- 8 Nisan 2013
- 2.875
- 2.540
- 178
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.481
Kizlar,
En son 63 e dusmustum. Bugunlerde yogunum o yuzden keyifsizim. Buna sevinemedim bile. Yarin kac cikarim bilmiyorum. Yarin ikinci yarisma bitiyor ve son koruma yarismamiz basliyor. Aksam yediye kadar bildiriminizi yapiniz, mecbur kalmadikca geceyi beklemeyelim.
Koruma yarismasi sadece listedekiler ya da eski yarismacilar icin , disaridan katilim kabul edilmiyor. Yarin gorusuruz . Iyi geceler.
çok güzel canım tebrikler
ne yediğine bağlı aslında hamburger falan yersen iş kötüBu aralar yemek hazirlayamam deadline cim uzun oluyor. Dead cim desem cik olmaz, line cim diyicem sana.Hazir yemekte fazla yemedigin surece sorun yok aslinda ama zaten ben kendimi tutabiliyorum.
yeni olacak olan 3 yarışmaya da mı dışardan katılım olamayacak????Kizlar,
En son 63 e dusmustum. Bugunlerde yogunum o yuzden keyifsizim. Buna sevinemedim bile. Yarin kac cikarim bilmiyorum. Yarin ikinci yarisma bitiyor ve son koruma yarismamiz basliyor. Aksam yediye kadar bildiriminizi yapiniz, mecbur kalmadikca geceyi beklemeyelim.
Koruma yarismasi sadece listedekiler ya da eski yarismacilar icin , disaridan katilim kabul edilmiyor. Yarin gorusuruz . Iyi geceler.
Cok iyi ya,bu karikatur bana hitap ediyo..emzirdikten sonra tartilaym bende bari :)-
:))) copy +paste
Canim basin sagolsun Allah geride kalanlara esine saglikli omir versin..Kizlar dün aksam geri döndük Allah kimseye yasatmasin cok zormus
Ama buda hayatin gercegi hepinize ayri ayri tesekkür ederim
yeni olacak olan 3 yarışmaya da mı dışardan katılım olamayacak????
arkadaslar ben fotografi kirptim ve bilgisayardan yuklemeye calistim yine olmadi hala hata veriyo. su durumda fotografi yukleyemedigim icin yarismadan elenmis mi oluyorum sormak istedim.
62.200 kg. ve sonunda Lucky 62 yi gorur. 6 haftada verilen kilo : 6 kilo 650 gram.
Kirpmama gerek kalmadi. Sorun yasayanlar resmi copy yapip buraya paste yapsinlar.
Harikasin lucky maasallah sana tebrik ediyorum..bi 3-5 yarisma daha yapalim nooluurr:)
bugun yaklasik Sabah ve aksam olmak uzere toplamda 1.5 saat resmi yuklemeye calistim copy-paste ve kirpma yollrini denedim.telden olmadi bilgisayara aktardim ordan denedim yine olmadi. dolayisiyla yarismadan elendim. devam eden herkese basarilar diliyorum.
tebrikler lucky yine derece yaptın herhalde nazar değmesin62.200 kg. ve sonunda Lucky 62 yi gorur. 6 haftada verilen kilo : 6 kilo 650 gram.
Kirpmama gerek kalmadi. Sorun yasayanlar resmi copy yapip buraya paste yapsinlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?