22 yas 8 aylik evli 1 AY SONRA ESIMDEN MAIL GELDI !

Adam kendini hatalı bile görmüyor.Ne duygusu seni döndürmek için laf yazmış.Önce bi düşünseydi özür diler di başta bana hiç pişman gibi durmuyor.Hakka gelince eger sana ulaşmaya çalışsa ulaşır zaten hiç girmiyorusun.numaranı bulamadı mı anne babasını arkadaşını biri gönderir di adresi bilmiyor mu iletişim için yada kendi gelirdi çıkıp ortada boşanma var.Kusura bakma bana inandırıcı gelmiyor maili.

Onun seni arayıp sormaması nasıl sana koyduysa senden cevap gelmemesi de ona koyacak.
Bence son kez konuşmak yerine cevap bile verme.

Çünkü kocan koca olmamış. Hataları olan bir eş olmamış ki hatalarını düzelttiğinde eş'liği kalabilsin. Kocan sadece koca bir hata olmuş. Yurtdışına gittin mi gene ylnız kalacaksın, o yine aynı devam edecel ve bu sefer seni ailenin yanına bile göndermeyecek. Çünkü senin aklına onlar giriyor ya!!!

Cevap bile verme. Bu sefer de onun içine otursun.

Canım daha çok yeni evlisiniz.. ilk zamanlarda yaşanır evlilikte.. bana kalırsa uzatma daha fazla.. bi şans daha ver.. herkes ikinci bi şansı hakeder.. şiddet yok aldatma yok.. oyüzden dene bi kere daha.. ama asla çocuk yapma.. hatta şart koy önüne kabul edecektir muhakkak.. sonrasindada eskiye bi sünger çekin.. yeni bi sayfa açın... oda pişman olmuştur bence artık... yuvanın yikilmasi taraftarı değilim ben...

Okudum eski konunuzu da. Sagliginizdan, bedenimden olmuşsunuz.

Alışma süreci bile tanımamış size. Kör ölmüş badem gözlü olmuş.

Hala başkasını suçluyor. Baskı altında olduğunuza inanıyor.
Hala okları kendine çevirmemis. Yaptıklarını bilmiyor.

Bir erkek ! , karısının ailesine , " alın bunu diyorsa o asla hayat arkadaşı olamaz.

Canım daha çok yeni evlisiniz.. ilk zamanlarda yaşanır evlilikte.. bana kalırsa uzatma daha fazla.. bi şans daha ver.. herkes ikinci bi şansı hakeder.. şiddet yok aldatma yok.. oyüzden dene bi kere daha.. ama asla çocuk yapma.. hatta şart koy önüne kabul edecektir muhakkak.. sonrasindada eskiye bi sünger çekin.. yeni bi sayfa açın... oda pişman olmuştur bence artık... yuvanın yikilmasi taraftarı değilim ben...
Okudunuzmu konusunu, ben ortada bi yuva goremedim

Seni o kadar çok sevdim ki bunun tarifi yok bende soruyordun ya ne kadar seviyorsun diye bunun tarifi yok bende işte. Ama şu yaşananlar öyle yordu kırdı ki, öldüm ben evet evet öldüm. Olumsuzlukları konuşup seni üzmek değil niyetim. Eğer baskı ile benden uzak duruyorsan yapabileceğim ne var bilemiyorum Allah'a güvenip dayanmaktan başka bir çarem yok. Baskı yapan insan kimse annen mi baban mı bilemiyorum belki de yok öyle bir şey sen kafanda bitirdin hiçbir şey bilemiyorum. Ama aklımda güzel anlarımız hüzünlü anlarımız, sadece anlarımız var ve mutluydum. Sen benden uzak duruyorsun sevdiğini söylediğin Ada'mdan. Sana istediğin hayatı sağlamak için birçok şeyden vazgeçmiş birini bunları senin için yaptım yine olsa yaparım iyi ki yapmışım. Giderken söz alsaydım diye söylüyorum kendime hep onun için çok pişmanım sen benim eşimsin ve n'olursa olsun kim karışırsa karışsın beni ara benden kaçma diye söz alsaydım diyorum. Bıraktın gittin kokun hala burnumda, varsa bir çözümün paylaş benimle. Seni çok seviyorum ben.

Mutlu olamayacagimizi cok iyi biliyorum ama bu bana cok aci veriyor. Vazgectigi hicbir sey yok benim icin. Istedigim hayati bilmiyoki versin. Ayrildigimizdan beri whatsapp tan ayrilmak istedigimi soyledikten sonra numarami degstrdim ve hic konusmadik. Son kez yuzyuze konusmayarak hakkina mi giriyorum bilmiyorum. Sadece yazi bana aci verdi. Cunku benim hatirladigim mutlu ani sayisi 3... Esimi cok sevdim ama onunla olmak icin kendimden vazgecemem, ölemem... Yorumlarinizi bekliyorum

Konuyu bilmeyenler için

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ldim-yardim-edin.928803/page-16#post-46604774
Inanma böyle ajitasynlara bosan bosan. Hala annen baban diyor. Kendi okuzluklerini görememiş bile...

