Narsist, egoist, aşağılık kompleksi var, obsesif kompulsif ve ilişkilerde ya zalim ya mazlum olabiliyo. Bunlar..Böyle sevgi mi olur Allah aşkına. Hasta etmiş sizi5 farklı karakter ne bu arada?
Ve sen hala düşünüyor musun bu adamı? Yapma. Seni çok fena etkilemiş anlaşılan. Ne kadar zalimmiş. Kurtulduğuna dua et, daha çok gençsin. Sevgini de kurban et, git sokaktaki köpeği sev onun yerine. Köpeklere haksızlık oldu ama neyse anladın sen. Canım kardeşim verilmiş sadakan varmış iyi ki kovmuş seni salak herifNarsist, egoist, aşağılık kompleksi var, obsesif kompulsif ve ilişkilerde ya zalim ya mazlum olabiliyo. Bunlar..
Benim eşim de benzer mesajlar attı bana. Arabesk arabesk laflarla gemi yürüseydi yürürdü zaten. Somut olarak bir şey diyor mu hayır, iyi bir hayat vaadediyor mu hayır.
Elbette hayat senin karar senin ama şu laflara inanıp dönersen daha çok yara alırsın.
Konuşacaksa da o seni bulsun konuşsun senin rahat etmeyecek bir durumun yok. İnşallah kandırmaz bu adam seni.Olmayacagini bile bile Inanmayi o kadar istiyorumki canim o yuzden yaniyoama son kez konusmaliyim gibi. Rahat etmiycem
Karanlık olacak bişey yok buradan bakınca gayet aydınlık, bir ay dönsün de eziyetime devam edeyim diye beklemiş dönmeyince damardan girmeye çalışıyor. Onda bile zarf atıyor adımı aslında konu sahibinden bekliyor.Ne yazmış adam yahu. Bence sen bi istihare namazına yatmalısın. İçimden bu geçti. Çünkü gerçekten olayın iki ucu da karanlık.
o seninle konuşmaya tenezzül etmiyor. afedersiniz salak yerine koyup kandırmak için süslü bir mail atıyor ama sen kanmaya gönüllüsün. içinde tutmak istemediğin şeyler var madem, sen de mail at. ki bu bile fazla ona. maksat senin için rahat etsin.Olmayacagini bile bile Inanmayi o kadar istiyorumki canim o yuzden yaniyoama son kez konusmaliyim gibi. Rahat etmiycem
Yudum yudum soguk sut icin ve diaframdan nefes almayi ogrenin iyi gelir diye dusunuyorumStrese bağlı gastritim var mide yanmasından ölücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?