22 yas 8 aylik evli 1 AY SONRA ESIMDEN MAIL GELDI !

Sakın sakın sakın eski konunu okudum bırak kimseye muhtaç değilsin hele o adama asla

Abla ben 2 şansın üstüne evden kovuldum..
Ozaman gitme artık.. 2. Şansı da degerlendirememisse senin yapabilecegin bişey kalmamistir.. elinden geleni yapmissin...
Bence mail yazma... Çünkü yazacağın cumlererin içinden bi parça bulup mahkemede bosanmamak icin delil olarak kullanabilir.. ara telde konuş.. SÖz uçar yazı kalır..

Sakın yeme bu maili. Unut artık hayatına bak. Önce tedavi ol sonra eğitimine kariyerine odaklan. Sen mutlu ol. Evlilik için yaşın çok küçük. Hele bunları yaşamak için.. Yazık etme kendine. Sıfırdan başlama her şeye.

Gecen hafta okumuştum. . Boşan demek çok kolay.. biraz çaba ve mücadele şart Evliliklerde. .. zaten 1 şans dedim. . Kocası o şansı değerlendiremezse ozaman boşans8n... keşke demesin bu benim fikrim..

Şiddette şans olmaz. Aldatsa falan o dediğiniz olabilir de kızın 8 ayda hayatı kararmış.

Terapistim söyledi zaten en az 5 farklı karakter sorunu var çift terapisinden önce eşinin 1 yıl kendi başına terapi almadı lazım dedi. Ama eşim bir hata bile kabul etmezken tedaviyi mi kabul edecek?

Burda zora geldiği için edecek Son kez yüz yüze geldiğimizde şartlarının psikolog gitmesinin sonucunda evliliğim devam ettiririm dersiniz kabul ederse varsın yok burun kivirirsa boşanın ama kesinlikle tedavi olmadan aynı evde yasamayin

Aslında mailde atabilirsiniz size nasıl davrandiginizi adam niye aramadı MAİL atiyor numaranı mi Değişti yok degismediyse bu işte bişey var sen dedin özür yok bişey yok sanki evine geri dön cel bi gibi yok değişti dersen babanın numarasi var ordan arayabilirdi MAİL yaz sende kendini savundu bana psikolojik baskilarda bulundun ilk konuda yazdığın gibi her şeyi belirtilen ama yazmadan önce avukata danış derim adam sanki delil topluyor

Eski konunuzu okudum.
Eğer sizi sıkacaksa bir şekilde içinizi dökün rahatlayın bence, ha anlamaz gibi geliyorsa psikolojisi kötü olduğundan çok da gerekli olmayabilir belki.
Ve mantığınıza güvenin derim. Ağır laflar etmiş.
Çok seviyorsanız terapist kısmını da zorlayabilirsiniz..

Bence eşiniz egoist biri. Sizin için alın bunu ne kadınlığı var ne yemeği temizliği dememiş gibi ailenize çamur atmaya çalışıyor. Yok söz alsaydım ben senin kocanım beni ara deseydim diyor. Sanki siz normal bi şekilde aile ziyaretine gitmissiniz de onlar sizi doldurup eşinizle gorusturmuyor gibi bir senaryo yazmış kafasında. Yani onun hiç suçu yok, kabahat sizde ve hatta şuan size sahip çıkan ailenizde. Eşiniz sizi çok sevdiğini söylemiş fakat kendisine aşık belli ki. İyi düşünün. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eski esimin msjlarina benziyor.. Annen baban mi baski yapiyo demis ha senin hic sucun yok, benim de beynim yok, yine baskalari suclu.. Bi de sunu yaptim bunu yaptim demis, cok merak ediyorum ne yapti?

Obur konunun icerigini bosaltirsaniz insanlar eski konunuzu nasil okuyup yorum yazsin.
Neyse ben konuyu hatirliyorum. Bu yazi her ne kadar insanlara romantik gelse de bana cok sinir bozucu geldi. Hala sana baski yapan mi var diyor. Kendi okuzce davranislarindan ayrildiginizi idrak edememis. Kendi hatalatinin farkinda degil. Bir ozur bir duzelme sozu yok. Donerseniz buyuk hata yapmis olursunuz. Bundan onceki mutsuzluklarinizin sebebi esinizken donerseni sebebi sizsiniz.

Eğer Türkiye'de yaşamayı kabul ediyorsan buyur gel deyip ikinci şansı bu şekilde verebilirsin diye düşünüyorum... Eski konunu da inceledim ve sen ona geri dönsen bile yine aynı duruma gelecekmişsiniz gibi bi his doğdu içime...

senin kocan bir mal.
eski konunu biliyorum.
sen onun derdinden ölüyosunda ailen baskı yapıyor gelemiyosun yanına diyor.
bir özür pişmanlık hissetmedim.
sırf düzenım bozulmasın dıye atılmış mail

Olmayacagini bile bile Inanmayi o kadar istiyorumki canim o yuzden yaniyo ama son kez konusmaliyim gibi. Rahat etmiycem

Aşkından gözün kör olmuş gibisin. Ama yapma çok gencsin daha saba bunca yapılanlardan sonra karşılığı asla ve asla sadece bi mail olamaz. Seni çok isteyen adam nasıl anasina ulaşıp yolla bunu dediyse baktıkı uğraştı sana ulasamiyor aynen insan gibi annesini alıp senin ailene gelip büyükler öncülüğünde hatalarını kabul edip söz verip (ki kesinlikle samimi olup olmadığından emin olmalısın bu konudada) sana istediğin hayatın tabanını hazırlayıp karşına çıksaydı işte o zaman derdimki tamam arkadaşım doğru haklısın sadece bi konusma hakkı tanı ona ama sanki eve geç gelmişte sen de ona kızıp telefonu kapatmissin maille açıklama yapıyorcasina basite indirgenmis konu bu adam senin ona karşı olan zaafini biliyor ve bunu kullanıyor lütfen dikkat et kalbini bo köşeye koy ayrıca dini yönünde kuvvetli madem dini olarak düşün senden sonra kız arkadaşının profilini aratmis ne kadar samimi olabilir ki şu an karşıma alıp haykıra haykıra konuşmak isterdim valla senle ya

bir kere daha dene eğer yine kötü olursa ayrıl

sizin konunuzu okumustum ve açıkcacı yurt dışına lışamayan bir tip olarak kaldınız aklımda.hedef yok iş yok güç yok.oysa yurtdışında olmanın verdiği avantajları kullanmaya onlar için çabalamaya çalışmak yerine kendinizi salıp eşinizden beklentilerin için boğulup durmuşsunuz.bence toparlanın ve eşinize dönün.ilk yıl ki biz birbirimizer deli gibi aşık evlendiğimiz halde aynı şeyleri yaşadık.ilk yıl alışma dönemi oluyor.kariyer yapmaya çalış.sonra kafanı duvarlara vurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…