21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Ben simdi cikiyorum, yarin sinavim var. Son hatirlatma: Resim yuklemeyenler malesef listeden silinir. Basindan beri bu boyleydi. Kimseye ayricalik yapamam yalniz gece 12 ye kadar vaktiniz var. Umarim yuklersiniz.

Koruma yarismasina katilanlar: gece 12 ye kadar vaktiniz var. Yarin yapilan bildirimler kabul edilmeyecektir.

Kalorisiz gunler.

Lucky tesekkurler soyledigin yontemler icin ama o yontemlerle de olmadi ozelden msj seklinde de gitmedi. en son bilgisayar ekranindan fotoyu bi daha cekip yukledim bu kez hata vermedi.

Resimsiz devam edilip edilemedigini sormamin sebebi bunun genel bi problem olmasiydi.yorumlara baktigimda bi cok insan resim yuklemede sorun yasamis.

En son bana email at diyecektim de gerek kalmamis.

Simdi resim yuklemeyenleri kabul etsem oteki sildiklerime haksizlik olur. Olur da bir gun ben yukleyemezsem kendimi de silerim.

Simdi spor zamani.jillian michael level1 bugun 6.gunum... ve ek olarak leslie 1mile walk 15 minutes egzersizine baslayacagm bugun.

yükledim canım ama kızartma yedim birazda fazla yedim ondan birazcık fazla çıktı

Eklentiler

• IMAG1058.jpg
    236,8 KB · Görüntüleme: 75
İyi akşamlar
Ben diyet grupları 8. Takım kaptanıyım bir hatırlatmada bulunmak istiyorum şekerler
Editörümüz sevgili püsküütümüzle alakalı yeni kullanıcı adı seaBahAR
Forumun enleri seçiliyor bildiğiniz üzere seabahar da editör dalında yarışmacı...dünde lady arkadaşımız hatırlatmıştı...
Takım listelerinde yarışan 100 üye ve diğer yarışma harici gruplardada onlarca kişi var ama malesef baharıma verilen oy sayısı 43 demekki bir çoğumuz hala oy kullanmamışız
Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum
Kocaman öpüldünüz canlarım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rili-kk-editoerue.774847/page-6#post-38110806

Hic birinizin yazisini okumadim. Pazartesi hepsini hepsini okuyacam. Hafta sonu sinavlarim var . Sorumlulugumu yerine getirmek icin geldim. Resmi cok zor yukledim. Foto boyutunu photo gridde degistirdim ve sorun kalkti yarisma sonucuna da pazartesi bakarim .gorusmek uzeree

Eklentiler

• PhotoGrid_1417627293776.jpg
    152,8 KB · Görüntüleme: 72
Koruma yarismasi listesi de eklenmistir. 11 kisi ile devam ediyoruz. Koruma yarismasina katilmak isteyen bugun gece 12 ye kadar tarti resimleri ile katilabilir.

Iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…