- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
- Konu Sahibi sassyassyy
:))) makyaja karşı değilim ama nasıl diyeyim herkesin kendini rahat hissettiği bir tarzı vardır ya, kimi kalem etek üstüne şık bluz ve stilettolarla, makyajla kendini rahat hisseder, onun tarzı o'dur çünkü, kimi de bizler gibiler diyeyim :) günlük hayatında makyaj yapmaktan hoşlanmaz, o yüzden de makyaj yüzümüzde sırıtır, rahatsız oluruz, ben özel günler dışında hiç makyaj yapmadım, göz kalemi sürüyorum ama fondotendir, pudradır allıktır hiç sürmüyorum, e alışık olmayınca da özel bir günde yaptığım makyajı bile korumakta zorluk çekiyorum, unutup kaşımla gözümle oynayınca da maskaraya dönüyorum
Hayatım boyunca birkaç kere etek giydim o da binbir zorlamayla, onun dışında jean benim hayat felsefem gibi oldu, bir jean şort, bir body, parmak arası terlikle dünyayı turlayabilirim, ben de annemin hanım kızı olamadım hiç :) bana asla topuklu giydiremedi, etek bluzla gezdiremedi, altına bir jean çekip üstüne salaş tişört giyen asi kızıydım hep, benim tarzım bu, farklı bir tarzda kendimi başka bir bedende gibi hissediyorum, ben benlikten çıkıyorum, hiç kafanıza takmayın genç hanım, herkesin kendi tarzı vardır, bizim farkımız tarzımız, bizi olduğumuz gibi kabul edecekler :)))
İş yerimde daha "presentable" bir görüntü sergilemem istenmişti ilk iş günümde elbise + sandalet giydiğim için hahaha o aklıma geldi de şimdi. Tatil yerine gitmiş gibi hayal etmeyin ha, elbisem şıktı sandaletlerim de gayet güzeldi bilekten bağlı ona rağmen fazla "rahat" bulmuşlar. Arabada bir tane spor ayakkabı var hayatı kaymış, işe giderken spor ayakkabılarla, varınca hemen topukluları giyiyorum. İş yerinde de zaten fazla yürümüyorum genelde odamdayım, belirli bazı günler haricinde. İşten çıktığımda topukluları atıp yine sporları giyiyorum. Ben de tersine her daim şıkır şıkır gezen, 15 cm topuklularla sanki podyumda yürüyormuşçasına yürüyen hatunlara aşırı hevesleniyorum. Bir gün gözüm kalacak da topukları kırılacak diye korkuyorum.