21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

canım bırak bence ya ben bir ara yaptım
onu cok ağır hareketler bende oyle bir sorun olmamıştı ama cok ağır geldiğinden biraktim kanama falan normal değil bence bir rahatsızlığın falan varmı bilmiyorum daha hafif sporlar yap bence:-( benimde belli bir listem yok ama şöyle bir yol izliyorum kahvalti 1ara ogun öğle 1ara ogun ve aksam genelde aralarında 2 2.5 saat oluyor ogunlerin aksam yemeği en geç 6da yiyorum bende sonra içecekler hariç birşey yemiyorum şimdilik böyle her hafta değiştiriyorum daha tam oturmadı böyle rahat oluyor ama

Aslinda hareketler bana agir gelmiyor. Daha oncede uzun sure yuksek tempoda yurur ve kosardim. Daha cok zorlaniyodum. Hatta bu agrilar kosturmadi beni ve biraktim artik.
Ilk firsatta dr a gidecegm bakalim. Insallah sporu birak demez. Ne zaman baslasam boyle sorunlar cikiyor zaten.
Bi de ben kilo vermek amacli yapmiyorum. Bagirsak problemi yasiyorum ve bu egzersiz cok iyi gelmisti.
Neyse herkesin hedefine saglikli bi sekilde ulasmasi dilegiyle...

Bu arada beslenme duzenin cok sistemli masallah. Ara ogunler falan hatta ogunler arasi saati bile hesaplamisin. Ben ne zaman ne yiyorum cok takip edemiyorum. Cocuga bisey veriyorum yemesi icin o istemeyince rlimdeki parcayi kendim yiyorum hemen .

anladım canım gecmis olsun bana ağır gelmedi aslında cok yogundum geç saatlerde yapmak zorunda kaliyordum o ağır geliyordu yuruyuse geçtim hatta pilates yapıyorum daha rahat geliyor bana bu arada bir haftadır menü hazirladim kendime saatleri belli olsun istedim yoksa kafama göre ne yediğimi bilemiyorum bazen abartiyorum bu hafta böyle denedim memnunum şimdilik yarina cok umutluyum

arkadaşlar sayfalara şöyle göz attım.eğer 3.yarışma varsa bende dahil olabilir miyim?

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyetler, ben biraz spor yapacağımm
benim diyet kısmı iyi de spor olmadigindan biraz uzuluyorum ama bazen useniyorum bazen vaktim olmadı bu hafta ama yinede tartidan umutluyum yarın çünkü geçen çarşamba şişkinlik hissediyordum ve kabızlık sorunu çekmiştim bu hafta bomba gibi
hissediyorum

Ben bazen salıyorum diyeti 3 aydır diyetteym aslına bkarsan ama şu ilk 2 hafta dogru düzgün dikkat etmedm bahanelere sığınmayacagm
ama bu hafta çok dikkat ettim gerçekten her gün spor da yaptım yarın ki sonucumu merak ediyorum bende tartılmamak için zor tuttm kendimi

benimde baya oldu başlayalı ama asıl bu yarışma başladığı zaman daha ciddi oldu haftada 100 gr falan veriyodum önceden simdi 500 600 oluyor en azından daha ciddi bir yol aldırdı bana yarışma arada kaçamak yapsamda diğer günler toparliyorum

Kizlar,

En son 63 e dusmustum. Bugunlerde yogunum o yuzden keyifsizim. Buna sevinemedim bile. Yarin kac cikarim bilmiyorum. Yarin ikinci yarisma bitiyor ve son koruma yarismamiz basliyor. Aksam yediye kadar bildiriminizi yapiniz, mecbur kalmadikca geceyi beklemeyelim.

Koruma yarismasi sadece listedekiler ya da eski yarismacilar icin , disaridan katilim kabul edilmiyor. Yarin gorusuruz . Iyi geceler.

Arkadaslar az once tartildim 52.800 geldim.ama bi turlu yiklenmiyo buraya.dosya boyutu cok buyuk diyor.ama her zaman bu telefonla cekip yukluyordum ayni kamera ayni foto anlamadim yani. Ben suan ise gidiyorum gec kaldim foto yukleyecem derken.ama insallah aksam yine deneyecegim.hepinize guzel tarti fotolari dilegiyle...

Kizlar maalesef bende degsiiklik yok kendimi az yemeye adapte edemiyorum tam olarak..3gundur kabizligmda var ama bi sonraki yarismada bende varim pes etmicem..burasi beni azda olsa frenledi..belki burasi olmasaydi simdi 83lerdeydim.

Eklentiler

• IMAG0284-1.jpg
    141,2 KB · Görüntüleme: 64
hosgeldin canım

bende de aynı hatayı verdi yukleyemiyorum bende resmi çektikten sonra kirptim onu koymayı deniycem simdi umarım olur:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…