23+3 gunluk bebegimin suyu gelmesi

Dun ortopedi dr muayne olduk haftaya kontrole cagrirdi muhtemelen alci yapcaz dedi...yarin kultur sonucumuz temiz cikarsa taburcuyuz...halen soktayim evi gitcem insallh allhin izni ile sabha kadar uyku yok bana kizima evime kavuscam..
BAK GÖRDÜNMÜ HASTANEDE BİLE COK DURMAYACAKSIN.ÇOK GÜZEL SABRETTİN RABBİM SABRININ MÜKAFATINI VERDİ ÇOK ŞÜKÜR.

Dun ortopedi dr muayne olduk haftaya kontrole cagrirdi muhtemelen alci yapcaz dedi...yarin kultur sonucumuz temiz cikarsa taburcuyuz...halen soktayim evi gitcem insallh allhin izni ile sabha kadar uyku yok bana kizima evime kavuscam..

Çok şükür bebeğine sag salim kavuştun canım çok mutlu oldum inşallah sağlığına kavuşur zamanla ve daha iyi olur herşey

Süper, resmen bir mucizeye tanık oldk. Şükürler olsn.
Gelmiş geçmiş olsun arkadasm. Rabbim Çınar bebeğine sağlıklı, sihatli, başarılı, huzurlu, annesiyle babasıyla ablasıyla, musmutlu bir ömür gecirmeyi nasip etsin. Bahtı güzel olsun
Bacagında ki sıkıntı, olabilecek ihtimallerin arasında en ufak olanı. O yüzden moral bozmak yok İnş onu da atlatacaksınız. Tekrar hayırlı uğurlu olsun

Saklıbahçe maşallah canım ya.. SAnırım evindesin... Minik kahramana da maşallah suphanallah... Toparlamıştır kendini... Ara ara yine bize senden miniğinden haberler et Allah'a emanetsiniz

Cok sukur evimdeyim...aylar sonra cok tuhaf duygular icerisindeyim..bebis her bebekte oldugu gibi sarilik geciriyo..yenidogan yogun bakimda isik almistik bir gun kadar simdi sinirda cikti yukselme olursa tekrar hastaneye yatircaklar..cuma gunu ortopediye goruncez randevu aldik..cok ufak oldugundan bakiminda zorlaniyorum biryerini incitcem korkusu oluyo...kedi yavrusu gibi kizlar aglarken bile sesi cikmiyo ele gelcek kadar buyuseydi biran once...hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun..yogunluktan giremedim malum iki cocuk tum gunumu aliyor...saglicakla kalin

Sarılık dediğin gibi her bebekte oluyor cnm korkma. Bak görürsün bir kaç aya yetişecek yasıtlarına. Sana da kolay gelsn cnm, iki çocuk zordr eminim ki. Ailenden birileri bi müddet sana yardım etse iyi olur bence.
Çınar bebeği öpüyorum

Gözün Aydın cnm bebek emiyor mu bol bol emzir sarılığın en iyi ilacı anne sütü.ablası nasıl karşıladı bebişi.

S saklibahce1986 selam canım oncelikle cok gecnis olsun. Rabbim bebegini sana bagıslasın.Bende nisan ayında 27 haftalık erken dogum yaptım nedeni bilinmiyor birdensancılarım basladı ve dr dogum sancısı oldugunu anlayamadı. Dogum yaptım bebegim 1 hafta yasadı. Rabbim kimseyp evladıyla sınamasın Rabbim verdi Rabbim aldı dayanılacak birsey degil cunku.
Az cok kuvezdeki gunlerini tahmin edebiliyorum. Cınar bebek adı gibi saglıklı uzun omurleri olur insaallah.
Benim sana sormak istedigim birsey var. Dogumdan sonra kanamam durmayınca miyom oldugunu soylediler rahimin arka duvarında. Sendede miyom varmıs? Sen hamile kalmadan once biliyormuydun miyomun oldugunu? Ameliyat onermislermiydi? Anladıgım kadarıyla suyunun azalması miyomunla ilgili degil. Dogum yapana kadar hastanede mi yatıs yaptın? Cok soru sordum biliyorum ama tekrar aynı seyleri yasarım diye cok korkuyorum. Biraz bahsedersen sanki bana umut olacak gibi. Simdiden tesekkur ederim. Rabbim bebegini sizlere bagıslasın.

Gözün Aydın cnm bebek emiyor mu bol bol emzir sarılığın en iyi ilacı anne sütü.ablası nasıl karşıladı bebişi.
Yok canim ememiyor biberonla sagip veryom anne sutu yanisira mama da iciyo...gogsumu tutuyor ama henuz sutu cekemiyor biraz daha zamna ihtiyacimiz var...ablasina gelince bayiliyo kardesine ama ufaktan cekemezliklerde yapiyo arada.

