LaReina
geçmiş olsun canım, yoktun ne zamandır baya şeyler olmuş anlaşılan. Yaşadıklarından ders alınca sonraki hayatın çok güzel olacak merak etme güzelim, iyi bak kendine
Daha çok gençsin. Kötü bir tecrübe olmuş senin için. Geçmiş olsun. Sen zaten ne yapman gerektiğini biliyormuşsun. Çok mantıklı kendi hayatına bakman. Ne gerek var ne diye çekeceksin zaten bu adamı. Yolun açık olsun. Hep mutlu ol.
Asla dönme, geri dönünce yine aynı hayatı yaşayacaksın, şuan senin gözünü boyamaya çalışıyor, çünkü seni ilk gönderdiğinde köpek gibi geri geleceğini düşünmüş, sen dönmeyince de böyle laflarla seni geri getirmeye çalışıyor. sen gidince herşey eskiden nasılsa aynen öyle devam edecek. sakın gitme, kendine yazk etme, boşan, gir işine, kendi hayatının tek sahibi ol.
Yazdıklarında hiçbir öz eleştiri göremedim. Sadece ikna için çiçek böcek mıc mıc. Bence de dönme resmen eziyet etmek için evlenmiş seninle. Mutlu olmamışsın hiç
Eski konunuzu hatırlıyorum bence yazdıklarına aldanmayın dönmeyin duygu sömürüsü yapıyor.Bu adam sizi sindirip kötü hissettiriyordu .Ben artık ben gibi değilim diyordunuz.Kendine başka oyuncak bulsun.
Huylu huyundan vazgeçmez sakın ama sakın dönmeyin derim! Sizin kadınlığınızı bile beğenmeyip annesine peluş oyuncağını beğenmeyen şımarık çocuk gibi şikayet eden bir tipin adamlığını sorgulamak gerekir asıl. Bazı arkadaşlar aldatma falan yoksa dene demiş ama kişiliğinize, cinsiyetinize hakaret edilmesi, yapılan mobbingler de gözardı edilmemeli bence. Eşiniz ne mezunu bilmiyorum ama sanırım eğitim düzeyinizden dolayı aşağılık kompleksi de var gibi geldi bana. Çünkü bir insan eşinin en iyi mertebelere gelmesi için bırak kendine harcamayı gerekirse limon satar yine bulur o parayı.
konuna yorum yapacaktım ama eski tarihliymiş, önceki konunu da okudum barışmamakla çok iyi yapmışsın psikopat manyak adam. 22 yaşında gencecik ne işin var ya. bundan sonra sevdiğin insan karşına çıkınca güzelce tanıyıp evlenirsin inşallah. çocuk istemeden evlenmeyi düşünmüyorum filan da deme o da yanlış, insan sevdiği ile çocuk istemeden önce de evlenip mutlu olabilir
Eski konuda yazmıştım hepsini. Ama bir ayda bunları yazabilmiş. İçinde ne bi özür ne bi kusura bakma ne pişmanlık hiçbişey yok. Adamın bana sövmediği yer kalmadı. Mantığım %100 olmaz diyo ama kalbim çok acıyo. Onun bu haline değil. Hala beni kırdığının bile farkında değil. Her zamanki gibi kendinden bahsetmiş. Sevgisini ispatlamaya çalışıyo da neden ben yanındayken köpek gibi davrandın?? Sanırım içimi dökemedim ona karşı bu beni rahatsız ediyo.
Gereksiz uzatiyorsun napcan 1 aydır uzaksin bosanabilecekmisin bu sebepten al karşına güzel güzel konuş herkes hata yapar birlikte düzeltin buiyuvayi toplayın hayır yani evliliği ne sanıyorsun canim cicim mi hep nerde emek nerde fedakarlık
Gereksiz uzatiyorsun napcan 1 aydır uzaksin bosanabilecekmisin bu sebepten al karşına güzel güzel konuş herkes hata yapar birlikte düzeltin buiyuvayi toplayın hayır yani evliliği ne sanıyorsun canim cicim mi hep nerde emek nerde fedakarlık
Ablalarim olay bitti coktan. Esim ailesiyle eve geldiler birebirde de konustum terapistle de hala kendinde tek hata gormuyor beni psikolojik rahatsiz olarak addediyor. Aileni sileceksin dedi hakaretler etti BARISMA KONUSMASINA GELDIGINDE. O gun karsilikli bitirme karari aldik. 2 hafta sonra sureci konusmak icin ailesi evimize geldiginde kayinvalidem yatak odamdan tutun ailemin ic islerine kadar girdi hakaret etri. Bekaretime kadar laf atti asagiladi beni. Pglunu kullanmakla sucladi. Vs vs. psikosomatik tepkiler vererek sinir krizi gecirdim ve hastanelik oldum. 2 aydir psikiyatrik destek antidepresan ve sakintestirici aliyordum. Yeni yeni toparlaniyorum. Isimlerini duymaya tahammulum yok. Yorumlariniz ve destekleriniz icin tesekkur ederim ama geri donulmez yola girildi. Iyi ki girmisim diyorum simdi kaybettigim bi tek esim onun disinda ben KURTULDUM, KENDIMI TANIDIMI KENDIMI SEVIYORUM AILEMIN KIYMETINI BILIYORUM VE KENDIME GUVENIYORUM. 8 aylik kayba gore buyuk seyler kazandim. Ama Rabbim hicbirinize yasatmasin gurbet elde bu zulmu...