- 24 Ocak 2015
- 413
- 178
-
- Konu Sahibi saklibahce1986
Canim cok gecmis olsun.1,5ay once ciddi kanama gecirdim.ogun bugundur hep kanama gecirenlerin yazilarini okudum.senin yasadiginin aynisini yasamis birinin yazisinada denk geldim.oda 20li haftalarda suyu gelmis ondan oncesi kanama gecirmis.ama o yavrusunu dogurmus kanama gecirenlere korkmayin ben bunu bile atlattim diye yazmisti.sana yazmadan edemedim.Allah evlatlarimizi bagislasin.Cok uzgunum cok dun sabah dokuz gibi 3 ped kadar kanamam oldu miyomum oldugundan ara ara az az kanamam olup duruyodu herzamnki kaanama sandim kanma ile suyum gelmis bugun sabah kontrolum vardi dr gittim %90 suyum gitmis dedi kalp atisi vardi bebegim icimde can cekisiyo sanki bu durumda alsam yasamaz dedi simdilik antibiyotik tedavisi baslandi enfeksiyn kapmam icin serum baglandi benim durumumda olup suyu duzelen bebegi iyiye giden varmi
Rabbim sifalar versin siz stres yapmayin sakin.bol bol dua edin.her şey yoluna girer inş.Cok uzgunum cok dun sabah dokuz gibi 3 ped kadar kanamam oldu miyomum oldugundan ara ara az az kanamam olup duruyodu herzamnki kaanama sandim kanma ile suyum gelmis bugun sabah kontrolum vardi dr gittim %90 suyum gitmis dedi kalp atisi vardi bebegim icimde can cekisiyo sanki bu durumda alsam yasamaz dedi simdilik antibiyotik tedavisi baslandi enfeksiyn kapmam icin serum baglandi benim durumumda olup suyu duzelen bebegi iyiye giden varmi
Rabbim insallah bebegini sana hayirlisiyla kavustursun. Dualarum senimle. Guclu olman en onemli ikiniz icinde. Guclu ol. Bir hafta icinde birsey olmaz insallah. Susuz haftalarca yasayan bebekler var. Korkma.Yarin bebegime su takviyesi yapilcak bu islemi yaptirip bebegine sag salim kavusan varmi 6 gundr insalla sussuz oganlarina zarar gelmemistir cok korkuyorum cok dualarinizi eksik etmryin kizlar
Yarin bebegime su takviyesi yapilcak bu islemi yaptirip bebegine sag salim kavusan varmi 6 gundr insalla sussuz oganlarina zarar gelmemistir cok korkuyorum cok dualarinizi eksik etmryin kizlar