Gecen hafta okumuştum. . Boşan demek çok kolay.. biraz çaba ve mücadele şart Evliliklerde. .. zaten 1 şans dedim. . Kocası o şansı değerlendiremezse ozaman boşans8n... keşke demesin bu benim fikrim..
Ben okudugumda konu sahibi icin cok uzulmustum, kocasinin yazdiklarindanda bir ilerleme goremedim. Bence donerse hersey daha beter olur. Karar onun tabiki

Bence konuşma çünkü tartısırsınız yada söyleyeceklerini tam anlatamazssın. Sende ona mail at dök içini rahatla. Çünkü o daha fazlasını haketmiyor. Aslında bu kadarını bile haketmiyor. Ama içinde tuttukların zamanla sana ağır gelir. Sırf kendini rahatlatmak için yaz.

Gecen hafta okumuştum. . Boşan demek çok kolay.. biraz çaba ve mücadele şart Evliliklerde. .. zaten 1 şans dedim. . Kocası o şansı değerlendiremezse ozaman boşans8n... keşke demesin bu benim fikrim..
Yok kardeş bunun kocasi 1 değil 0.50lik bile şansı hak etmiyor.

Abla ben 2 şansın üstüne evden kovuldum..

Bu sefer dönersen hamile kalacaksın, seni ilk günler kandıracak ve hamile bırakacak.

Ailen gelemeyecek gelirse terbiyesizlik ypıp olay çıkaracak. Sen ailene gidemeyeceksin!

Ağlar zırlar sorun yaratırsan dayağı yiyeceksin. Hamileyken dayak yedim diyeceksin. O ise hayatına gezmesine tozmasına devam edecek.

Bebeğin olacak, en zor zamanlqrında yalnız kalacaksın. Kendisi destek olmadığı gibi bir se moralman çökertecek aileni bile çağıranaycaksın derken.. Hayatında aslında başka biri olduğubu öğreneceksin ve bunun için de seni suçlayacak çünkü o senin gibi dırdırcı, ağlayan zırlayan, adapte prolemi yaşayan, istekleri hiç bitmeyen biri olmayacak göya! Ailenle bile otururum diyenlerden olacak:))

Bunları kendi ailene anlatamadığınsan şişip şişip hasta olacaksın...

Aldatma ve şiddet olmadıysa onun güzel karakterinden seğil daha zamanı gelmeden aen meseleye uyandığından ötürüdür.. Yaptığın evliliği evlilik olarak görme, xahillik de geç.

Kaçmışsın kurtulmuşsun, tekrar tuzağ düşme. Yurtdışından bir ablan olarak yazıyorum sana bunları.. Buralarda gördüğüm hep o..

Şiddet yok diyenler , illa tekme tokat mi girisilmesi lazım şiddet için. Şiddet görmüş evet , hayatına şiddet, bedenine şiddet, psikolojisine şiddet görmüş.

Aldatılmış evet, sunacagini söylediği hayatı vermeyerek, kendinden vazgecmesine göz yumarak, yalanlar atarak kandırmış onu.

Bu sefer dönersen hamile kalacaksın, seni ilk günler kandıracak ve hamile bırakacak.

Ailen gelemeyecek gelirse terbiyesizlik ypıp olay çıkaracak. Sen ailene gidemeyeceksin!

Ağlar zırlar sorun yaratırsan dayağı yiyeceksin. Hamileyken dayak yedim diyeceksin. O ise hayatına gezmesine tozmasına devam edecek.

Bebeğin olacak, en zor zamanlqrında yalnız kalacaksın. Kendisi destek olmadığı gibi bir se moralman çökertecek aileni bile çağıranaycaksın derken.. Hayatında aslında başka biri olduğubu öğreneceksin ve bunun için de seni suçlayacak çünkü o senin gibi dırdırcı, ağlayan zırlayan, adapte prolemi yaşayan, istekleri hiç bitmeyen biri olmayacak göya! Ailenle bile otururum diyenlerden olacak:))

Bunları kendi ailene anlatamadığınsan şişip şişip hasta olacaksın...

Aldatma ve şiddet olmadıysa onun güzel karakterinden seğil daha zamanı gelmeden aen meseleye uyandığından ötürüdür.. Yaptığın evliliği evlilik olarak görme, xahillik de geç.

Kaçmışsın kurtulmuşsun, tekrar tuzağ düşme. Yurtdışından bir ablan olarak yazıyorum sana bunları.. Buralarda gördüğüm hep o..
Sağol abla

Eski konuda yazmıştım hepsini. Ama bir ayda bunları yazabilmiş. İçinde ne bi özür ne bi kusura bakma ne pişmanlık hiçbişey yok. Adamın bana sövmediği yer kalmadı. Mantığım %100 olmaz diyo ama kalbim çok acıyo. Onun bu haline değil. Hala beni kırdığının bile farkında değil. Her zamanki gibi kendinden bahsetmiş. Sevgisini ispatlamaya çalışıyo da neden ben yanındayken köpek gibi davrandın?? Sanırım içimi dökemedim ona karşı bu beni rahatsız ediyo.
Ozaman sende içini net bir şekilde ifade et ve icabını yaz

Back