arkadasim destegin icin en azindan bizim durumumzda olanlar icine azda olsa su serpilir tabi herkesin kaderi kismeti farkli ama olsun moralleri yerlerine gelir en azindan...suan 4 aylik bebisim 1500 dogdugunda zar zor olsa 5 kilo olduk tabi aylik periyoduna gore dusuk ama cok sukur saglik sorunumuz yok...keske onceden konusuyor olsaydik gercekten esekten duseni esekten dusen anlar cok zor gunler gecirdim gecirdin sohbet ederdik ...senin oglun nasil herangi saglik sorunu varmi...beslmesi nasil..benim 4 aylik oldu 50 cc besliomrum 40cc oluyo bazen cok istahsiz anliyacgin mamayla pek arasi yok ek gidaya gececegim gunu sabirsizla bekliyorumS.a. hikayeni merakla okudum. Okudukcada benim yasadiklarimi hatirlatim. Keske önce okusaydim sana azda olsa teselli olabilseydim.. Benimde 21. Haftasindan itibaren suyum gelmeye basladi. Tam 12 hafta hastanede yattim hergün bebegimi kaybetme korkusuyla yasadim. Cünkü daha önce sinde doguma 2 hafta kala ölü dogum yapmistim. Buda ölecek korkusu beni mafetti. Hergün agliyordum. Ama cok sükür Rabbime 31.haftada aldilar 6 hafta hastanede kaldi bebegim ve sonunda bana geldi. Simdi 3 yasinda oglum.. sen nasilsin simdi bebegin nasil ..