23+3 gunluk bebegimin suyu gelmesi

Konuyu baştan sona okudum inşallah bebeginiz sağsaglim sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir güçlü bebek inşallah hızlıca toparlanıp bu zor günleri size unutturup musmutlu bi hayat sürersiniz.

Kizlar dun arkadasidimin bir tanesi daha dogurdu 32 hsftalik 2100 gr dogdu 22 haftadan bu yana onada su veriliyodu dun nst de sancilari tuttu acil sezeryana alindi...3 arkadastik bir ben kaldum benimde gelisim geriligi 3 hafta oldugu icin haftaya pazartesinre gun vrdi bugunde almadi anlicaginiz hayrlisi ile bise olmadan dogursaydim..

Kizlar dun arkadasidimin bir tanesi daha dogurdu 32 hsftalik 2100 gr dogdu 22 haftadan bu yana onada su veriliyodu dun nst de sancilari tuttu acil sezeryana alindi...3 arkadastik bir ben kaldum benimde gelisim geriligi 3 hafta oldugu icin haftaya pazartesinre gun vrdi bugunde almadi anlicaginiz hayrlisi ile bise olmadan dogursaydim..

inşallah bekler biraz daha kuzu içerde.
doktor ultrason ölçümlerine göre mi gün verecegini söyledi.
Sat tarihi önemli degilmiymiş?

Karnında ne kadar çok dursa o kadat iyidir. Maşallah ikinize de bu haftaya kadar dayandınız. Hepimiz haftaya hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Doğum yapan bayan adıyamandan gelen bayan mı.
Diğer arkadaşınızın bebeği küvözden çıktı mı.

Carsamba gecesi 2 de kanama ile uyandim koca koca parcalar dusuruyordum acil sezeryana alindim...1.500 kilo dogdu oglum bebek esinden ayrilmis saniyeler kurtuldu melegim..cok korkulu saatler gecirdik simdi sukur iyi sayiliriz...bir ayaginda susuzluktan dolayi defirme olmus yan bur ayagi ..ilerleyen donemde ortopedi ile gorusulup alciya alincakmis..cok ozuldum ama insaa gecici bisedir..gelismleri yazarim..

Maşallah SübhanAllah canım Rabbim sağlıcaklar yavrunla beraber hastahaneden çıkmayı nasip etsin arkadşaımm inan çok sevindim.Uzun bir zamandan sonra heyecanla okudum yaşadıklarını sağslim doğmasına çok ama çok sevindim.Yakışıklı yavrunuzun ismini koydunuz mu bari ismiyle şanıyla sağlıcakla yaşar inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

Carsamba gecesi 2 de kanama ile uyandim koca koca parcalar dusuruyordum acil sezeryana alindim...1.500 kilo dogdu oglum bebek esinden ayrilmis saniyeler kurtuldu melegim..cok korkulu saatler gecirdik simdi sukur iyi sayiliriz...bir ayaginda susuzluktan dolayi defirme olmus yan bur ayagi ..ilerleyen donemde ortopedi ile gorusulup alciya alincakmis..cok ozuldum ama insaa gecici bisedir..gelismleri yazarim..
Canım benim çok şükür atlatmışsınız olsun oda düzelir sen hiç merak etme kafana takıpta sütünün gelmesini engelleme sana ihtiyacı var allah analı babalı büyütsün saglıkla inşallah rabbim hep yanınızda olsun birtanem iyilik güzellikler hep sizi bulsun :KK66:

Hadi canım gözün aydın. Sıkıntılı günler geçti artık yavruna kavuştun. Bundan sonrası inşallah çok daha güzel olur. Ayağını hiç merak etme onlar çabuk düzelir demişti benim doktorum. Bol sütlü günler canım

X