- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.561
Selam kizlar benimde hedef kilom 56 olsun ama ozel gunume denk gelicek 24aralik artik hayirlisi.dereceye giren arkadaslari tebrik ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftalik hedefim 700 gr...
Az once ,
1kase sehriye corbasi
1kase yogurt
2dilim uno light ekmek
1porsiyonda yagsiz tuzsuz salata yedim
Salatamin icine kúp kûp mandalina dograyip koydum
Sabah kral kahvaltisi yaptim ama tabi light ekmekle,tahin helvasi bile yedim (cok guzel sut yapiyo)kahvaltimi cok iyi yapiyorum diger ogunlere dikkat.ediyorum..aksamda balik var ama kizartmicam izgara yada buglama yapip yicem..
Boyle beslendigim icin kendimle gurur duyuyorum: )))))
lucky cok güzel yorum yapmissin cok begendim vaktin olsa hep burda olsan güzel olurdu
Canim ekmegin hic bir yarari yok, hele ki light i hic onermem. Onun yerine 15 i gecmemek sartiyla badem ye. Hem E vitamin deposu , hem kilo vermeye yardimci , hem de tok tutuyor ama ekmek yiyeceksen cavdar ya da kara bugday ekmegi ye. Zaten ben uc aydir cok azaltmistim ama arada lahmacun , pizza yiyordum. Bu hafta hic ekmek turevi seyler yemedim 2. 250 kilo verdim.
Tuz olarak sofra tuzunu biraktim , fazla olmamakla birlikte deniz tuzu ya da kaya tuzu kullaniyorum. Cok farkediyor.
Helvaya yorum yapmiycam simdilik..
Balik , salatalik, yogurt guzel. Devam.
Canim ekmegin hic bir yarari yok, hele ki light i hic onermem. Onun yerine 15 i gecmemek sartiyla badem ye. Hem E vitamin deposu , hem kilo vermeye yardimci , hem de tok tutuyor ama ekmek yiyeceksen cavdar ya da kara bugday ekmegi ye. Zaten ben uc aydir cok azaltmistim ama arada lahmacun , pizza yiyordum. Bu hafta hic ekmek turevi seyler yemedim 2. 250 kilo verdim.
Tuz olarak sofra tuzunu biraktim , fazla olmamakla birlikte deniz tuzu ya da kaya tuzu kullaniyorum. Cok farkediyor.
Helvaya yorum yapmiycam simdilik..
Balik , salatalik, yogurt guzel. Devam.
ekmek yemezsem doymayacagimi zannediyorum normalde kara bugdau yiyorum ama bugun kalmamisti bende light aldim..bagirsaklarin duzgun calismasi icin hergun 3dilim esmer ekmek tuketmelisin demisti drum..badem+ayran cok tok tutuyor dogru yavas yavas duzene gircem insallah..emzirdikce midem kaziniyo gercekten cok zormus(
Hamileyken bu kadar istahli degildim
lucky cok güzel yorum yapmissin cok begendim vaktin olsa hep burda olsan güzel olurdu
ekmek yemezsem doymayacagimi zannediyorum normalde kara bugdau yiyorum ama bugun kalmamisti bende light aldim..bagirsaklarin duzgun calismasi icin hergun 3dilim esmer ekmek tuketmelisin demisti drum..badem+ayran cok tok tutuyor dogru yavas yavas duzene gircem insallah..emzirdikce midem kaziniyo gercekten cok zormus(
Hamileyken bu kadar istahli degildim
Harikasin valla..brnde karatayi uygulasammi diye dusunuyorum..kitabini alip okumaliyim bi an once..ondan once kendimce azaltiyorum porsiyonlari,abur cuburdan uzaklastim...Ahh bir burda olsammm..
Bana karisanlara gicik oluyorum o yuzden grupta kimseye karismadim. Herkes kendi yontemiyle zayiflasin dedim.
Ben de Karatay i dinledigimde ekmek yemeyin dediginde manyak mi bu kadin derdim ama hakli oldugunu sonradan anladim.
Karatay'i %100 uyguluyorum dersem yalan olur ama %75-80 uyguluyorum.
Esmer ekmegin normal ekmekten fazla bir farki yok, cavdar ya da kara bugday ekmegi olmali.
Ben eve ekmek almiyorum hic ama arada dedigim gibi arada pizza ve lahmacun (ekmek turevi) yerim.
15 Temmuzdan bu yana yaklasik 13 kilo verdim , arada yanlislarim oldu , ara verdigim oldu.
Yanlislarimdan ders aldim.
Harikasin valla..brnde karatayi uygulasammi diye dusunuyorum..kitabini alip okumaliyim bi an once..ondan once kendimce azaltiyorum porsiyonlari,abur cuburdan uzaklastim...