Cok gecm
isCok gecmis olsun arkadasim rabbim bir daha yasatmasin...bu yaz agustos ayinda iki aylik dusuk yaptim o zaman ogrendim miyomum oldugunu ...3 ..4 tane miyomum vardir rahim icinde rahim duvarinda ama dr lar bile ilerde ne olacigini kestiremiyodu cm leri cok kucuktu dikkatte alincak boyutta gormuyolardi ama hangi dra gorunduysem farkli dusuncelerdi kimisi erken dogum olur kimisi bir cok miyomla dogurttugum hastam var...kimisi doguma kadar sikintisiz gebelik gecirip sezeryanda miyomla karsilatigim hastam var diyodu...benim gecmiste 2009 da miyom ameliyati gecirmistim en buyugu 7cm bir kac miyomum cikarilmisti...gebe kalmadan once dr um miyomlarimin simdilik ameliyatlik olmadigini kucuk boyutta oldugu soyledi agustos dusugunden bir kac ay sonra tekrar gebe kaldim..6 ay boyunca kanamali kahverengi akintili surekli dusuk haplari 5 gune bir dusuk igneleri kullndim yinede rahimimde kasintilarim oluyodu bu arada ara ara 5 gun suren kanmalrim oluyo hastnede yatiyodum cikiyodum derken zar zor 23 haftaya geldim kasintim oldu kanmayla suyum bosaldi arastirma hastanesine yatis yaptirdim doguma kadar surekli haftada bir kez su verildi doguma kadar hastanede gecirdim bu zorlu sureci...kanmalarin hastanede oluyodu kac kez dogumdan dondum...anlicagin bana hic iyi seyler yasatmadi miyomum...dogumda kanmam artar diye dokunulmadi simdilik bir sikinti yok gibi 40 gun sonra rahim toprlansin muayneye gitcem...benim yasadiklarim boyle amacim korkutmak degil herkes ayni seyi yasamiyo sonucta herkesin bunyesi bir olmuyo...

Amin Allah razı olsun. Benimde rahim duvarında 3 cm lik suana kadaf tek dr ameliyat ol dedi onun haricindekiler olma dediler. Ben hic bilmiyordun cunku hicvir sikayetim yoktu. Hamileligimde kanamalı ve agrılı gecmedi. Dr ondan emin olamıyor erken dogum sebebinin miyom olabilecegini.
Sadece cok yoruldum dogum sancım oldugu gun tum gun ayaktaydım misafirim coktu. O gun agrım oldu ama anlayamadılar. Bana da progestron ilac ve ignelerle getirebildigimiz kadar ileriye tasıyabiliriz diyorlar. Miyom oldugu dogumdan sonra durmak bilmeyen kanamalarım ile anlasıldı. Simdide cok korkuyorum dr istediginde korunmayı bırak diyor. ama gelde bana sor
Yok canım korkcagım kadar korktum zaten. Seninde tazıbı gorunce hem umut hemde aynı seyleri yasamıs birinin dilinden duymak insana iyi geliyor. Cevabın icin tesekkur ederim.
Evet sezeryan esnasınsa miyom riskli oluyormus. Sonraki surecte seni rahatsız etmiyorsa ve cok kurcalatma bence tabi yine dr ve sen bilirsin.
Peki sen hangi hastaneye gittin? Bu surecte dr memnun kaldın mı? Birden birden suyun gelmesi miyomunla alakalı dediler mi?

Merhaba.. eskiden miyomlu hamilelik geciren biri olarak bende hikayemi anlatiyim. Bende submukoz yerlesimli yani rahmin icinde olan 3 cm boyunda miyom vardi. Ben tupbebek tedavisiyle gecen yil eylul ayinda hamile kaldim. Kanama ve lekelenmelerim 5. Haftada baslamisti. Ben hollandadayim burda doktorlar pek ilac vermedigi icin hep korkuyla bekledim. 18 hafta kanama ve lekelenmelerle gecen hamilelikten sonra bir sabah suyum geldi. Hastaneye kostum tabiiki. Hastanede 23 hafta ve sonrasi birseyler yapilabildigi ama benim kizimin haftasi cok az oldugu icin birsey yapamiyacsklarini soylediler. Kizim 3 gun daha susuz icerde yasadi sonra kalbi durdu. Ilacla dogum yapmak zorunda kaldim. Bana burdaki doktorlar kesin birsey soylemedi sebebi hakkinda. Istanbul da sisli memoriale gittim kesinlikle aldirmami soylediler. Bu arada hamilelikte miyom buyudu 6 cm oldu. Sonra laporoskopik yontemle 4 ay once ameliyat oldum cok sukur. Simdi tekrar tedavi ile hamileyim cok yeni ama gecen sefer kanamalarim bu zamanda coktan baslamisti. Senin dogum daha farkli olmus fakat bu miyomlar degisik dusuklere sebep olabiliyo. Iyi arastirmani tavsiye ederim. Insanin cani cok aciyo sende iyi biliyosun gerci. Allahim birdaha yasatmaz bize insallah.

