21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Karnim acikti bir seyler yiyicem simdi.

Kizlar herkeze tekrar tesekkür ederim
Yarismaya ilk basladigimda 64,500 düm simdi 60,800 hedefim 60 Kilo
Kazananlari kutluyorum

Hedefiniz uc hafta sonraki hedefiniz olsun. Artik haftalik bildirim yapmiyoruz. En azindan zorunlu degil.

......... ama istediginiz zaman istediginiz gun ve saatte bildirim yapabilirsiniz sadece listeye eklenmiyor.

Gece 12 yi gecti. Bu mesaj itibariyle koruma yarismasina katilim kapanmistir. 12 kisi ile devam ediyoruz. Ikinci yarisma sonucu da , koruma yarismasina katilan kisilerin adlari da ilk sayfadadir. Mavi renkli olanlar birinci ve ikinci yarismadan devam eden istikrarli kisilerdir. Hedef kilo eklemek zorunlu degildir ama eklenmesini isteyenler bana ozel mesaj atsinlar zira her zaman burayi okuyamiyorum.

Ikinci ve son bildirim 24 Aralik'tadir. Arada gelmeye calisirim ama en kotu ihtimalle Aralik'in 24 unde gorusuruz.

Hepinize bol kilo vermeler ve iyi geceler...

Ben de çok uğraştım bugün ama olmadı kısmet değilmiş sizi takip ediyorum kızlar. Ben de ilk yarismada nim. Bebek küçük olunca zor oldu. Şimdi rahatladım biraz 92.1 ile başlamıştım. Şimdi 87.3 tüm ama olmadı yükleyin foto yaa
takipteyim sizi

gunaydin canlar T tatlitambak olsun canım sensende hedef koy ıstersen buraya gel paylaş yarışmaya katılmasanda arada musait olunca gelin kızlar burayi birakmayin boş

Merhaba citir kizlar,

7 kisi hedef kilosunu bildirdi. Hedef kilo bildirmek zorunlu degildir yalniz hedef kilonuzu bildirmek icin son iki gun. Cumartesi gunu yapilan hedef kilo bildirimleri kabul edilmeyecektir. Bu topigi takip edip , haberleri almak sizin sorumlulugunuzdadir.

Simdi ne yapiyoruz. Vermek istedigimiz hedef kiloyu uce boluyoruz. Haftalik vermemiz gereken kiloyu buluyoruz. Sonra carsamba gunleri tartiliyoruz. Hedefimize ulasip ulasmadigimizi goruyoruz.

Carsamba gunleri ya da herhangi bir gun buraya resim eklemek serbest.

Yukarida yazdiklarim zorunlu degildir. Kilo vermek isteyen arkadaslar uygulayabilir.

Tek zorunlu bildirim gunu : 24 Aralik.

Kalorisiz gunler. Az daha dayanin mutlu gunler cok yakinda.

benim haftalık vermem gereken kilo 2,600 emziren bir anneyim bakalım nasıl olacak

ama olamazzz ben size sormuştum ve artık olmayacak diye yazılmıştı.şimdi baktım ki 3. yarişma başlamış ve kapanmış bileşimdi bir baktım ve çok üzüldüm lütfen beni de alın aranıza..

ama olamazzz ben size sormuştum ve artık olmayacak diye yazılmıştı.şimdi baktım ki 3. yarişma başlamış ve kapanmış bileşimdi bir baktım ve çok üzüldüm lütfen beni de alın aranıza..

Bu zaten normal bir yarisma degil, listedeki isimler icin koruma yarismasi. Yeni olarak sadece bir kisi eklendi. Z zordegil daha once burada yarisan arkadaslardan. Katilim kapanmistir ama istersen 3 haftalik hedef kilonu belirleyip burada paylasimda bulunabilirsin.

Hepimizin amaci kilo vermek, listeye yazilmak o kadar da etkili olmasin.

benim haftalık vermem gereken kilo 2,600 emziren bir anneyim bakalım nasıl olacak
Canim bende emziriyorum 4.5 aylik bebegim var ama 3hafta icin 2100 gr hedef koydum..cok zorladigimiz zaman yaglari parcalayan kotu atik maddeler sute gecer ve bebege zarar verwbilir diye okumustum..emziren bi insanin haftada maximum 1kg vermesi kafi..cok ac kalip cok yorma kendini zaten vucudunda olmasi gerekenden yani ideal kilondan cok daha fazla yag varsa fazladan gider :)

Haftalik hedefim 700 gr...

Az once ,
1kase sehriye corbasi
1kase yogurt
2dilim uno light ekmek
1porsiyonda yagsiz tuzsuz salata yedim

Salatamin icine kúp kûp mandalina dograyip koydum

Sabah kral kahvaltisi yaptim ama tabi light ekmekle,tahin helvasi bile yedim (cok guzel sut yapiyo)kahvaltimi cok iyi yapiyorum diger ogunlere dikkat.ediyorum..aksamda balik var ama kizartmicam izgara yada buglama yapip yicem..

Boyle beslendigim icin kendimle gurur duyuyorum: )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…