23+3 gunluk bebegimin suyu gelmesi

saklibahce1986

Herşeyin hayırlısı
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
413
178
Cok uzgunum cok dun sabah dokuz gibi 3 ped kadar kanamam oldu miyomum oldugundan ara ara az az kanamam olup duruyodu herzamnki kaanama sandim kanma ile suyum gelmis bugun sabah kontrolum vardi dr gittim %90 suyum gitmis dedi kalp atisi vardi bebegim icimde can cekisiyo sanki bu durumda alsam yasamaz dedi simdilik antibiyotik tedavisi baslandi enfeksiyn kapmam icin serum baglandi benim durumumda olup suyu duzelen bebegi iyiye giden varmi

Canim cok gecmis olsun.1,5ay once ciddi kanama gecirdim.ogun bugundur hep kanama gecirenlerin yazilarini okudum.senin yasadiginin aynisini yasamis birinin yazisinada denk geldim.oda 20li haftalarda suyu gelmis ondan oncesi kanama gecirmis.ama o yavrusunu dogurmus kanama gecirenlere korkmayin ben bunu bile atlattim diye yazmisti.sana yazmadan edemedim.Allah evlatlarimizi bagislasin.

Canim cok gecmis olsun rabbim bebegini sana bagislasin ins duzelir ve saglikla alirsin bebegini kucagina dualarim seninle..

Tesskur edrm allh razi olsun arkdaslar...Rabbim kimseye yssatmasin ben ogluma olurda erkn dogum olur diye hastne cikisi alirken bu kadar erkn olacagini hic dusunmemistm dr a detayli ultrason seker testi icin gitmistm ne farkli dusunmustum yarabbim .....suyumun geldigini hic hisettmedim megerse kanla suyun %90 gitmis suan arastrma hastanesinde yatiyorum kac dr muayne etti rahimde hic acilma yok neden gelirki su..basina benzeri durum geln varmi arkadaslr..

Aynı şeyi müdürüm yaşamıştı aynı hafta hemde kurtaja aldıklarında kalp atışları güçlendiğini farkettiler doğum yaptı ve suan çok sağlıklı tabi süreç zor geçti ama rabbim çok büyük umudunu yitirme moral çok önemli

Rabbim sifalar versin siz stres yapmayin sakin.bol bol dua edin.her şey yoluna girer inş.

Bugun hastanede 4 gunum bebekte kalp atisi kipirdamalar devam ediyo ama dun dr um suyum bir bebegin etrafinda azcik kalmis olmadi gerekenin cok altinda dedi 3.5 lt su iciyorum bu umut belki duzelir diye..karindan su takviyesi amniyofuzyon yaptirip basariyi yakalyan varmi bugun bebegim 24 hafta oldu biraz daha disini siksa melegim cok korkuyorum bise olcak diye..

Yarin bebegime su takviyesi yapilcak bu islemi yaptirip bebegine sag salim kavusan varmi 6 gundr insalla sussuz oganlarina zarar gelmemistir cok korkuyorum cok dualarinizi eksik etmryin kizlar

Yarin bebegime su takviyesi yapilcak bu islemi yaptirip bebegine sag salim kavusan varmi 6 gundr insalla sussuz oganlarina zarar gelmemistir cok korkuyorum cok dualarinizi eksik etmryin kizlar
Rabbim insallah bebegini sana hayirlisiyla kavustursun. Dualarum senimle. Guclu olman en onemli ikiniz icinde. Guclu ol. Bir hafta icinde birsey olmaz insallah. Susuz haftalarca yasayan bebekler var. Korkma.

Surekli kontrol ediyorum konuyu iyi bir haber bekliyorum senden surekli dua ediyorum . Bu arada kuzenim 10 gun hastanede yatti bu yuzden sukur bir sorun olmadi insallah sende de olmuycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…