23+3 gunluk bebegimin suyu gelmesi

Evet onlarada pazartesi gunleri riskli gebelikte su veriliyo..geldiklerinde 22 hafta 23 hafta civarindaydi bu hafta 33 girdi heycanla onun dogumunu bekliyiryz bizede umut olur diye..obur diger arkadasim ise 23 haftaydi geldiginde benim gibi iki iki bucuk aydir yatiyo 29 haftada suan..ama su azligindan heran kalbi durma ihtimali urkutuyo hepimizi ..

Sen ne tur sikintidan dolayi burda bulundun..allh tan cok ilgili cok iyi dr lari var..gercekten ellerinden gelenin fazlasini yapiyolar gercekten..

Biz adıyamanda yaşıyoruz. 20.haftada suyum geldiği için burdaki dr umuz göndermişti oraya. Su verme işlemini kabul etmemiştik çok riskli diye. Ama şimdi hepinizin bu haftaya gelmiş. Pişman oldum şimdi biraz kabul etmediğim için.
Doktorlar bana çok ters gelmişti hiç memnun kalmamıştım rauf bey vardı ebru hanım. Asistan haşim bey iyiydi.
Böyle canım işte. Aslında aynı dönemde ordaydık gibi. Belki de birbirimizi gördük. 13 nisanda gelmiştim ben 23 nisanda ayrıldım. Sen ne zaman yattın.

Canim bebegin ne durumda peki..cok yakin zaman ama tanismamizidir 29 nisan oglen gibi oldu yatisim..gercekten korka korka mecburiyetten kabul ettim bende ama bebegimle benle ilgili riskler anlatildiginda nutkum tutulmustu ama yapacak baska bisem kalmamisti 500 grdi 23 hftaydi su verilmeyi kabul ettim ama kalbi durma ihtimali herzamn var vunku jese delik akmaya devam ediyor...su verme islmeni ebru hn yada rauf bey yapiyo riskli geblikte 2 ay oldu nerdeyse haliyle kidrmli hasta gibi davraniyolar...hic pisman olma ven kadere kusmete cpk inaniyorum grrcekten burdada arastiriyirum bizim durumumuzda olup 7 ..8 hafta su verilip kalbi duran da olmus allhin nasibi bence...mutlu sona kavusanda varmis..dur bakalim bizi ne bekliyor anlimiza ne yazilmissa yasayip gorcez kacisi yok

S saklibahce1986 çok ama çok geçmiş olsun.Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Konuyu baştan sona okudum ve takipteyim artık ben de :) Güzel haberlerini bekliyorum.Bir de sana ve diğer arkadaşlara bir sorum olacak. Ben 21+4 haftalık hamileyim ve iki gündür kızımın hareketlerinde ciddi azalma var.Panik yapmak istemiyorum ama çok endişeleniyorum. Suyunuz azaldığı içim hareketlerinin çok azaldığını yazmışsınız biraz korktum açıkcası. Suyun azar azar sızması nasıl oluyor arkadaşlar? acaba farketmiyor muyum bu mümkün mü? Allah hepimizin yavrularına sağlık versin Ramazan mübarek günler geliyor dualarımız kabul olsun inşallah.

Canim endiselenme bebek buyuduk sirada yeri daraldigi icinde hareketlerde azalma olurmus..aklina kotu bise getirme..ben suyumun gelduguni fark etmedim cunku benim kanmam oldu 4..5 ped kanla karisik gitmis onun icin hic suyum geldigini anlamadim dr da kanama sikayetiyle gitmistim...rabbim hepimizr sifa versin kolay sinavdan gecirsin

sen en iyisini yapmışsın kabul etmekle. bu haftaya kadar gelmiş endişe etme.
ben çıktıktan sonra gelmişsin sen.
adıyamandan gelen bi bayan vardı tüp bebekle hamile kalmış o duruyor mu acaba. onunda suyu gelmişti.
ben bebeğimi kaybettim 3 hafta önce yani 26 haftalıkken. suyu çok azken 6 hafta durdu karnımda kalbi de durmamıştı. doğduktan sonra 10 saat yaşadı sonra vefat etti.
senin bebeğininde kalbi durmaz benimki durmadıysa. Rabbim yardım etsin

Basin sagolsun canim allh seninde yardimcin olsun cumlemizinde.. Evet canim dedigin arkdas duruyo onunla benim aramda bir hafta var iyi mssalla onun bebegide ..5 haftasi var doguma ...4 haftada benim var kismet olursa bir tane daha arksda var onun haftaya belli olck 33 haftada...

