22 yas 8 aylik evli 1 AY SONRA ESIMDEN MAIL GELDI !

LaReina geçmiş olsun canım, yoktun ne zamandır baya şeyler olmuş anlaşılan. Yaşadıklarından ders alınca sonraki hayatın çok güzel olacak merak etme güzelim, iyi bak kendine
Sorma abla. Psikiyatriye gdiyodum ilaclar falan internetten uzak kaldim baya. Ama hamdolsun iyiyim su an. Hepimiz icin guzel olur insallah

Sukur o anda da bana bunu gosterebler oldu ve su an kurtuldum. Rabbim kimseye yasatmasin

Yazdıklarında hiçbir öz eleştiri göremedim. Sadece ikna için çiçek böcek mıc mıc. Bence de dönme resmen eziyet etmek için evlenmiş seninle. Mutlu olmamışsın hiç

Eski konunuzu hatırlıyorum bence yazdıklarına aldanmayın dönmeyin duygu sömürüsü yapıyor.Bu adam sizi sindirip kötü hissettiriyordu .Ben artık ben gibi değilim diyordunuz.Kendine başka oyuncak bulsun.

Huylu huyundan vazgeçmez sakın ama sakın dönmeyin derim! Sizin kadınlığınızı bile beğenmeyip annesine peluş oyuncağını beğenmeyen şımarık çocuk gibi şikayet eden bir tipin adamlığını sorgulamak gerekir asıl. Bazı arkadaşlar aldatma falan yoksa dene demiş ama kişiliğinize, cinsiyetinize hakaret edilmesi, yapılan mobbingler de gözardı edilmemeli bence. Eşiniz ne mezunu bilmiyorum ama sanırım eğitim düzeyinizden dolayı aşağılık kompleksi de var gibi geldi bana. Çünkü bir insan eşinin en iyi mertebelere gelmesi için bırak kendine harcamayı gerekirse limon satar yine bulur o parayı.

konuna yorum yapacaktım ama eski tarihliymiş, önceki konunu da okudum barışmamakla çok iyi yapmışsın psikopat manyak adam. 22 yaşında gencecik ne işin var ya. bundan sonra sevdiğin insan karşına çıkınca güzelce tanıyıp evlenirsin inşallah. çocuk istemeden evlenmeyi düşünmüyorum filan da deme o da yanlış, insan sevdiği ile çocuk istemeden önce de evlenip mutlu olabilir

Gereksiz uzatiyorsun napcan 1 aydır uzaksin bosanabilecekmisin bu sebepten al karşına güzel güzel konuş herkes hata yapar birlikte düzeltin buiyuvayi toplayın hayır yani evliliği ne sanıyorsun canim cicim mi hep nerde emek nerde fedakarlık

konu eski canım boşanıyolar zaten

Eski konunu biliyorum ayrıl.
Acıtasyon yapmış kandırma tekniği.

hepsi yalan dolan inanıp geri dönme gibibi cahilli yapma şu karakter yoksununa

Eski konumu ve bu yazdigimi okumadiniz heralde bi bakin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…