21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Iyi geceler ben de cikiyordum zaten. Haftaya carsamba gorusuruz. Biraz uzaklasmak iyi gelecek. Artik herkes tek basina.

Bu arada Ingiltere'deyim ben.
tamam canım cok uzak kalma yinede bu arada london yazıyor onu görmüştüm ama sevdiğin bir yer olabilir diye sordum hep mutlu ol lucky

Ha bu arada bir sey belirteyim . Bazilariniz sadece kilo bildirmeye geliyor ve hic paylasim yapmiyor. Katilim fazla olmadigi icin devam etmeme karari aldim. Ayin 3 unde bu yarisma bitiyor. Ben de artik kendi islerime bakayim.
Bu taş bana da geldi gibi hissettim,lucky cim özür dilerim,paylaşım yapmayı bende isterdim ama ortak bir diyet olmayınca hergün neyi paylaşıcaz ki diye düşündüm,bence biz bundan kaybettik,diğer diyet gruplarında herkes aynı şekil besleniyor o yüzden yediklerini paylaşıyorlar ama biz de herkes kafasına göre bir diyet uyguluyor.lucky ben seni gerçekten sevdim burda olduğun sürece de unutmam(kadınlar kulübün de),senin bizim için verdiğin emek inkar edilemez,o değerli vaktini bizim için harcadın bu hiç bir zaman unutulamaz,senin yaptığın diğer diyet gruplarından çok farklı ve benim için çok özel.ALLAH'ım yolunu açık etsin herşey dilediğince olsun,eline,gönlüne,emeğine,yüreğine sağlık.bizleri unutma biz buralardayız,biz de arada kilo bildirimimizi yaparız,seninkini de merak ediyoruz(biz dedim ama ben desem daha iyi olucak sanki)

Harikasin ya bana en yakin kilodaki sendin ozellikle senin Bildirimini bekledim..ben hala yerimde sayiyorken sen 76yi gordun neler yapiyosun nasil diuet uyuluyosun paylassana..bende veriyim artik poffff((
canim diyet yapmıyorum. Sadece akşam 5 ten sonra yemiyorum genelde ve bazen yemek yemeği unutmuşki gibi yapıp bi iki meyve ile akşam yemeyini geçiştiriyorum. Birde kahvalti o kadar. Su içmeyi unutuyorum bu aralar. 1. Yarışmaya 80.900 le başlamıştım. Bu yarışma bitsede yanlız değiliz burada yazışmaya devam ederiz benim hedef 54. Ya senin hedefin ne

Arkadaslar ,

Ben gelecek gunlerde gel(e)mesem de hala kilo vermek isteyenleri goz onunde bulundurarak ve kilo vermenin sikintisini 2 senedir yasamis biri olarak koruma yarismasi hala gecerli diyorum ama beni artik sadece bildirim gunlerinde goreceksiniz.

Araligin 3 unde 2. yarisma bitiyor ve koruma yarismasi (ilk bildirim 3 Aralik , son bildirim 24 Aralik) basliyor.

Ek olarak ; mumkunse saat 7' ye kadar bildiriminizi yapiniz.

Kalorisiz ve bol kilo vereceginiz gunler.

Son düzenleme:
Bak ben simdiden haber vereyim ben varim koruma yarismasindaBenden öyle kolay kolay kurtulamayacaksiniz

Canim ben 63 olsam binlerce sukredicem..sagol yazdiklarin icin gercekyen tebrik ederim ben emzirdigim icin henuz cok engel olamiyorm bogazima..doyma hissimi kaybetmis gibiyim

Canim ben 63 olsam binlerce sukredicem..sagol yazdiklarin icin gercekyen tebrik ederim ben emzirdigim icin henuz cok engel olamiyorm bogazima..doyma hissimi kaybetmis gibiyim
Esimde.eskiden benim 55 olmami filan isterdi ama artik onca halimi gordukten sonra 65 hatta 70 e bile razi ama ben yinede devam edecem. Bende emziriyorum canim hatta kizim inat ediyor bisey yemiyor bir yasina girecek . Bogazina hakim ol benim bebek senin bebekten daha cok tuketiyor cesitli ama az az yee

Haklisin canim benimde 2yasinda bi kizim var oda yemiyor cok yoruyo beni,bide 4 aylik oglum var onlarin kosusturmacasina ragmen gitmiyo kilolar,kizim 13aylikti 80kiloydum 74e dusmustum sonra 2.ye hamile kaldm..dogumdan 10gun sonra 76ydim ama okadar cik yedimki hop 5kg tekrar geldidaha yeni dogum yaptin acele etme kendine 1sene tani diyolar ama ben boyle gormek istemiyorum artik kendimi

Bir sene çok canım. Artık harekte geçmelisin. Emzirdigin icin abartmadan simdilik sadece anne sutu aliyordur. Sıkca ve azar azar yiyebilirsin önemli olan besin degerleri iyi olsun. Ekmek pilav tatli filan yememeye calis zor bu yollar ama basaricaz simdiden ufak ufak basla ekmekten . Giden ömürden gidiyo ben 4 senedir 54 olmaya calisirken gevşek tutumumdan dolayi 105 gördüm pişmanım. Elimden geldigince hizli ve saglikli zayiflamaya calisiyorum. Zayiflamam uzun süre durursa mutsuz oluyorum. ama o kadar kilo verdim yinede inceldim insanin hosuna gidiyo ruhumda çicekler açıyor

kızsan da kıyamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…