Aybikeeee kobumu cevapladıgın icin tesekkur ederim arkadasım. Seninde basın sagolsun. İnsaallah bu sefer saglıkla zamanında alırsın bebegini kucagına. Bircok dr miyomun neden olmadıgını soyluyor rahim icibde olmadıgından kanamalı ve agrılı bir hamilelik gecirmedigimdem sanırım. Evet cok zordu dogum yapmak bebegimi kaybetmek inan bayramım en zor bayramlardan biriydi. Rabbim beterinden korusun. O kadar kararsız ve muallaktayım ki. Simdi tekrar adet olduktan sonra son bir profa gidicegim. Artık ona gore karar verecegim sanırım. Rabbim sifa bulabilecegim tekrar aynı seyleri yasamayacgım bir sifa gonderir insaallah. Dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden. Sen laparoskopiyi ist mı yaptın. Sorması ayıptır ama hangi hastaneden hangi dr yaptı ve ne kadara mal oldu size. Operasyondan sonraki surec agrılımıydı. Banada kucuk oldugu icin laparoskopi olmayı onerdiler. Hersey yolunda giderde insaallah. Tez vakitte kolayıyla saglıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz uzun omurlu bebegim olur insaallah. Kucagima alıp buyutmek nasip olur hepimize.

Ben ameliyatimi hollanda da oldum. Sisli memorialden fiyat almistim asagi yukari 7 bin tl ye olur demislerdi. Senin miyom rahmin icinde degil sanirim. Benimki icindeydi keseye dogru buyumustu. Insalla allahim birdaha yasatmaz bize.

Ben ameliyatimi hollanda da oldum. Sisli memorialden fiyat almistim asagi yukari 7 bin tl ye olur demislerdi. Senin miyom rahmin icinde degil sanirim. Benimki icindeydi keseye dogru buyumustu. Insalla allahim birdaha yasatmaz bize.
Evet canım rahimin arka duvarında benimki. Ay basındaki kontrolde kuculmus 3 cm olmus dedi dr dahada kuculecek gibi duruyor dedi. Rahime dısardan iceriye baskı yapıyormu nu anlayamadı. Ondan prof yucel karamana yonlendirdi. Vaska profta bakıyorum da. İnsaallah bu yasadıklarınla imtihanın bitmistir. Bebegine saglıcakla kucaklarsın

Bu arada eklemek istedigim biseler daha var benim butun kucuk miyomlarim hamilelikle beslendi buyuduler 6 ay iki haftya bir siddetli kanama gecirdim en son suyum geldi kasilmalardan dolayi tabi miyomlarda baski yapiyordu her biri 4 cm 3 cm 4.5 cm 5 tane oldular hamilelikte miyomlar buyuyormus ...cok iyi bakin arkadasim tek dra bagli kalma hayrlisi ile saglikli geblik gecirirsin insaala

Sagol canım. Bir profa gitmeyi dusunuyorum. Sen kac haftalık dogum yaptın. Ciger gelisimi ici igne yaptılar mı? Bebegin kac gun kuvezde kaldı. Sen ne guzel kendin bakmıssın. Ben kuvezde sadece birkere elini tutabildim bir kerede damla olarak sutumden verdiler. Hasret naldım anlayacagın. Bolca sarıl op bebegini. Ayrıca premature bebenlerin bakımı zor oluyor ama cabuk toparlanıp aradaki farkı kapatıyorlar. İnsaallah cabuk topaflar kendini. Cok insan icine sokma opturme enfeksiyon kapmasın kuzucugun. Benim yerimede op cnnet kokulu bebegini.

33 haftalik dogun yaptim suyum az oldugundan gelisim geriligi oldu iki hafta geriden geliyodu olcumlerde..ayrica kilo alimida cok yavasti...24 haftada ciger gelistirici igne oldum iki doz hamd olsun solunum sikintisi yasamadik 1 hafta kuvezde kaldi rabbim yuzume bakti birde kuvezde kalmadik 3 ay yetrnce yiprandim binlerce sukur olsun... bebegimin basinda basiklik var su az oldugundan bide sag ayak bileginde deforme olmus sanirim anne karninda sikismaktan ddolayi ortopediye kontrole goturuyoruz... yinede halimize sukur ilk su verilme islemi yapildiginda atlatilan riskler yaninda hafif kalir dr larinda gorevi butun riskler anlatiliyor hasta bilgilendiliyo sonucra deneysel bise kimse nasil olcagini tahmin edemiyo susuzluktan organlari gorulemiyo cok zor gunlrdi rabbim yasatmasin yasadigimi bir allh bir ben bilirim cok buyuk sinavdan gectim 24 hafta tam detayli ultrason yaptircakken suyum bosalmisti onuda yaptiramamistim...insaa bundan sonra rabbimin izni ile hersey dahada yoluna gircek burdan sizinle paylascam

Canim dogum yapmissin cok sevindim rabbim bebisini sana bagislamis ikinizede hayirli saglikli uzun omurler diliyorum ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…