- 9 Kasım 2014
- 22
- 38
- 8
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.521
Kizlarrrr çok oozurr dilerimm yaaa çok geç kaldım, hizlica yukleyeyim dedim ama dosya boyutu büyük diyor. Yukleyeyim mi
https://33.media.tumblr.com/b596f5cde9c54b66b6ab2737792a4e56/tumblr_ng0ubopHEb1te9557o1_400.jpg
Ya dosya boyutu çok büyük diyor, ondan yukleyemedim ama bu şekilde olur mu? Ya sonucu aciklamissiniz kusura bakmayin çok üzüldüm, geçen hafta da hiç girmyenlere sinirlenmistiniz biliyorum ama çok üzgünüm yani.
Olsun ben yarışmada olayım öyle katilmamazlik yapmış gibi yapmayayim. Kazanamasam da gazla birazcik kilo verdim çok sagol bu yarışmayı yaptığın için. Katilmak isterim ama mahcubum biraz.Profiline baktim persembeden bu yana girmemissin ama silmedim seni. Gelirsen sonuclari degistirebilirim dedim ama cok az farkla kaybettin. Siralama degismedi yani.
Koruma yarismasina devam ediyor musun?
Olsun ben yarışmada olayım öyle katilmamazlik yapmış gibi yapmayayim. Kazanamasam da gazla birazcik kilo verdim çok sagol bu yarışmayı yaptığın için. Katilmak isterim ama mahcubum biraz.
Tamam çok sağol. Tez yazıyorum da pek vaktim olmuyor internete girmeyeMahcup olmana gerek yok ekledim seni. Bu grup boyle. 4-5 kisi disinda yazan yok. Artik boyle kabul ettim.
telefonuma bir haller oldu bir alıntı yapamadım lucky ben sana dedim derece yaparsın diyebu arada kirmizibalikkac ve moo yu da tebrik ederim ayrıca supersiniz kızlar bu arada 24 aralığı kadar bildirim yapmiyormuyuz lucky yada mesela arada isteyen kilo veren oyle resim paylassin mi yada sadece yazadabiliriz carsambalari kolumuzu 24 ünde resim yukleriz bu konuda kafam karisti da bir sonraki bildirim zamanında
olsun lucky sinirdan olsun verdin ya kilo yeterarada kilom paylasirim ben kafama göre arkadaslarida beklerim geldikleri kadar
ben tartiya cikarim azalma beni mutlu ederse hemen koyarım o zaman gun farketmez
Simdi yarismadan cok hedef kilosu onemli. Ona gore istediginiz gun resim ekleyebilirsiniz. Bende arada ekliycem ama carsamba gunu degil.
ben tartiya cikarim azalma beni mutlu ederse hemen koyarım o zaman gun farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?