- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
-
- Konu Sahibi saklibahce1986
Ne guzel bir mesaj yazmissin canim cok sagol insallah sonu iyi biterde rahatlarim artik..gerci dogumdan sonrada kuvezdeki kalacagi gunler icin uzulcem ama elden bise gelmiyo bebegimin sagligi icin sabirli olmam gerek..
Cok guzel.senden guzel haber alinca mutlu oluyorum.Cok sukur standart agrilarim disinda su tekrar verildi..32 hafta olduk gelusimi 30 da diye bi haftada suyumu aldim haftaya allh buyuk..
Mrb arkadasım. Topiclerde gezinirken denk geldi ve tüm mesajları okudum. Kalbimde ki sızıyı anlatamam. Sanki seninle beraber bende yaşadım o süreci. Ne kadar güclü bir anne olduğuna şahit oldum, bebeğinin de bir o kadar güçlü ve savaşçı olduğuna. Dualarım sizinle. Ben çok inanıyorum, bebeğini sağsaglim kucagına alacagına. Artık ilk takip edeceğim yer burası. Kalbim ve dualarım sizinle
Ay az kalmis doguma korkuyor musunuzRabbim sifalar versin siz stres yapmayin sakin.bol bol dua edin.her şey yoluna girer inş.
Oyle deme hersey nasip allhtan baska kimse bilmez hangisi daha hayirli olacigini..suan yanimda bir abla yatiyo erken dogum yapmis 850 gr dogrmus 41gun kuvezde kalmis bebegi 1.500 kilo olmus solunum yuzunden toparlayamamis veft etmis..anlimiza ne yazilmissa onu yasariz kacisi yok malesef sende uzme kendini dualrini eksik etme...ay şimdi doğum diyince heyecanlandım ben. gelişimini çok dert etme kendi haftasını yakalar doğduktan sonra. inşallah kucağında bebeğinle çıkarsın hastaneden.
şimdi bu işlemi yaptırmadığuma o kadar pişmanım ki. kabul etseydim birlikte doğum yapacaktık belkide. neyse kısmetten öteye yol yokmuş. Rabbim sizlere nasip etsin
Insalla insalla mutlu sonla kapatiriz... o kadar yasananlarin odulunu alip evime donmeyi nasip etsin rabbim..bu arada bugun hoca vizitte beni haftaya dogurtmaya karar verdigini soyledi..haftaya pazartesinin korkusu sardi beni hakkimda nasil hayrlisi ise oyle olsun diye dua ediyorum..sizde lutfen dualrinizi eksik etmeyin 33 haftalik dogrmus olcam gelisimi 30..31 haftada insaa herseyi ile saglikli bir bebek olur...