- 28 Haziran 2015
- 51
- 23
- 35
-
- Konu Sahibi saklibahce1986
33 haftalik dogun yaptim suyum az oldugundan gelisim geriligi oldu iki hafta geriden geliyodu olcumlerde..ayrica kilo alimida cok yavasti...24 haftada ciger gelistirici igne oldum iki doz hamd olsun solunum sikintisi yasamadik 1 hafta kuvezde kaldi rabbim yuzume bakti birde kuvezde kalmadik 3 ay yetrnce yiprandim binlerce sukur olsun... bebegimin basinda basiklik var su az oldugundan bide sag ayak bileginde deforme olmus sanirim anne karninda sikismaktan ddolayi ortopediye kontrole goturuyoruz... yinede halimize sukur ilk su verilme islemi yapildiginda atlatilan riskler yaninda hafif kalir dr larinda gorevi butun riskler anlatiliyor hasta bilgilendiliyo sonucra deneysel bise kimse nasil olcagini tahmin edemiyo susuzluktan organlari gorulemiyo cok zor gunlrdi rabbim yasatmasin yasadigimi bir allh bir ben bilirim cok buyuk sinavdan gectim 24 hafta tam detayli ultrason yaptircakken suyum bosalmisti onuda yaptiramamistim...insaa bundan sonra rabbimin izni ile hersey dahada yoluna gircek burdan sizinle paylascam
Can'ım merhaba benim de suyum şuan sınırın biraz üstünde amniyon kesesi sızdırıyor bu işlemden sonra sen enfeksiyon filan kaptın mı ben normalde Ada'na da oturuyorum ama Malatyaya gelmeyi düşünüyorum Dr iyi mi33 haftalik dogun yaptim suyum az oldugundan gelisim geriligi oldu iki hafta geriden geliyodu olcumlerde..ayrica kilo alimida cok yavasti...24 haftada ciger gelistirici igne oldum iki doz hamd olsun solunum sikintisi yasamadik 1 hafta kuvezde kaldi rabbim yuzume bakti birde kuvezde kalmadik 3 ay yetrnce yiprandim binlerce sukur olsun... bebegimin basinda basiklik var su az oldugundan bide sag ayak bileginde deforme olmus sanirim anne karninda sikismaktan ddolayi ortopediye kontrole goturuyoruz... yinede halimize sukur ilk su verilme islemi yapildiginda atlatilan riskler yaninda hafif kalir dr larinda gorevi butun riskler anlatiliyor hasta bilgilendiliyo sonucra deneysel bise kimse nasil olcagini tahmin edemiyo susuzluktan organlari gorulemiyo cok zor gunlrdi rabbim yasatmasin yasadigimi bir allh bir ben bilirim cok buyuk sinavdan gectim 24 hafta tam detayli ultrason yaptircakken suyum bosalmisti onuda yaptiramamistim...insaa bundan sonra rabbimin izni ile hersey dahada yoluna gircek burdan sizinle paylascam
33 haftalik dogun yaptim suyum az oldugundan gelisim geriligi oldu iki hafta geriden geliyodu olcumlerde..ayrica kilo alimida cok yavasti...24 haftada ciger gelistirici igne oldum iki doz hamd olsun solunum sikintisi yasamadik 1 hafta kuvezde kaldi rabbim yuzume bakti birde kuvezde kalmadik 3 ay yetrnce yiprandim binlerce sukur olsun... bebegimin basinda basiklik var su az oldugundan bide sag ayak bileginde deforme olmus sanirim anne karninda sikismaktan ddolayi ortopediye kontrole goturuyoruz... yinede halimize sukur ilk su verilme islemi yapildiginda atlatilan riskler yaninda hafif kalir dr larinda gorevi butun riskler anlatiliyor hasta bilgilendiliyo sonucra deneysel bise kimse nasil olcagini tahmin edemiyo susuzluktan organlari gorulemiyo cok zor gunlrdi rabbim yasatmasin yasadigimi bir allh bir ben bilirim cok buyuk sinavdan gectim 24 hafta tam detayli ultrason yaptircakken suyum bosalmisti onuda yaptiramamistim...insaa bundan sonra rabbimin izni ile hersey dahada yoluna gircek burdan sizinle paylascam
Kesem patladiktan sonra antibiyotik tedavisi gordum hastanede 15 gun kadar cok sukur kapmadim..ama susuzluktan dolayi bebegimin ayaklarinda pes ekinovaros olusmustu cok sukur onund atlattik sayilir kendiliginden bide evdeki ezgersiz yaptirdim baya baya duzeldi..drlara gelince cok memnunumdum ben gorevleri geregi her turlu risk anlatiliyo ellerinden geleni yaptilar sagolsunlar...adanada c.u de yapildigini duymustum ...Can'ım merhaba benim de suyum şuan sınırın biraz üstünde amniyon kesesi sızdırıyor bu işlemden sonra sen enfeksiyon filan kaptın mı ben normalde Ada'na da oturuyorum ama Malatyaya gelmeyi düşünüyorum Dr iyi mi
4.aya giriyo cok cok sukur iyi..ayaklari baya baya duzeldi gun gectik sira icim dahada rahatliyo hamd olsun bugunume ....evde bir tanede kizim var arada girebiliyorum siteye ilgilenduginiz dualarinizi eksik etmediniz allh razi olsun..Canım nasılsın? Bebişin nasıl? Mucizenle hayat nasıl gidiyor?
Haber yazmamışsın uzun zamandır..