13 kg versem ne kadar sevinirimmm..peki spor yapiyomusun..yoksa sadece diyetlemi verdin 13kg
anladım canım teş.ederimCanim bende emziriyorum 4.5 aylik bebegim var ama 3hafta icin 2100 gr hedef koydum..cok zorladigimiz zaman yaglari parcalayan kotu atik maddeler sute gecer ve bebege zarar verwbilir diye okumustum..emziren bi insanin haftada maximum 1kg vermesi kafi..cok ac kalip cok yorma kendini zaten vucudunda olmasi gerekenden yani ideal kilondan cok daha fazla yag varsa fazladan gider :)
Gunaydin kizlaarrr
;son 3 gundur cok iyi gidiyorum..bi anda kendimi cok iyi bir beslenme sekline soktum ve cok mutluym :)) hedefimi cumartesi sabahi bende degistirebilirim gidisata gore..carsambaya kadar 78leri gormeyi umuyorum
Hepinize bol proteinli gunler....
evet canım haklısın zaten karatay bir diyet değil sağlıklı beslenme şekli zaten dahiliye uzmanı olarak vücudu tanimasida çabası ben ilk duydugumdan beri fikirlerini doğru buluyorum aslında farketmeden uyguluyorum aklımda söyledikleri kalmış herhalde kitabı okumasamda biliyorum anlattiklarini ben hiç ekmek sevmem beyaz ekmek yiyince midem ağrıyor mesela zaten yiyemiyorym cok nadir zorunda kalırsam sadece sabah ekmek yiyorum 2 dilim onun dışında yemiyorum sabahı da birakamadim belki bir ara denerim badem cok seviyorum bazen açlık hissedersem badem yiyorum sekeride çıkardım hayatımdan 2yıl oldu arada ışte ne kadar ugrassamda pasta görünce dayanamasamda kısmı uygulamaya çalışıyorum tabi bu kadar oluyor yavaş yavaş karataya geçiyorum alisarak yasam tarzım haline gelsin istiyorum ama seni tebrik ederim cok iyi gidiyorsunAhh bir burda olsammm..
Bana karisanlara gicik oluyorum o yuzden grupta kimseye karismadim. Herkes kendi yontemiyle zayiflasin dedim.
Ben de Karatay i dinledigimde ekmek yemeyin dediginde manyak mi bu kadin derdim ama hakli oldugunu sonradan anladim.
Karatay'i %100 uyguluyorum dersem yalan olur ama %75-80 uyguluyorum.
Esmer ekmegin normal ekmekten fazla bir farki yok, cavdar ya da kara bugday ekmegi olmali.
Ben eve ekmek almiyorum hic ama arada dedigim gibi arada pizza ve lahmacun (ekmek turevi) yerim.
15 Temmuzdan bu yana yaklasik 13 kilo verdim , arada yanlislarim oldu , ara verdigim oldu.
Yanlislarimdan ders aldim.
evet canım haklısın zaten karatay bir diyet değil sağlıklı beslenme şekli zaten dahiliye uzmanı olarak vücudu tanimasida çabası ben ilk duydugumdan beri fikirlerini doğru buluyorum aslında farketmeden uyguluyorum aklımda söyledikleri kalmış herhalde kitabı okumasamda biliyorum anlattiklarini ben hiç ekmek sevmem beyaz ekmek yiyince midem ağrıyor mesela zaten yiyemiyorym cok nadir zorunda kalırsam sadece sabah ekmek yiyorum 2 dilim onun dışında yemiyorum sabahı da birakamadim belki bir ara denerim badem cok seviyorum bazen açlık hissedersem badem yiyorum sekeride çıkardım hayatımdan 2yıl oldu arada ışte ne kadar ugrassamda pasta görünce dayanamasamda kısmı uygulamaya çalışıyorum tabi bu kadar oluyor yavaş yavaş karataya geçiyorum alisarak yasam tarzım haline gelsin istiyorum ama seni tebrik ederim cok iyi gidiyorsun
bu arada ben hedef kilomdan memnunum zaten 3 haftalik hedefim 2.800 benim icin iyi bir rakam bunu tuttursam yeter fazla olursa da buyursun gitsinler
Gunaydin kizlar, iyi hafta sonlari
Bugun karar vermen gerekiyor canim ama geceye kadar vaktin var. Cumartesi gunu degistirmek icin gec. Bir sinir koymak ve esnetmemek zorundayim. Yarisma isleri zor bir daha bu ise girmem.
Bana sorarsan emzirdigin icin hedef kilon guzel. Fast food tarzi yemedigin surece yemeginden kisma, kisiyorsan tatlidan ekmekten kis. Onemli olan kilo vermek degil , onemli olan kilo verip almamak.
Ayrica lucky cim hic yarisma olayini birakma senin sayende 3gunde 79u gordum..
Bence yuzde hesabiyla ugrasmana bile gerek yok gram olarak kim daha cok kaybetmis onu 3haftanin sonunda yazsan yeterli.. yuzdelere cik bakmiyo insan kilolar varken..kendini yorma diye diyorum...
Canin tatli istedignde ne yiyorsun,merak ettim ne kadarlik bi surec tatli krizini asmak mesela suan,canim deli gibi cikolatali kurabiye istiyo..diyet urunlersenmi yesem acaba