23+3 gunluk bebegimin suyu gelmesi

900 gr dedi ama gelisimde gore haftasi ile uyumlu degilmis basi birkac seye iki hafta geri dedi bu konu canimi sikiyo 25 haftada 26 haftayla uyumlu diyo insallah butun organlari saglikli bir bebek olur allh evladiyla sinamasin kimseyi

allah yardimcin olsun birtanem insallah saglikla gelisir :KK43:

Cok

Cok bunaliyiyorum artik hastaneden cikacagim zamni bekliyorum bugun kizim ziyaretime gelcek evim buram buram burnumda tutuyor..bebise gelince dun su verildi yine agrilarim oldu bugun biraz daha iyiyim bebisimin butun hafta suyumu tuketmis su kalmamisti kivrilip kalmisti oylecik su verildik sira bir genisledi gorseniz icim bir tuhaf oluyo oyle gorunce ...yeni bise soylemiyo drlarim...boyle devm dio ama cok az hissediyorum cok uzuluyorum bu duruma

Seni çok iyi anlıyorum canım benim... Ben de daha 5 günlük lohusayken 20 gün hastanelerde süründüm sonra ameliyat oldum minnack bebeğim evim her gün ağlıyordum çok zor bir durum ama bebeğinin sağlığı için oradasın bebeğin de yanında seninle hep... Rabbim sağlıkla kucağına almanı inşallah nasip edecek.. Biz de sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberlerini...

Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm okuduğum da, bebeğinizin sahibi Allah inşallah sağlıklı bi şekilde alırsınız kucağınıza, hep iyi düşünün konuşun bebeğinizle, sizin ses tonunuzdan anlıyor ne söylediklerinizi hissediyor

Pazartesini bekliyorum herzsmanku gibi kasintilarin cok fazla bugun..kasik agrim bel agrim cok arti buraz daha disimizi siksaydik iyi olcak..nasip olursa ikinci bebegim olcak birtane kizim var buda erkek rabbim nasip ederse...bu hafta nst basladik kalp atisini dinlemekte ayri bir duygu 4.5 yil aradan sonra gelismlerden haberdar ederim..

Pazartesini bekliyorum herzsmanku gibi kasintilarin cok fazla bugun..kasik agrim bel agrim cok arti buraz daha disimizi siksaydik iyi olcak..nasip olursa ikinci bebegim olcak birtane kizim var buda erkek rabbim nasip ederse...bu hafta nst basladik kalp atisini dinlemekte ayri bir duygu 4.5 yil aradan sonra gelismlerden haberdar ederim..

aman iyi olun birtanem allah saglik sihhat sifa versin de

Insalla canim rabbim kucagini bos birakmasin bol bol dua edilim muslumanin muslumana duasi daha cabuk kabul olurmus allh yardimcimiz olsn
Çok sağol saklıbahçe. Sürekli bu sayfaya girip senin durumunu takip ediyorum.
Bence iyi sonuçlar alacaksın inşallah. 30 haftalık olmuşsun bile. Bundan sonra hiç korma Allahın izniyle.

CANIM YA ÇOK ÜZÜLDÜM.İNSALLAH HAMİLE KALIR SAĞSALİM DOGURUR VE BÜYÜTÜRSÜN
İnşallah blgsdr. Gittikçe artan bi acısı var.
Dr umuz ilki tesadüf ikincide böyle olmaz demişti ama aynısı oldu. İnşallah 3.hamilelikte daha iyi bir dr la devam etmeyi düşünüyoruz aynı şeyleri yaşamamk için.

Cok sagolun arkadaslar insalla dediginz gibi olur sonuc kotu bitmez..su verme islemi yapildi kilosu olcumlerini yapmadi drum haftya bakcakmis bir hafta durup bir hafta bakiliyo..ayaklarimi yuksege kaldirdim yatiyorum site bir hafta onde gidiyo 29 haftaligim simdilik insaala rabbim izin verirse 30 da devircez insala..ssimdilik hberler bu ksdar saglicakla kalin

Cok sagolun arkadaslar insalla dediginz gibi olur sonuc kotu bitmez..su verme islemi yapildi kilosu olcumlerini yapmadi drum haftya bakcakmis bir hafta durup bir hafta bakiliyo..ayaklarimi yuksege kaldirdim yatiyorum site bir hafta onde gidiyo 29 haftaligim simdilik insaala rabbim izin verirse 30 da devircez insala..ssimdilik hberler bu ksdar saglicakla kalin
Cok sevindim. Artik sizden cok umitliyim cunku cok guclu bir bebek o. Bende bugun sana mesaj yazmak icin siteye girince senin yeni gonderdigin mesaji gordum. Allahim vakti gelince bebegini kucagina almayi nasip eder insallah. Dualarimda hep varsin.

İnşallah blgsdr. Gittikçe artan bi acısı var.
Dr umuz ilki tesadüf ikincide böyle olmaz demişti ama aynısı oldu. İnşallah 3.hamilelikte daha iyi bir dr la devam etmeyi düşünüyoruz aynı şeyleri yaşamamk için.
3.YE DİKİŞ ATTIRIRSINIZ DEMİ

Canımm haberini okuyunca çok mutlu oldum... İnşallah her şey böyle güzel gidecek... Maşallah Rabbim bebişin bu gücünü daim etsin.. Sizlere sağlık şifa versin...

X