Sizin bebeginiz kac haftalik...Can'ım merhaba benim de suyum şuan sınırın biraz üstünde amniyon kesesi sızdırıyor bu işlemden sonra sen enfeksiyon filan kaptın mı ben normalde Ada'na da oturuyorum ama Malatyaya gelmeyi düşünüyorum Dr iyi mi
suan seni cok iyi anliyorum gozum doldu tuylerim diken diken oldu...eski yasadiklarim gozumun onunden serit gibi gecti...bu islemi her yer yapmiyomis canim bende ozelde druma gittgimde direk acikligin varsa alalim dedi....seninde hakkinda hayirlisi olsun gercekten zor surec sonu guzel bite4 insallh bol bol dua et saglikla saatle dogsun diye ...hastaneye yatarsan haberim olsun gelismeleri yaz olurmu kontrolkere arastirmaya geliyorum ben kontrollere geldigimde yanina bile ugrarimCan'ım benim bebeğim 22 haftalık suyu da sınırın üstünde şimdilik haftasına uygun çok şükür burda ki Dr hiç böyle bir uygulamadan bahsetmediler direk bebeği alalım dediler bana hatta 28 haftalık bir bayan vardı onada doğum olsun demişler sen bana umut oldun kızımdan ayrılmak istemiyorum ....sonuna kadar girmek istiyorum senin gibi
Allh razi olsun canimbenim guzel vaktini ayirdigin icin cok sagol benim durumumda olanlarada butun gebelerede allh yardim etsin..sabrini artirsinAy S saklibahce1986 bütün sayfaları nasıl okudum şu an anlatamam. Esime yemek hazırladım dur bi dk çocuğa noldu diyorum. Doğum yaptım sağlıklı yazını da okuyunca öyle bir oh beee demişim ki eşim güzel haberler var heralde diyor :) canım benim çok geçmiş olsun çok büyük bişey atlatmis sin. Allahım bebeğini sana bağışladı çok şükür. Kilo bişey değil alır yavrum :) Allah herkese bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Sakin bebegi aldirmayin. Size detaylica yazdim mesajda. Icinizi ferah tutun. Unv hastanesine yada gebelik takibi yapan uzman bir perinatologta gebelik takibinizi yaptirin. Yeni dogan yogun bakimi olan bir hastane secin kendinize dogumda. Soylemek istedigim diger hususta karindan su verme isleminde ( amniyoinfuzyon) ben teklif ettim doktorumabyapalim dedim. Artik tercih edilen bir yontem degil eskiden yapiliyordu riskleri cok fazla dedi. Sen enfeksiyon kaparsin yogun bakima girersin hayati tehliken olur birde suyu verdik cocuk o suyu yarim saate yuttu ne olucak yarim saat sonra tekrar mi vericez dedi. Benim gittigim prof yapmadi bu islemi. Zaten bebegin bobreklerinde sorun yoksa suyu uretiyor az da olsa. 1 2 cm de olsa artiyor mutlaka korkmayin. Izellikle 28 den sonra artisa geciyorCan'ım benim bebeğim 22 haftalık suyu da sınırın üstünde şimdilik haftasına uygun çok şükür burda ki Dr hiç böyle bir uygulamadan bahsetmediler direk bebeği alalım dediler bana hatta 28 haftalık bir bayan vardı onada doğum olsun demişler sen bana umut oldun kızımdan ayrılmak istemiyorum ....sonuna kadar girmek istiyorum senin gibi
4.aya giriyo cok cok sukur iyi..ayaklari baya baya duzeldi gun gectik sira icim dahada rahatliyo hamd olsun bugunume ....evde bir tanede kizim var arada girebiliyorum siteye ilgilenduginiz dualarinizi eksik etmediniz allh razi olsun..
S.a. hikayeni merakla okudum. Okudukcada benim yasadiklarimi hatirlatim. Keske önce okusaydim sana azda olsa teselli olabilseydim.. Benimde 21. Haftasindan itibaren suyum gelmeye basladi. Tam 12 hafta hastanede yattim hergün bebegimi kaybetme korkusuyla yasadim. Cünkü daha önce sinde doguma 2 hafta kala ölü dogum yapmistim. Buda ölecek korkusu beni mafetti. Hergün agliyordum. Ama cok sükür Rabbime 31.haftada aldilar 6 hafta hastanede kaldi bebegim ve sonunda bana geldi. Simdi 3 yasinda oglum.. sen nasilsin simdi bebegin nasil ..Cok sagol canim allh cumlemizin evladjni bagislasin incitmesin..butun bu sureci hep birlikte atlattik hepinize tek tek tessekur ederim...benim dirumumda olanlarin yanindayim...arada yazarim gelismeleri merakta koymam sizi
Sizede su mu verildi karından acaba ????allah evladınız ı sizden ayırmasın inşaALLAHS.a. hikayeni merakla okudum. Okudukcada benim yasadiklarimi hatirlatim. Keske önce okusaydim sana azda olsa teselli olabilseydim.. Benimde 21. Haftasindan itibaren suyum gelmeye basladi. Tam 12 hafta hastanede yattim hergün bebegimi kaybetme korkusuyla yasadim. Cünkü daha önce sinde doguma 2 hafta kala ölü dogum yapmistim. Buda ölecek korkusu beni mafetti. Hergün agliyordum. Ama cok sükür Rabbime 31.haftada aldilar 6 hafta hastanede kaldi bebegim ve sonunda bana geldi. Simdi 3 yasinda oglum.. sen nasilsin simdi bebegin nasil ..
Hayir cnm verilmedi suyum az az geliyor du zaten su yenileniyor. Amin cnm Allah annelere evlat acisi vermesin..Sizede su mu verildi karından acaba ????allah evladınız ı sizden ayırmasın inşaALLAH