- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.541
Kizlar herkeze tekrar tesekkür ederim
Yarismaya ilk basladigimda 64,500 düm simdi 60,800 hedefim 60 Kilo
Kazananlari kutluyorum
Bugün giremedim neden bilmiyorum.. suan mesaj yazdığım kısım yoktu okuyorum beğeniyorum ama yazamıyorum neyseki arkadaşım attı fotomu sağolsun. Bu sabah 72.400 çıktım. Hiç kusura bakmayın ucacagim biraz haftaya çarşamba hedefim 69.900 ..
Bende aciktim vallabi portakal yesem bisey olmaz heralde belki 1bardakta sut icerim..
Insallah canim ya..elim 77ye cok gitti ama cesaret edemedim veremezsem rezil olurum diye :) tarcini gun icindede cok kullajiyorum meyveleye ypgurda..bugun bide,kepek ekmeginin arasina peynir koyup corekotu serptim cok guzel oldu valla
Rahat verirsin.
benim haftalık vermem gereken kilo 2,600 emziren bir anneyim bakalım nasıl olacakMerhaba citir kizlar,
7 kisi hedef kilosunu bildirdi. Hedef kilo bildirmek zorunlu degildir yalniz hedef kilonuzu bildirmek icin son iki gun. Cumartesi gunu yapilan hedef kilo bildirimleri kabul edilmeyecektir. Bu topigi takip edip , haberleri almak sizin sorumlulugunuzdadir.
Simdi ne yapiyoruz. Vermek istedigimiz hedef kiloyu uce boluyoruz. Haftalik vermemiz gereken kiloyu buluyoruz. Sonra carsamba gunleri tartiliyoruz. Hedefimize ulasip ulasmadigimizi goruyoruz.
Carsamba gunleri ya da herhangi bir gun buraya resim eklemek serbest.
Yukarida yazdiklarim zorunlu degildir. Kilo vermek isteyen arkadaslar uygulayabilir.
Tek zorunlu bildirim gunu : 24 Aralik.
Kalorisiz gunler. Az daha dayanin mutlu gunler cok yakinda.
benim haftalık vermem gereken kilo 2,600 emziren bir anneyim bakalım nasıl olacak
elimden geldiğini yapmaya çalışıcam canımEmziriyorsan o kadar zorlama derim ben.
ama olamazzzben size sormuştum ve artık olmayacak diye yazılmıştı.şimdi baktım ki 3. yarişma başlamış ve kapanmış bile şimdi bir baktım ve çok üzüldüm lütfen beni de alın aranıza..
Canim bende emziriyorum 4.5 aylik bebegim var ama 3hafta icin 2100 gr hedef koydum..cok zorladigimiz zaman yaglari parcalayan kotu atik maddeler sute gecer ve bebege zarar verwbilir diye okumustum..emziren bi insanin haftada maximum 1kg vermesi kafi..cok ac kalip cok yorma kendini zaten vucudunda olmasi gerekenden yani ideal kilondan cok daha fazla yag varsa fazladan gider :)benim haftalık vermem gereken kilo 2,600 emziren bir anneyim bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?