23+3 gunluk bebegimin suyu gelmesi

Ne guzel bir mesaj yazmissin canim cok sagol insallah sonu iyi biterde rahatlarim artik..gerci dogumdan sonrada kuvezdeki kalacagi gunler icin uzulcem ama elden bise gelmiyo bebegimin sagligi icin sabirli olmam gerek..

Keşke Rabbim sağlık versin canım o günler de geçer... Yeter ki bu güçlü minik bi doğsun annesi Rabbim esirgesin sizleri..

Uzun zamandir takip ediyorum ama bir turlu yazmak firsat olmadi. Insallah Rabbim bebegini sana bagislar. Senin ve minik bebegin icin dua edicem. Allah yar ve yardimcin olsun..

Pazartesi olunca ilk işim bu sayfaya bakmak oluyor maşallah saklıbahçe bir haftayı daha devirdin geriye bişey kalmadı. Bu arada diğer bayanın bebeği nasıl oldu solunum sıkıntısı var demiştin.
Daldan dala atlıyorum ama benim suyumun geldiği o sıkıntılı dönemlerde kayınvalidem 1479 defa selamün kavlen min rabbirrahim çek demişti. Yasin suresinde bi ayet. Senin de aklında bulunsun çekmek istersen.

Pazartesi olunca ilk işim bu sayfaya bakmak oluyor maşallah saklıbahçe bir haftayı daha devirdin geriye bişey kalmadı. Bu arada diğer bayanın bebeği nasıl oldu solunum sıkıntısı var demiştin.
Daldan dala atlıyorum ama benim suyumun geldiği o sıkıntılı dönemlerde kayınvalidem 1479 defa selamün kavlen min rabbirrahim çek demişti. Yasin suresinde bi ayet. Senin de aklında bulunsun çekmek istersen.

Allh razi olsun ilgilenen dualarini esrgemeyen hepinizden...arkadasimin bebgi iyiye dogru gidiyomus haftya kesin olmamakla burlikte taburcu edebilirm demis biberonla beslemeye bsslmislar...hemsirelerde emme kabiliyeti gelissin diye emzik istemisler simdilik durumlar boyle

Mrb arkadasım. Topiclerde gezinirken denk geldi ve tüm mesajları okudum. Kalbimde ki sızıyı anlatamam. Sanki seninle beraber bende yaşadım o süreci. Ne kadar güclü bir anne olduğuna şahit oldum, bebeğinin de bir o kadar güçlü ve savaşçı olduğuna. Dualarım sizinle. Ben çok inanıyorum, bebeğini sağsaglim kucagına alacagına. Artık ilk takip edeceğim yer burası. Kalbim ve dualarım sizinle

İnsan okuyunca ilk sıraya koyuyor zaten takipte değil mi... Biz de ne zamandır takipteyiz inşallah dualarla Allah'ın da izniyle her şey güzel olacak... Bu topiği musmutlu haberlerle kapatırız..

Insalla insalla mutlu sonla kapatiriz... o kadar yasananlarin odulunu alip evime donmeyi nasip etsin rabbim..bu arada bugun hoca vizitte beni haftaya dogurtmaya karar verdigini soyledi..haftaya pazartesinin korkusu sardi beni hakkimda nasil hayrlisi ise oyle olsun diye dua ediyorum..sizde lutfen dualrinizi eksik etmeyin 33 haftalik dogrmus olcam gelisimi 30..31 haftada insaa herseyi ile saglikli bir bebek olur...

Ilk hastaneye yattigin gunlerden buyana takipcinim ne yalan soyliyim ilk baslarda sana umut verirken kendimde umutlu degildim fakat simdi butun kalbimle inaniyorum bebeginin saglikla bu dunyaya gelecegine.her namazdan sonra dualarimin basinda siz varsiniz. Cok sukur bu gunlere kadar kendiniz sen cok guclu bir kadinsin bebeginde senin gibi, butun gucuyle annesine tutundu. Allahim haftaya sagsaglim kurtarsin sizi insallah.

ay şimdi doğum diyince heyecanlandım ben. gelişimini çok dert etme kendi haftasını yakalar doğduktan sonra. inşallah kucağında bebeğinle çıkarsın hastaneden.
şimdi bu işlemi yaptırmadığuma o kadar pişmanım ki. kabul etseydim birlikte doğum yapacaktık belkide. neyse kısmetten öteye yol yokmuş. Rabbim sizlere nasip etsin

Oyle deme hersey nasip allhtan baska kimse bilmez hangisi daha hayirli olacigini..suan yanimda bir abla yatiyo erken dogum yapmis 850 gr dogrmus 41gun kuvezde kalmis bebegi 1.500 kilo olmus solunum yuzunden toparlayamamis veft etmis..anlimiza ne yazilmissa onu yasariz kacisi yok malesef sende uzme kendini dualrini eksik etme...

Cok fazla korkularim var detayli ultrason yaptirmaya gittidigimde su kesem patlamisti yaptiramamistim ...iciminde ne durumda hic bif fikrim yok ...allh saglikli bir evlat etsin...

Canımmmmm... Vallahi ben de heyecanlandım... Bomba gün yakın desene... Rabbim yardımcın olsun... Allah sağlık sıhhat versin... Mutlu sona doğru geliyoruz çok şükür... Güçlü bir anne ve onun güçlü bir bebeğinin hayata sımsıkı tutunuşunu izliyoruz biz de.. Allah Esirgesin sizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…