• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Kizlar,

En son 63 e dusmustum. Bugunlerde yogunum o yuzden keyifsizim. Buna sevinemedim bile. Yarin kac cikarim bilmiyorum. Yarin ikinci yarisma bitiyor ve son koruma yarismamiz basliyor. Aksam yediye kadar bildiriminizi yapiniz, mecbur kalmadikca geceyi beklemeyelim.:KK19:

Koruma yarismasi sadece listedekiler ya da eski yarismacilar icin , disaridan katilim kabul edilmiyor. Yarin gorusuruz . Iyi geceler. :KK66:

selam hoşgeldin , hep yoğunsun canını sıkma biraz hafifler inşallah yoğunluğun
63 de güzel bir rakam :KK39: benim hedefim gibi

bir tek bende olmamış demekki mobilden yükleyemedim bende
kardeşimin bilgisayarını açtım telefonumun fotoğrafını çektim kamerayla öyle yükleyebildim resim kalitesi kötü biraz ama yükleyememekten iyidir sanırım :KK48:

Bu aralar yemek hazirlayamam deadline cim uzun oluyor. Dead cim desem cik olmaz, line cim diyicem sana.:KK70: Hazir yemekte fazla yemedigin surece sorun yok aslinda ama zaten ben kendimi tutabiliyorum. :KK66:
ne yediğine bağlı aslında hamburger falan yersen iş kötü :KK48:

Kizlar,

En son 63 e dusmustum. Bugunlerde yogunum o yuzden keyifsizim. Buna sevinemedim bile. Yarin kac cikarim bilmiyorum. Yarin ikinci yarisma bitiyor ve son koruma yarismamiz basliyor. Aksam yediye kadar bildiriminizi yapiniz, mecbur kalmadikca geceyi beklemeyelim.:KK19:

Koruma yarismasi sadece listedekiler ya da eski yarismacilar icin , disaridan katilim kabul edilmiyor. Yarin gorusuruz . Iyi geceler. :KK66:
yeni olacak olan 3 yarışmaya da mı dışardan katılım olamayacak????

karikatur-sagildiktan-sonra-tartil-2714-I3.jpg

:))) copy +paste
Cok iyi ya,bu karikatur bana hitap ediyo..emzirdikten sonra tartilaym bende bari :)-

kızlar hayırlı günler!
ben de bir türlü yükleyemiyorum,resim büyük hata oluştu falan diyor,bu şekilde olupta yükleyebilen var mı?

Slm kızlar.. Bu ZORDEGİL ADLI ÜYENİN FOTOSU.. Kendisi giremiyomus.. Hata veriyo dedı.. Benden rica etti.. Güzel bi yarısma imiş.. Dogumdan sonra geliyorum
image.jpg

arkadaslar ben fotografi kirptim ve bilgisayardan yuklemeye calistim yine olmadi hala hata veriyo. su durumda fotografi yukleyemedigim icin yarismadan elenmis mi oluyorum sormak istedim.

yeni olacak olan 3 yarışmaya da mı dışardan katılım olamayacak????

Tartin varsa tarti resminle bugun yuklemek sartiyla katilabilirsin. :KK66:

arkadaslar ben fotografi kirptim ve bilgisayardan yuklemeye calistim yine olmadi hala hata veriyo. su durumda fotografi yukleyemedigim icin yarismadan elenmis mi oluyorum sormak istedim.

Yuklemen gerekiyor. Ben birazdan yukluyecegim. Yolunu soylerim.
:KK51:

bugun yaklasik Sabah ve aksam olmak uzere toplamda 1.5 saat resmi yuklemeye calistim copy-paste ve kirpma yollrini denedim.telden olmadi bilgisayara aktardim ordan denedim yine olmadi. dolayisiyla yarismadan elendim. devam eden herkese basarilar diliyorum.

bugun yaklasik Sabah ve aksam olmak uzere toplamda 1.5 saat resmi yuklemeye calistim copy-paste ve kirpma yollrini denedim.telden olmadi bilgisayara aktardim ordan denedim yine olmadi. dolayisiyla yarismadan elendim. devam eden herkese basarilar diliyorum.

Bana mesaj atmayi dene belki ordan olur. Sag click copy + sonra sag click paste ya da album yap oraya yukle. Ordan ben yuklerim buraya.

Back