21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Profiline baktim persembeden bu yana girmemissin ama silmedim seni. Gelirsen sonuclari degistirebilirim dedim ama cok az farkla kaybettin. Siralama degismedi yani.

Koruma yarismasina devam ediyor musun?

Profiline baktim persembeden bu yana girmemissin ama silmedim seni. Gelirsen sonuclari degistirebilirim dedim ama cok az farkla kaybettin. Siralama degismedi yani.

Koruma yarismasina devam ediyor musun?
Olsun ben yarışmada olayım öyle katilmamazlik yapmış gibi yapmayayim. Kazanamasam da gazla birazcik kilo verdim çok sagol bu yarışmayı yaptığın için. Katilmak isterim ama mahcubum biraz.

Olsun ben yarışmada olayım öyle katilmamazlik yapmış gibi yapmayayim. Kazanamasam da gazla birazcik kilo verdim çok sagol bu yarışmayı yaptığın için. Katilmak isterim ama mahcubum biraz.

Mahcup olmana gerek yok ekledim seni. Bu grup boyle. 4-5 kisi disinda yazan yok. Artik boyle kabul ettim.

Listeyi tamamladim, ikinci yarismada dereceye girenleri acikladim. Bugunku gorevim tamamlandi.

Bir sonraki bildirim 24 Aralik Carsamba gunu ve sonra zayiflama yarismamiz bitiyor.

Iyi geceler ve kalorisiz gunler.

Son düzenleme:
Arkadaslar , cikmadan once 21 Gunluk kilo hedeflerinizi yazmanizi rica edecegim. Simdiki kilom 62.200 Hedef 58 gibi. Kimler ulasmis kimler ulasmamis tabloda derli toplu gorunsun.

Hedeflerinizi yarin eklerim. Iyi geceler.

telefonuma bir haller oldu bir alıntı yapamadım lucky ben sana dedim derece yaparsın diye bu arada kirmizibalikkac ve moo yu da tebrik ederim ayrıca supersiniz kızlar bu arada 24 aralığı kadar bildirim yapmiyormuyuz lucky yada mesela arada isteyen kilo veren oyle resim paylassin mi yada sadece yazadabiliriz carsambalari kolumuzu 24 ünde resim yukleriz bu konuda kafam karisti da bir sonraki bildirim zamanında

Kilpayi dereceye girdim sonuclara baksana. Arada resim yuklemek serbest, amuda kalkmak serbest. Listeye eklenen sadece 24 Aralik kilosu olacak.

Yalniz hedef kilolarinizi da ekleyelim listeye. Gercekci olun ucmayin. Kimler ulasmis kimler ulasmamis daha eglenceli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…