- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.461
Eki Görüntüle 1323360
başardım sonuçta kirptim resmi ise yaradı
Ooo bir kilo vermissin. Yuru be.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1323360
başardım sonuçta kirptim resmi ise yaradı
cok iyiymiş bu begendim cok bu arada tam 1kg vermişim geçen haftaya göre
:))) copy +paste
Good morning. Bugun yeni yarismamiz basliyor. Disaridan katilim yok ama tanidiklar katilabiliyor. Burda da torpil var. Istersen katilabilirsin.
cok iyiymiş bu begendim cok bu arada tam 1kg vermişim geçen haftaya göre
aynı anda yazmisiz sağol canımOoo bir kilo vermissin. Yuru be.
teşekkürler simsims aksam sana uydum güzel oldu
aynı anda yazmisiz sağol canım
teşekkürler simsims aksam sana uydum güzel oldu
bilemedim ne desem bu hafta da farklı bir yol izledim kaçamak yapmadim ayrıca geçen hafta perşembeden beri dikkat ediyorum bu kez son haftayi güzel kapattımGood morning. Bugun yeni yarismamiz basliyor. Disaridan katilim yok ama tanidiklar katilabiliyor. Burda da torpil var. Istersen katilabilirsin.
Sende sagildin dimi itiraf et.
bilemedim ne desem bu hafta da farklı bir yol izledim kaçamak yapmadim ayrıca geçen hafta perşembeden beri dikkat ediyorum bu kez son haftayi güzel kapattım
yardım sayılır simsimsin fikri hoşuma gitti dünu hafif kapatmış oldum hazır yemeklerBaska topiklerden yardim mi aliyorsun.
Ben bu hafta hazir yemekleri kestim etkisi guzel oldu bence. Gerci bugun yine hazir soyliycem.
yardım sayılır simsimsin fikri hoşuma gitti dünu hafif kapatmış oldum hazır yemekler
benimde sorunumdu disarda yiyince özellikle simdi evde olduğum icin daha rahat takılıyorum
olur inşallah bende önce 59 u goreyim duruma göre hedefimi çekerim aşağıya yılbaşına hedefim belli değil ama 64 63 u görmek isterimDemek ki kacamak sana yaramiyor, iyi yaptin. Benim istahim yoktu bu hafta ama bu hafta degisik olabilir. 58 e dusucem ben yilbasindan once. Hattta yeni hedefim 55 yalniz o yilbasindan sonra acelesi yok.
olur inşallah bende önce 59 u goreyim duruma göre hedefimi çekerim aşağıya yılbaşına hedefim belli değil ama 64 63 u görmek isterim
evet gitsin yağlar kilolar boyun ne kadardı lucky senin merak ettimGorursun gorursun istikrarli gidiyorsun sen. Gorusuruz .
evet gitsin yağlar kilolar boyun ne kadardı lucky senin merak ettim
hayallerimin boyu sen simdi bile fistik gibisindir soyleyim benim 161 ama diyetisyene gittiğimde yillar önce 162 olcmustu bende 162 yi kabul ettim 1 cm daha uzun azicik daha uzun olsaydim iyiydi ama boylede mutlu olabilirim özellikle kilo verirsem daha mutlu olucamGidisi olsun da donusu olmasin. Ne cektik beee. 168 canim senin.
hayallerimin boyu sen simdi bile fistik gibisindir soyleyim benim 161 ama diyetisyene gittiğimde yillar önce 162 olcmustu bende 162 yi kabul ettim 1 cm daha uzun azicik daha uzun olsaydim iyiydi ama boylede mutlu olabilirim özellikle kilo verirsem daha mutlu olucam
olsun canım ya bu da bir şey yani aman kaçamaklara dikkat etbenimde baya oldu başlayalı ama asıl bu yarışma başladığı zaman daha ciddi oldu haftada 100 gr falan veriyodum önceden simdi 500 600 oluyor en azından daha ciddi bir yol aldırdı bana yarışma arada kaçamak yapsamda diğer günler toparliyorum