Bence yüzyüze konusmalisiniz. Ortak bir noktaya girmelisiniz. Aldatma gibi bir durum degilse.. istediginiz hayati soyleyin. Onun bilmesini beklerseniz siz mutsuz olursunuz ki olmussunuz. Birbirinizi anlamya calisin gerekirse teraoiste gidin. Ayrilik her zaman çözüm olmayabiliyor
Aldatma yok ama benden önceki kızın profilini aratmış ben boşanalım dediğim gün.. Ve evlenmeden önce defalarca anlattım istediğim hayatı. Evliyken de. Mesele onun beni anlamama değil ANLAYAMAMASI. Gerçekten hasta..
Terapistim söyledi zaten en az 5 farklı karakter sorunu var çift terapisinden önce eşinin 1 yıl kendi başına terapi almadı lazım dedi. Ama eşim bir hata bile kabul etmezken tedaviyi mi kabul edecek?Psikolojik olarak gercekten problemli mi? Ablamin nisanlisi problemli idi. Bunu da bir tanidik psikaytr ile oturduk ozellikle babam denk getirmisti. Öyle nornal ortam muhabbeti icinde iken.. tam da tahmin ettigimiz gibi çıktı. Ve ayrildi ablam.
Size terapisti oneriyorum gercekten.. bazen insan goremiyor duyamiyor. Gercekten boşanmak isteyip istemediğinizi de anlarsiniz cift terapisi ile inşallah..
Terapistim söyledi zaten en az 5 farklı karakter sorunu var çift terapisinden önce eşinin 1 yıl kendi başına terapi almadı lazım dedi. Ama eşim bir hata bile kabul etmezken tedaviyi mi kabul edecek?
Terapistim söyledi zaten en az 5 farklı karakter sorunu var çift terapisinden önce eşinin 1 yıl kendi başına terapi almadı lazım dedi. Ama eşim bir hata bile kabul etmezken tedaviyi mi kabul edecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?