- 24 Ocak 2015
- 413
- 178
-
- Konu Sahibi saklibahce1986
Ayagini takmiyorum desem yalan olur insalla buyunce yurumesine filan engel olmaz rabbim evladi ile sinamsin kimseyi... adini cinar koyduk en uzun omurlu agacmis insaa adi gibi uzun omurlu olur...hepiminzden allh razi olsun...desteginizi esigemediniz rabbim gonlunuze gore versin
Adiyamnli bayan pazar gunu sancisu tuttu digrdu 2100 gr dogrdu 31 haftaydi onun bebegide kuvezde...masalla smdilik sikintisi yok sariligi baslmis sadece...diger arkadadkm taburcu oldu dun ...4 hafta kadar kaldi onlar..suan iyimis durumu...Karnında ne kadar çok dursa o kadat iyidir. Maşallah ikinize de bu haftaya kadar dayandınız. Hepimiz haftaya hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Doğum yapan bayan adıyamandan gelen bayan mı.
Diğer arkadaşınızın bebeği küvözden çıktı mı.
1 500 dogdu ama kilo vermeye basladi cok zayif kedi yavrusu gibi derisi burusuk burusuk dokunurken agliyorum resmenCanim benim duzelir elbet ortopediye gosterirsiniz amin canim benim.
bol bol emzir ki bebis cabucak toparlansin kac kilo dogdu?
1 500 dogdu ama kilo vermeye basladi cok zayif kedi yavrusu gibi derisi burusuk burusuk dokunurken agliyorum resmen
Yok bebgimin basindayim yenidogan yogun bakimda kendin besliyosun kendin altini degision hemsiler gosteryo annelere yaptiriyolar hem alistrma acisindan..Lutfen uzulme toparlanicak emzir bol bol sutune ihtiyaci var toparlanir elbet dualarimizi eksik etmiycez allahin izni ile kilo aldigini tombullastiginin haberini alicaz senden.
unutma seninde morale ihtiyacin var moralin duzgun olsun ki daha iyi bak ona suan evdemisiniz?
Yok bebgimin basindayim yenidogan yogun bakimda kendin besliyosun kendin altini degision hemsiler gosteryo annelere yaptiriyolar hem alistrma acisindan..
AYYY CANIM BENİM BEBEGİNE KAVUŞTUN DEMEK.YAVRUM YA O KADAR BEKLEDİ BEKLEDİ PAZARTESİYİ BEKLEYEMEDİ GÖRDÜNMÜ.SİZİN İSTEDİĞİNİZ ZAMAN DEGİL BEN NE ZAMAN İSTERSEM O ZAMAN GELECEM DEDİ.SEN MERAK ETME KUZUM BU BEBİŞ DAHA ANNE KARNIYDAYKEN BU KADAR MÜCADELE VERDİ BUNDAN SONRA ÖMRÜ BOYUNCA SENİ ŞAŞIRTACAK ŞEYLER YAPACAK.HERKESTEN VE HERŞEYDEN DAHA İYİ OLACAK.UMMAYACAGIN GÜZEL BİR YAŞAM SENİ BEKLİYOR.Yok bebgimin basindayim yenidogan yogun bakimda kendin besliyosun kendin altini degision hemsiler gosteryo annelere yaptiriyolar hem alistrma acisindan..
Carsamba gecesi 2 de kanama ile uyandim koca koca parcalar dusuruyordum acil sezeryana alindim...1.500 kilo dogdu oglum bebek esinden ayrilmis saniyeler kurtuldu melegim..cok korkulu saatler gecirdik simdi sukur iyi sayiliriz...bir ayaginda susuzluktan dolayi defirme olmus yan bur ayagi ..ilerleyen donemde ortopedi ile gorusulup alciya alincakmis..cok ozuldum ama insaa gecici bisedir..gelismleri yazarim..
Saklıbahçe yazılanları baştan sona okudum ve bebeğinin de senin de Gücüne hayran kaldım.allah Abalı babalı büyürsün.rabbim ismi gibi hayırlı uzun Ömür versin oğluna inşallah.ayağını Sak'ın kafaya takma.hayati organlarında bir sıkıntı Olmasın yeterki.şimdi onun sana her zamankinden daha çok ihtiyacı var sütüne de Sak'ın kendini üzme bu günleri gördün Sağlıcakla evine kızına kavuştuğunuz günleri de görürsün inşallah.Cok sagolun arkadaslar...cumlemizin allh emegini bosa cikarmasin..gelismlrri yazarim..malum sezeryan agrim var
Hadi gözün Aydın bayramı ailenle evinde geçirirsin inşallah.bebişin ayağı da düzelir inşallah.allah gönlüne göre versinDun ortopedi dr muayne olduk haftaya kontrole cagrirdi muhtemelen alci yapcaz dedi...yarin kultur sonucumuz temiz cikarsa taburcuyuz...halen soktayim evi gitcem insallh allhin izni ile sabha kadar uyku yok bana kizima evime kavuscam..
Hadi inş çok sevindim ...başından beri ttakip ediyordum ,ayağını takma çevremde çok var oyle alçıya alıyorlar geçiyor :)hadi bakalım bizi habersi bırakma emiDun ortopedi dr muayne olduk haftaya kontrole cagrirdi muhtemelen alci yapcaz dedi...yarin kultur sonucumuz temiz cikarsa taburcuyuz...halen soktayim evi gitcem insallh allhin izni ile sabha kadar uyku yok bana kizima evime kavuscam..
Ay maşallah saklıbahçe demekki minik çınar kendini toparladı taburcu olacaksınız. Evine eşine kızına kavuşacaksın. İnanki çok sevindim. Yine haberdar et durumundan. Ben sürekli giriyorum bu sayfaya. İyi bayramlar diliyorum şimdiden.Dun ortopedi dr muayne olduk haftaya kontrole cagrirdi muhtemelen alci yapcaz dedi...yarin kultur sonucumuz temiz cikarsa taburcuyuz...halen soktayim evi gitcem insallh allhin izni ile sabha kadar uyku yok bana kizima evime kavuscam..
Gözün aydın canım,çok sevindim mutlu haberlereDun ortopedi dr muayne olduk haftaya kontrole cagrirdi muhtemelen alci yapcaz dedi...yarin kultur sonucumuz temiz cikarsa taburcuyuz...halen soktayim evi gitcem insallh allhin izni ile sabha kadar uyku yok bana kizima evime kavuscam..