- 12 Ağustos 2014
- 962
- 1.528
- 208
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.421
Kizlar bu sabah kayinbaldem vefat etti 64 yasindaydi hastaydi bugün türkiyeye ucuyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok üzüldüm canım allah rahmet etsin sizinde başınız sağolsun aynı zamanda iyi yolculuklar dilerim seni tanidigima cok memnun oldum ben...Kizlar bu sabah kayinbaldem vefat etti 64 yasindaydi hastaydi bugün türkiyeye ucuyoruz
kosmetikcim başınız sağolsun,ALLAH kalanlara uzun ömürler versin.Kizlar bu sabah kayinbaldem vefat etti 64 yasindaydi hastaydi bugün türkiyeye ucuyoruz
başınız sağolsun tatlım, allah sabır versin.Kizlar bu sabah kayinbaldem vefat etti 64 yasindaydi hastaydi bugün türkiyeye ucuyoruz
başınız sagolsun Allah rahmet eylesinKizlar bu sabah kayinbaldem vefat etti 64 yasindaydi hastaydi bugün türkiyeye ucuyoruz
Bende herkesi çok sevdim :) arada girerim. Bende atarim resimkızlar son haftaya girdik biliyorsunuz 3aralık son kilo bildirim günümüz elinde olmayan sebeplerle gelemeyecek arkadaslarimiz var bu nedenle burda olup bildirim yapabilecek arkadaşları bekliyorum ben tartida eksi gördüğüm her zaman resmi buraya koymaya devam edeceğim yarışma olmasada sizde arada tartı resimlerini paylasabilirsiniz hatta cok iyi olur musait oldukça ben burdaki herkesi cok sevdim neden bilmiyorum o yüzden ben ne kadar hedefime ulaşmak istiyorsam sizin içinde aynı şeyi istiyorum ve içimden geldi sağlıklı ve mutlu bir hayatiniz olsun her birinizin bu arada bir yere gitmiyorum ama bugün içimden böyle birşey yazmak geldi
evet canım sende gel arada ne durumdayiz görürüz hem ben bu haftasonlarını sevmiyorum hem misafir geliyor hem düzen bozuluyor buraya zaten ugrayamiyorum ay daraldim :-(Bende herkesi çok sevdim :) arada girerim. Bende atarim resim
Allah rahmet eylesin canımKizlar bu sabah kayinbaldem vefat etti 64 yasindaydi hastaydi bugün türkiyeye ucuyoruz
gunaydin canlar nasılsınız luck bu 2. yarışmayı yapmayçaktı biliyorsunuz bu aralar cok yoğun olduğunu tahmin ediyorum giremiyor sanırım yoksa ugrardi soran arkadaşlar olmuş 3. bir yarışma olmaz diye düşünüyorum şimdilik ben bu topige ugramaya devam edicem kilo verdikçe yada yada ne durumdayım falan yazarım çarşamba gorusuruz zaten burda olan arkadaşlar dikkat edin zaten az kaldı gelemeyen arkadaşlar olursa da herkesin kendisine göre sıkıntısı vardır umarım yoktur tabi olmasin kimsenin sıkıntısı olan da inşallah kısa sürede halleder ben bugün giremeyebilirim kendinize iyi bakın mutlu pazarlar
inşallah canım bekliyoruz bakalım neler olacak bu hafta bomba gibi geliyorsun deseneben bu hafta 2 haftanın eksiğini kapatmak için çok çalıştım şimdiden sonuç güzel çarşambaya daha da güzel olacak inşallah