- 9 Haziran 2015
- 982
- 1.497
- 38
- Konu Sahibi saklibahce1986
Doğumu bugundu. İnş. Sağsalim kurtulurlar. Dualarım sizinle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar dun arkadasidimin bir tanesi daha dogurdu 32 hsftalik 2100 gr dogdu 22 haftadan bu yana onada su veriliyodu dun nst de sancilari tuttu acil sezeryana alindi...3 arkadastik bir ben kaldum benimde gelisim geriligi 3 hafta oldugu icin haftaya pazartesinre gun vrdi bugunde almadi anlicaginiz hayrlisi ile bise olmadan dogursaydim..
Cok fazla korkularim var detayli ultrason yaptirmaya gittidigimde su kesem patlamisti yaptiramamistim ...iciminde ne durumda hic bif fikrim yok ...allh saglikli bir evlat etsin...
Basindan beri 34 haftada alacagini soylemisti ondan dolayi sanirim...
Canım benim çok şükür atlatmışsınız olsun oda düzelir sen hiç merak etme kafana takıpta sütünün gelmesini engelleme sana ihtiyacı var allah analı babalı büyütsün saglıkla inşallah rabbim hep yanınızda olsun birtanem iyilik güzellikler hep sizi bulsunCarsamba gecesi 2 de kanama ile uyandim koca koca parcalar dusuruyordum acil sezeryana alindim...1.500 kilo dogdu oglum bebek esinden ayrilmis saniyeler kurtuldu melegim..cok korkulu saatler gecirdik simdi sukur iyi sayiliriz...bir ayaginda susuzluktan dolayi defirme olmus yan bur ayagi ..ilerleyen donemde ortopedi ile gorusulup alciya alincakmis..cok ozuldum ama insaa gecici bisedir..gelismleri yazarim..