- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.581
Tatli krizini en iyi tatli yememekle asarsin ama suan asamadigini tahmin ediyorum.O yuzden kati tatli yerine sivi tatliyi tercih et.
1- Tarcinli sut, az esmer seker.
ya da
2- Sicak sutlu cikolata.
Yarismayi uzatamam malesef islerim var. Hem beni rahatsiz eden hesaplamak degil. Insanlarin bildirimlerini gec yapmasi. Uyari yapmaktan yoruldum artik.
......ama daimi olan bir kac kisi var (deadline mesela, soyledigimi gormesin) ikna edersen bir sonraki listeyi yuzde hesaplamadan o yapabilir.
Diyet urunler cissss.
lucky soyledigini duymamazlıktan geldim şimdilik belki yeterli istek olursa düşünebilirimo da duruma göre bu yarışma bitsin bir bakalım kim hedefine ulaşacak neler olacak azimli hatunlar ;-)
mantikli olabilir kontrol altında olmak açısından iyi oluyor herkesin kendine ait düzeni var bazisi karatayla cok iyi veriyor bazisina yaramiyor benim arkadasim karatay yapıp kilo veremediğini söylemişti ya birseyleri yanlış yaptı yada yaramadı anlamadim şu an diyetisyen gidiyor baya iyi durumda birde gittiği yerde ben onu yemem listende yok diye yemiyor herkese de söylüyor o kadar para verdim emek verdim bozamam diyetisyenime ne diycem falan diye i kararlılığı ilk defa gördüm onda cok motiveydi en son hatta ben de düşündüm bir ara vaktim olmadıSlm kızlar .. bende pazartesi diyetisyen e gitmeyi düşünüyorum. .. belki iyi gelir kontrol altında olmak
mantikli olabilir kontrol altında olmak açısından iyi oluyor herkesin kendine ait düzeni var bazisi karatayla cok iyi veriyor bazisina yaramiyor benim arkadasim karatay yapıp kilo veremediğini söylemişti ya birseyleri yanlış yaptı yada yaramadı anlamadim şu an diyetisyen gidiyor baya iyi durumda birde gittiği yerde ben onu yemem listende yok diye yemiyor herkese de söylüyor o kadar para verdim emek verdim bozamam diyetisyenime ne diycem falan diye i kararlılığı ilk defa gördüm onda cok motiveydi en son hatta ben de düşündüm bir ara vaktim olmadıdiyetisyenin en güzel yani önce hormon testi yapıyor ya o bazı insanlar hastalığı olduğundan habersiz olduğu icin kilo da veremiyor onun içinde bir artı veririm esas önemli konu şu kim nasıl kilo veriyorsa versin yöntem önemli değil bence sağlıklı olmalı ve devam ettirilebilir olmalı oyle olmadiginda ya daha fazlası geri alınıyor ya da sagliktan olunuyor özellikle buna dikkat edilmeli bence
cok gurur duydum luckydüşünürüm duruma göre iş durumlarima da bağlı iş bulursam bulamazsam falan şu an icin tam birşey soylemeyim ama neden olmasın isteyenler olursa senden bayrağı devralirim benim yolum uzunVay kaptaniniz konusuyor. Bak istek var.Ben sizi kirmadim sende onlari kirma.
Okuldan yeni geldim lucky iniz yorgun. Simdi latte sini iciyor. Ne latteymis arkadas.
cok gurur duydum luckydüşünürüm duruma göre iş durumlarima da bağlı iş bulursam bulamazsam falan şu an icin tam birşey soylemeyim ama neden olmasın isteyenler olursa senden bayrağı devralirim benim yolum uzunafiyet olsun bu arada iyi dinlenmeler
sanada iyi gecelerIsin olana kadar yap sonra gruptan baskasina devredersin.
Sagol canim. Iyi geceler.
iyi gidiyorsun bence ilk başlarda aç olmasanda oyleymis gibi hissediyor insan doymayacakmisiz gibi geliyor sonradan alışıyor insan birde kendini cok hafif hissediyorsun aksam cok yemeyinceBir gunu daha saglikli beslenerek noktaladim..acim ama mutluyumbirde spor yapabilsem cok iyi olacak..
Evet canim cgun gectikce daha iyi hissediyorum ve cok mutlu oluyorumiyi gidiyorsun bence ilk başlarda aç olmasanda oyleymis gibi hissediyor insan doymayacakmisiz gibi geliyor sonradan alışıyor insan birde kendini cok hafif hissediyorsun aksam cok yemeyincebende pek spor yapmıyorum yapsak cok daha hızlı olacak aslında
mantikli olabilir kontrol altında olmak açısından iyi oluyor herkesin kendine ait düzeni var bazisi karatayla cok iyi veriyor bazisina yaramiyor benim arkadasim karatay yapıp kilo veremediğini söylemişti ya birseyleri yanlış yaptı yada yaramadı anlamadim şu an diyetisyen gidiyor baya iyi durumda birde gittiği yerde ben onu yemem listende yok diye yemiyor herkese de söylüyor o kadar para verdim emek verdim bozamam diyetisyenime ne diycem falan diye i kararlılığı ilk defa gördüm onda cok motiveydi en son hatta ben de düşündüm bir ara vaktim olmadıdiyetisyenin en güzel yani önce hormon testi yapıyor ya o bazı insanlar hastalığı olduğundan habersiz olduğu icin kilo da veremiyor onun içinde bir artı veririm esas önemli konu şu kim nasıl kilo veriyorsa versin yöntem önemli değil bence sağlıklı olmalı ve devam ettirilebilir olmalı oyle olmadiginda ya daha fazlası geri alınıyor ya da sagliktan olunuyor özellikle buna dikkat edilmeli bence
yürüyüş bandı olması cok iyi zaten kışındışarı cikilmiyor ben biraz ondan yapamıyorum haftada 3 gun 45 dk yürüyüş yapabilirsin hergün yapma vücut spora da alisiyormus bence 3 gun 45 dk cok uygun olur diğer günler de fırsat buldukça ekstra 15 20 dk yurursen cok faydasını görürsünEvet canim cgun gectikce daha iyi hissediyorum ve cok mutlu oluyorumbide cocukllardan firsat bulup sporu arttirabilsem cok daha iyi olur..evde kosubandim var artikondada duzenli bir program yaparsam sikilasarak zayiflarim..yuruyus gercekten cok iyi geliyo..
evet o da cok önemli tartı her zaman doğru olmuyor kas kaybida - gösteriyor şu da yağda nerden gittiğini bilemiyoruz sağlıklı beslenirsek ve spor yaparsak kastan gitmez ama kontrollü olarak daha emin olmuş olursunTeşekkürler canm yorumun için. . Bende kilo verdiğinde yağdan mi gidiyor su mu kas mi onları merak ediyorum dediğin gibi tahliller var .. insallah iyi olacak.. Bu arada bayrağı almanı da istiyorum bak haberin olsun .. benim yolum da uzun 12 kilom var verilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?