Senin bebeginde su bosalmasindan dolayi organlarinda yapisiklik filan varmiydi..akciger gelisminden dolayi mi vefat etti..

Çok sevindim hepinizin adına. Bu işlem genelde düşükle sonuçlanıyor diye biliyordum ama çok şükür hiçbirinizde olmamış.
Ben doğumdan önce son iki üç gün bebeğin hareketlerini çok çok az hissediyordum. Doğduğunda ağlamamış.. Sanırım ciğerleriyle ilgili problem vardı. Durumu doğduğunda iyi değildi. Giderek kötüye gitti. Sonra vefat etti
Bize su azlığından dolayı şekil bozukluğu olabilir demişti dr lar. Ama yoktu dış görünüşünde. Sizlerde zaten olmaz Allahın izniyle su verildiği için.

Insalla canim insalla kimsenin emegi bosa cikmasin yarabbim..normal dogum mu yaptin sezeryan mi..bende parmkalarinda organlarinda yapisiklik olur korkusu var...bugun 22 hafta bir bayan daha geldi..dr lar onada butun riskleri anlatmis az az suyu geliyomus tamamiyle bosalmamis onun ama suyu yeterlide degilmis...su verme islemini kabul etmis bit hafta antibotik tedavisinden sonra onada su vermye baslayacaklar..

Nasıl gidiyor canım? İşallah günler geliyor bak... Rabbim mucizeni sana bağışlayacak..

Dun akssm benimde iki hafta onde olan arkadasimla dogum salonuna nst ye bebegin kalp atimini dinlemek icin dtlar cagirdi neyse gittik arkasimin bebeginin kalp atimi hizlnmisti acil sezeryana aldilar 19o0 gr oglu oldu 23 haftadan beri onada su veriliyodu bebis 33 haftalik solunum sikintisi varmis durumu iyiymis....gelelim benjm durumuma bu hafta hemen hemen hic syyum kalmamis bu islemi yapmasi icin tirnk ucu ksdar bosluk buldu bebegimin gelisim geriligi devm ediyomus kiloda cok cok almis bebek iyi beslenemiyomus benim icinde dogum dusunuyomus hakkimzda hayrlisi artk gelismleri yaxarim bugun agrim fszla

Saklıbahçe bebeğin ne kilosu ne kadar olmuş.
Mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim ellerini boş döndürmesin.

1200 dedi ama 31 hafta ile uyumlu degil herseyi geri seni onumuzdeki haftalar da dogurtalim bebek iyi beslenemiyomus ..cumlemizin allh gonlune gore versin ..dualarinizi eksik etmeyin

1200 dedi ama 31 hafta ile uyumlu degil herseyi geri seni onumuzdeki haftalar da dogurtalim bebek iyi beslenemiyomus ..cumlemizin allh gonlune gore versin ..dualarinizi eksik etmeyin

Canım doktorlar en yisini bilir inşalah hakkınızda en hayırlısı olur Bebeğin karnındayken beslenemiyorsa belki doğunca daha çok şansı olur annesi o yüzden doktorlarına güvewn inşallah bu güzel günlerde Rabbim üzmeyecek sizleri... Seni takip eden bizleri de inşallah..

Ne guzel bir mesaj yazmissin canim cok sagol insallah sonu iyi biterde rahatlarim artik..gerci dogumdan sonrada kuvezdeki kalacagi gunler icin uzulcem ama elden bise gelmiyo bebegimin sagligi icin sabirli olmam gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…